Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 3 camere Basarabia, Bucuresti

82900 €  De vanzare
Proprietar, vand apartament 3 camere in zona Basarabia Metrou Costin Georgian, acces imediat la metrou si la alte mijloace de transport (troleibuze, autobuze, tramvaie), zona verde, civilizata, curata si linistita. Blocul este din 1984 si a fost reabilitat anul trecut. Apartamentul are suprafata de 72.24 mp, 1 baie, 1 wc de serviciu, 2 balcoane inchise si este situat la etajul 5 din 8. A fost renovat integral, instalatia electrica si sanitara schimbata complet, dispune de finisaje – ferestre termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, este dotat cu aer conditionat in fiecare camera. Se vinde cu bucatarie mobilata, in pretul afisat, Vederea este mixta, bucataria, sufrageria si un dormitor au vedere pe spate iar celalalt dormitor are vedere in lateral, spre gura de metrou, paralel cu strada Lucretiu Patrascanu. In imediata apropiere se regasesc numeroase centre de interes – parcuri (IOR, National), magazine (Lidl, Mega Image, Mega Mall), banci, scoli, gradinite. Acte pregatite pentru vanzare, se accepta si credit ipotecar. Pret usor negociabil.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 19-04-2018
Vizualizari 31
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 64 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Basarabia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

2 Camere Decomandate et.4/11, 60mp, Iancului - Megamall - Chisinau Agentie - 0 comision - exclusivitate 56500 €
2 Camere Decomandate et.4/11, 60mp, Iancului - Megamall - Chisinau Basarabia, Bucuresti

Apartamentul este situat la etajul 4 din 11, pe Sos. Pantelimon, vis-a-vis de Megamall - Blocul este reabilitat termic, are 2 lifturi si este foarte curat si civilizat, fara datornici - Are o suprafata de 58mp, cu un dormitor foarte generos si un balcon patrat de 7mp, cat o camera. - Apartamentul are termopane noi si usa metalica, este curat si fara alte imbunatatiri - Actele sunt complete, se accepta si plata prin credit. *prima poza este cu caracter informativ

56500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere in zona Basarabia- Diham Agentie - 0 comision - exclusivitate 320 €
Apartament 2 camere in zona Basarabia- Diham Basarabia, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere apartament de 2 camere, confort 1, decomandat, situat la etajul 7 din P+8, bloc construit in anul 1984 in zona Basarabia- Diham. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp are 2 camere, bai: 1, balcon: 1. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri, gresie si faianta, geamuri termopan, parchet, usa metalica la intrare, aer conditionat, mobilat si utilat complet, 1 luna avans si 1 luna garantie. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Basarabia - 69000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Basarabia - 69000 EURO Basarabia, Bucuresti

CBAR Unirii are placerea de a va prezenta spre achizitionare un apartament de 3 camere decomandat situat in zona Basarabia - Chisinau, in imediata apropiere a Mega Mall. Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil de 8 niveluri, imobil construit in anul 1982 si reabilitat termic de curand. Imobilul este cunoscut in piata de tip rusesc fiind construit din placi de beton si beneficiind de 2 lifturi. Imobilul este curat si ingrijit, acest lucru reflectand calitatea locatarilor. Apartamentul este la baza decomandat si este compus din: living cu acces pe balcon, balcon, bucatarie, hol intrare foarte lat cu spatiu de depozitare, vestibul, 2 dormitoare, baie, wc servici, 2 debarale/camari. In acest moment apartamentul prezinta 2 modificari fata de compartimentarea originala, modificari ce pot fi usor readuse in starea initiala: baia de servici a fost transformata in spatiu de depozitare, iar la unul dintre dormitoare s-a renntat la jumatate din peretele despartitor de hol transformandu-se intr-un spatiu deschis. Locuinta dispune de o vedere panoramica, libera si foarte insorita, beneficiind de o orientare cardinala spre Est. Locuinta nu dispune de imbunatatiri, necesitand investitii complete, cu exceptia ferestrelor de termopan de la camere si de la balcon, a usii metalice si in functie de gusturi a gresiei si faiantei. Actele sunt pregatite pentru vanzare, iar apartamentul este liber!! Va recomandam cu incredere vizionarea acestei proprietati, care cu siguranta va va lasa o impresie pozitiva si care in scurt timp poate deveni caminul dvs. Cartierului Basarabiei, este impartit intre sectoarele 2 si 3 ale capitalei si intregeste o paleta intreaga de cerinte, adresate de orice potential comparator al unui imobil in zona. Aici gasim unul din cele mai importante spatii verzi din estul orasului, Parcul National, inconjurat de complexe sportive, intre care patinoarul Mihai Flamaropol, Bazinul Olimpic si Arena Nationala. Centrul principal de interes al cartierului il reprezinta Complexul sportiv Lia Manoliu. Urmatorul punct de atractie esential al zonei il constituie Parcul National, care ofera numeroase locuri de recreere in aer liber locuitorilor cartierului, dar in acelasi timp asigura o buna oxigenare a zonei. Pozitia cartierului Basarabia fata de centru este foarte buna, tramvaiele 40 si 56 asigura deplasarea eficienta spre Unirii, dealtfel din cartierul Basarabiei sunt 2 statii de tramvai pana la statia Metrou Muncii- 2 statii de RATB pana la statia Metrou Titan sau Costin Georgian. Autobuzele 301, 330, 335, fac legatura cartierului Basarabia cu celelalte artere si cartiere bucurestene. Zona este impanzita de restaurante de buna calitate: Riviera, La Copaci, Casa Diham, Alibaba (specific turcesc). Potentialul economic al zonei este impresionant, atat din punct de vedere imobiliar, al pozitiei cartierului fata de centru cat si din prisma dezvoltarii celui mai mare si modern stadion de fotbal din tara.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, Costin Georgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, Costin Georgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

