Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 3 camere Obor, Bucuresti

69900 €  De vanzare
Ocazie: Vanzare apartament 3 camere confort 1 amenajat si partial utilat, la 5 minute de magazinul Bucur Obor si metrou Ofer spre vanzare apartament 3 camere, confort 1, semidecomandat, 69,77 mp, Bucur Obor 5 min de parc pe jos, etaj 7/10, bloc reabilitat termic (septembrie 2017) si construit in 1964. Apartamentul este curat, luminos este format din living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 grupuri sanitare, debara, spatii de depozitare tip dressing, 3 holuri. Balconul este tip logie, mare, izolat termic la interior si exterior, inchis cu geamuri tip termopan. Apartamentul a fost renovat complet in august 2016, inclusiv schimbarea instalatiilor sanitare.In prezent, stare interior foarte buna si are actele la zi. Finisaje: parchet lemn, gresie, faianta, geamuri termopan, aer conditionat, repartitoare de caldura, apometre, usa metalica. Blocul este in planul 2, beneficiaza de liniste si este amplasat la 5 min de mers de Primaria sectorului 2. In imediata vecinatate se afla Colegiul National Iulia Hasdeu, gradinite si scoli gimnaziale, 5 minute se face pana la piata Obor si Mall Veranda, 5 minute de mers pe jos catre 2 statii de metrou: Iancului si Obor, Mega Image langa imobil, banci, farmacii, magazine, totul in imediata apropiere. Pozitionarea blocului ofera acces rapid la toate mijloacele de transport in comun de suprafata. Apartamentul se poate vinde partial mobilat. Pretul de vanzare este de 69 900 euro, negociabil.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 15-04-2018
Vizualizari 14
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Obor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Apartament 3 camere Mihai Bravu-Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 92000 €
Apartament 3 camere Mihai Bravu-Obor Obor, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Obor la cateva minute de metrou , etaj 3/10, c-tie 1983, 2 gr. sanitare, bloc reabilitat, suprafata 78mp, toate imbunatatirile, gresie, faianta, parchet, termopan,cadastru, intabulare

92000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Obor, Bucuresti

Apartament de 2 camere situat in zona Stefan cel Mare-Obor, la cateva minute de metrou ,etaj 2/8 ,semidecomandat, c-tie 1983, vedere spate, suprafata 60mp, renovat.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere spatios si luminos, vedere deosebita, Colentina - Obor! Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
Apartament 3 camere spatios si luminos, vedere deosebita, Colentina - Obor! Obor, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere luminos si spatios, cu suprafata utila de 70mp + 2 balcoane (util total 79mp), in zona Colentina - Obor. Compartimentarea locuintei este una decomandata, cu camerele proportionate, dispuse pe aceeasi parte, lasand astfel un hol spatios, in care actualmente este amenajat un dressing. Baia cu fereastra reprezinta, cu siguranta, un avantaj. Locuinta este situata la etajul 11 al unui imobil de 11 etaje, astfel ca veti avea parte de o vedere panoramica deosebita. Cumparand acest apartament, veti beneficia in primul rand de avantajul locatiei, de unde se poate ajunge imediat la statia de metrou Bucur Obor, Veranda Mall, magazinul Bucur Obor, Kaufland Colentina, Piata Obor, numeroase restaurante, magazine Mega Image, farmacii, zone verzi cu locuri de joaca pentru copii. Numeroase mijloace si linii de transport in comun asigura legatura cu centrul orasului, precum si cu alte zone ale capitalei. Un alt avantaj il reprezinta oportunitatea de a amenaja locuinta conform stilului dumneavoastra propriu, de a o transforma in ceea ce inseamna "acasa" pentru dumneavoastra. Daca regasiti in aceasta descriere criteriile dumneavoastra de cautare a locuintei, va rog sa ma contactati pentru a programa o vizionare. Comision comparator 0%! Proprietate reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network.

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 3 camere Obor - Lizeanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 345 €
Inchiriere 3 camere Obor - Lizeanu Obor, Bucuresti

Inchiriere 3 camere Obor - Lizeanu Apartamentul este situat la etajul 4 din 10, semidecomandat, alcatuit din (living, 2 dormitoare, 2 debarale, 2 holuri, 1 balcon, baie, bucatarie), suprafata 62 mp, bloc reabilitat, linistit construit in anul 1979. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica. Pret 345 euro/luna. Apartamentul se preda semimobilat.