BASARABIA, Diham, Bd.Chisinau, bloc stradal, constructie 1982, garsoniera foarte curata, vedere pe Est, renovata, termopan, parchet, aer conditionat, usa metalica, bucatarie renovat cu instalatii refacute, se vinde cu toate dotarile din bucatarie, baia necesita renovare, etaj 10/10, acte la zi, cadastru, intabulare, certificat performanta energetica, pret discutabil, se accepta si credit.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

Basarabia, Diham, Bd.Chisinau , bloc stradal, constructie 1981-1982, intrare stradala, vedere spate, pe Vest, garsoniera cf. 1 semidecomandata, etaj 1/10, curata, instalatii sanitare refacute pe cupru, instalatii electrice schimbate, ferestre termopan, usa bucatarie termopan, faianta, gresie, parchet, aer conditionat, usa metalica, boxa, loc de parcare.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
bd.Basarabia casa 2 camere 70mp 30000e Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 34000 €
bd.Basarabia casa 2 camere 70mp 30000e Basarabia, Bucuresti

Casa 2 camere b+b suprafata 76mp +curte in suprafata de 450mp terenul primariei plateste prop.o suma simbolica gaze canalizare apa curent acte in regula pret 33800e urgent

34000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 41500 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

Basarabia, Diham, Bd.Chisinau , bloc stradal, constructie 1981-1982, intrare stradala, vedere spate, pe Vest, garsoniera cf. 1 semidecomandata, etaj 1/10, mobilata si utilata cu tot ce se vede in fotografii, ( fara TV, calculator....obiecte personale), curata, instalatii sanitare refacute pe cupru, instalatii electrice schimbate, ferestre termopan, usa bucatarie termopan, faianta, gresie, parchet, aer conditionat, usa metalica, boxa, loc de parcare. Bucataria cu mobilier pe comanda si utilata complet aragaz, hota, frigider, in camera,biblioteca , dulap depozitare tip comoda ( canapeaua este mai veche si nu se ia in considerare), hol cu dressing pe comanda, baie cu masina de spalat rufe. Acte la zi , cadastru , intabulare, primul proprietar

41500 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, Costin Georgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, Costin Georgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

BASARABIA, Diham, Bd.Chisinau, bloc stradal, constructie 1982, garsoniera foarte curata, vedere pe Est, renovata, termopan, parchet, aer conditionat, usa metalica, bucatarie renovat cu instalatii refacute, se vinde cu toate dotarile din bucatarie, baia necesita renovare, etaj 10/10, acte la zi, cadastru, intabulare, certificat performanta energetica, pret discutabil, se accepta si credit.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
teren Titan 230mp desc 20 Autoriz.constructie Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 92000 €
teren Titan 230mp desc 20 Autoriz.constructie Basarabia, Bucuresti

teren TITAN -str.Sintesti sect3 suprafata 230mp desc 20 Autorizatie de Constructir s+p+2+m P.U.D. 3AP.cu 3 camere etc. utilitati zona buna dezvoltata 5 minute metrou acte in regula