345 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 3 camere Stefan cel Mare, Obor metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 345 €
Inchiriere 3 camere Stefan cel Mare, Obor metrou Obor, Bucuresti

Inchiriere 3 camere Stefan cel Mare, Obor metrou Apartamentul este situat la etajul 4 din 10, semidecomandat, alcatuit din (living, 2 dormitoare, 2 debarale, 2 holuri, 1 balcon, baie, bucatarie), suprafata 62 mp, bloc reabilitat, linistit construit in anul 1979. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica. Pret 345 euro/luna. Apartamentul se preda semimobilat.

345 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere zona Obor Agentie - 0 comision 135000 €
Apartament 4 camere zona Obor Obor, Bucuresti

Apartament 4 camere, decomandat, an constructie - 2010, etaj 11/11, suprafata utila - 108, 2 grupuri sanitare, finisat cu materiale de calitate, centrala termica proprie; Dispune de 2 terase cu suprafate de 18 mp si 8 mp; Se poate achizitiona separat 1 loc parcare subteran contra sumei de 10000 EUR; Preț negociabil - DA

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Mosilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 61000 €
Apartament 2 camere Mosilor Obor, Bucuresti

Apartament de 2 camere este situat in zona Mosilor in planul 2, la cateva minute de metrou Obor, la parterul unei vile P+2.Vila este construita in anii 60,izolata exterior de curand.fara legea 112, fara risc seismic.Apartamentul are suprafata 50mp, cu toate imbunatatirile, gresie, faianta,parchet, termopan, centrala proprie, aer conditionat,cabina de dus. Intrarea este separata de celelalte 2 apartamente.Termen de eliberare 30 iunie.

61000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament decomandat renovat integral – Metrou Obor! Agentie - 0 comision - exclusivitate 600000 €
Apartament decomandat renovat integral – Metrou Obor! Obor, Bucuresti

Apartament decomandat renovat integral – Metrou Obor! Te gandesti la un apartament decomandat, renovat si aproape de Metrou? Iata o ocazie foarte buna! Hai sa vedem despre ce este vorba! Zona Obor este una din cele mai cautate pentru acces facil catre Centru. Piata Victoriei si zona de Nord. Blocul este asezat chiar la intrarea in Metroul Obor. Apartamentul este decomandat, calduros, foarte luminos cu expunere pe est. Locuinta a fost renovata integral si totul este lucrat cu bun-simt. Au fost inlocuite integral toate instalatiile (sanitare si electrice). parchetul este stratificat, geamurile termopan sunt noi. Bucataria si holul sunt placate cu placi de granit. Apartamentul este gata de a fi locuit imediat fara nicio investitie. Totul este contorizat (apa, caldura, gaze). Actele sunt in regula. Te invit la o vizionare! Comision 0% pentru cumparator!

600000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucur Obor Metrou Magazin Agentie - 0 comision - exclusivitate 58000 €
Apartament 2 camere Bucur Obor Metrou Magazin Obor, Bucuresti

Apartament 2 camere deasupra magazinului Bucur Obor langa metrou la etajul 10/10 insa acoperit peste 70% de camerele tehnice intr-un bloc turn reabilitat foarte civilizat cu posibilitate usoara de parcare. Apartamentul a fost renovat acum 7 ani se vinde complet mobilat si utilat dispune de un balcon generos pe doua laturi cu vedere mixta spre Veranda Mall si Primarie Sector 2. Pretul este usor discutabil se accepta si plata prin credit.

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Obor - Kaufland Colentina: Garsoniera renovata recent Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Obor - Kaufland Colentina: Garsoniera renovata recent Obor, Bucuresti

In zona Obor - Kaufland, va prezentam spre inchiriere o garsoniera mobilata si utilata la etajul 9 al unui imobil cu 10 etaje. Garsoniera este semidecomanta, masoara o suprafata de 34 mp si este compartimentata astfel: hol, camera, bucatarie inchisa, baie. Balconul a fost inchis si s-a marit suprafata camerei. Garsoniera a fost renovata recent si nu a fost locuita dupa renovare. Vedere bulevard, 2 lifturi. Kaufland in apropiere, Parcul Plumbuita la cca 800m. Disponibila imediat.

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Mosilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Apartament 2 camere Mosilor Obor, Bucuresti

Apartament de 2 camere este situat in zona Mosilor in planul 2, la cateva minute de metrou Obor, la parterul unei vile P+2.Vila este construita in anii 50,izolata exterior de curand.fara legea 112, fara risc seismic.Apartamentul are suprafata 50mp, cu toate imbunatatirile, gresie, faianta,parchet, termopan, centrala proprie, aer conditionat,cabina de dus. Intrarea este separata.Termen de eliberare 30 iunie.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  semidecomandat Bucuresti, Obor  - 69900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 69900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Obor - 69900 EURO Obor, Bucuresti

Coldwell Banker Mosilor va supune atentiei un studio aflat in complexul rezidential Rose Garden. Proprietatea se afla la etajul 7, are vedere pe Est. Apartamentul este compus din living, dormitor, baie, bucatarie, hol, balcon de 7 mp, zona de dining. Vecinatati: Kaufland, Obor. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

69900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament, 3 camere, zona Stefan cel Mare-Metrou Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 94000 €
Apartament, 3 camere, zona Stefan cel Mare-Metrou Obor Obor, Bucuresti

Compartimentarea interioara este de tip decomandat. Apartamentul este situat la etajul 4/10. Suprafata utila a apartamentului este de 66 mp, suprafata construita este 70 mp, confort: 1. Apartamentul are un living, doua dormitoare, o baie si un grup sanitar de serviciu, hol de acces, bucatarie si balcon. Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de 10 etaje, construit in anul 1982. Imobilul este situat in planul 2 fata de Calea Mosilor si Stefan cel Mare, indepartat de zgomotul si poluarea bulevardelor. Ambele bai sunt aerisite cu geam care dau intr-un luminator. Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje: stare interior-renovat recent, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa lemn masiv la intrare, usi interior din lemn, imobilul a intrat in programul de reabilitare termica si urmeaza sa fie izolat. Dotari: apometre, contor gaz. Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat, viitorii propietari putand sa il mobileze/amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata. In acelasi timp, apartamentul se poate achizitiona si cu mobila. Astfel, poate fi utilizat pentru activitatea de tip office (birouri), dar si pentru alte utilizari mixte-birou si rezidenta, etc. Imobilul are intrare atat in partea din fata (strada principala), cat si in partea din spate. Se poate accesa rapid din Sos. Stefan cel Mare si Calea Mosilor. Distanta pana la statia de metrou Obor este de 5 minute, in zona mai avem acces la mijloace de transport in comun R.A.T.B, magazine non-stop, MegaImage, sucursale de banci, magazine non-food, posta, scoala generala, farmacii, etc. Apartamentul se vinde pentru un pret de 94.000 Euro, Negociabil, nu se adauga TVA. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP05050RB. Telefon: 0726.11.99.88. Link oferta: http://www.espaco.ro/oferta/apartament-3-camere-8516.html

94000 €

   Apartament

Vezi Detalii
TEIUL DOAMNEI, vanzare apartament 2 camere, etajul 7/ 10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 57000 €
TEIUL DOAMNEI, vanzare apartament 2 camere, etajul 7/ 10 Obor, Bucuresti

TEIUL DOAMNEI (Arh. Petre Antonescu), vanzare apartament 2 camere confort 1 sporit semidecomandat in suprafata totala utila de 53 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, constructie 1972 la etajul 7 / 10 cu intrare stradala. Imobilul bloc, este situat foarte aproape de: Zona Obor, Sos. Colentina, Facultatea de Constructii, Bld. Lacul Tei si Parcul Tei.

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu de inchiriat Bucur Obor - Colentina Agentie - 0 comision - exclusivitate 2200 €
Spatiu de inchiriat Bucur Obor - Colentina Obor, Bucuresti

Bucur Obor - Colentina, ofer spre inchiriere spatii pentru depozitare in suprafata de 550mp, cu o inaltime de 6 metri, ce poate fi compartimentat in suprafete mai mici. Spatiile dispun de 2 lifturi pentru marfa pana la 2 Tone, scara pentru incendiu, hidranti, etc. Deasemenea, se pot inchiria si birouri la preturi accesibile. Pret discutabil

2200 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Obor, Stefan cel Mare Agentie - 0 comision 78000 €
Apartament 3 camere Obor, Stefan cel Mare Obor, Bucuresti

apartament 3 camere, bloc izolat termic, an constructie 1972, suprafata totala - 70 mp, semidecomandat, confort 1, un grup sanitar, vedere mixta: balcon cu vedere pe sos. Stefan cel Mare si vedere pe spate, necesita usoara renovare, repartitoare, intretinere mica, scara curata; se vinde mobilat sau nemobilat; vecinatati: 3 min. de metrou Obor, Piata Obor, Lizeanu, Colentina, Mosilor

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(