92000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament primitor si luminos in bloc din 1985 – Diham, Metrou C. Georgian! Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
Apartament primitor si luminos in bloc din 1985 – Diham, Metrou C. Georgian! Basarabia, Bucuresti

Unele apartamente plac de la prima vedere pentru ca atrag prin sentimentul de „Acasa”. Acesta este unul dintre ele. Imediat ce am intrat in apartament m-am simtit confortabil si ca m-as muta imediat sa locuiesc aici. Mi-a placut mult faptul ca este aerisit si foarte luminos. M-am apropiat de geam si am observat ca vederea nu este obturata de alte blocuri, are o vedere libera. Bucataria, fiind unul dintre cele mai importante spatii, este incaptoare pentru activitatile in familie. Prin holul maricel se trece catre camere care pot fi amenajate foarte comod. Blocul este construit in 1985 si se stie ca dupa 1980 au fost imbunatatite stadardele de proiectare pentru o rezistenta sporita. Mi-a placut ca scara este curata, blocul civilizat si reabilitat termic. Pe langa reabilitare termica, apartamentul are o izolatie interioara cu de 5 cm. Acum ceva timp apartamentul a fost renovat si este intr-o stare foarte buna, pote fi locuit imediat fara investitii in renovari. Zona este interesanta pentru ca in apopiere e gura de Metrou Costin Georgian, iar parcurile sunt foarte aproape. Ma refer la Parcul National, IOR si Parcul Brancusi. La fel de usor se acceseaza zonele comerciale – MegaMall, Kaufland, Lidl si Piata Minis. Toate actele sunt in regula, apartamentul fiind oferit de catre primul proprietar. Daca esti de ceva timp in cautarea unui apartament bun - te invit la o vizionare ca sa te simiti "Acasa"! PS: Comision pentru cumparator 0%!

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Basarabia Agentie - 0 comision - exclusivitate 82000 €
Apartament 3 camere Basarabia Basarabia, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Basarabia la cateva minute de metrou C.Georgian ,etaj 4/8, decomandat,c-tie 1984, 2 gr. sanitare, suprafata 75mp, toate imbunatatirile cadastru, intabulare,

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Basarabia Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Apartament 2 camere Basarabia Basarabia, Bucuresti

Apartament de 2 camere situat in zona Basarabia , etaj 5/10, c-tie 1983, bloc reabilitat,balcon mare, suprafata 70mp, toate imbunatatirile,pret 70000 euro

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, Costin Georgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 36000 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, Costin Georgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

BASARABIA, Diham, Bd.Chisinau, bloc stradal, constructie 1982, garsoniera foarte curata, vedere pe Est, renovata, termopan, parchet, aer conditionat, usa metalica, bucatarie renovat cu instalatii refacute, se vinde cu toate dotarile din bucatarie, baia necesita renovare, etaj 10/10, acte la zi, cadastru, intabulare, certificat performanta energetica, pret discutabil, se accepta si credit.

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

Basarabia, Diham, Bd.Chisinau , bloc stradal, constructie 1981-1982, intrare stradala, vedere spate, pe Vest, garsoniera cf. 1 semidecomandata, etaj 1/10, curata, instalatii sanitare refacute pe cupru, instalatii electrice schimbate, ferestre termopan, usa bucatarie termopan, faianta, gresie, parchet, aer conditionat, usa metalica, boxa, loc de parcare,acte la zi, se poate vinde si mobilata.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamentul Noor Agentie - 0 comision - exclusivitate 189900 €
Apartamentul Noor Basarabia, Bucuresti

Pentru zona Basarabiei acest tip de proprietate cu design minimalist poate parea un pic prea mult.Este clar ca riveranii sunt putin obisnuiti sa vada la vanzare in zona o astfel de proprietate. Totusi exista proprietati care ies din tipare si apar in astfel de zone de parca totul este normal. Poate fi normal ca aceasta proprietate sa fie pe Sos.Nordului sau Nicolae Caramfil. Totusi, exista aici si este exact cum o vedeti, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu foarte aproape de intersectia cu Bvd.Basarabia. Apartamentul de 3 camere este unic datorita pozitionarii dar mai ales datorita designului de interior .Totul a fost gandit de proprietar, ajutat fiind de un designer de interioare. Binenteles ca atunci cand lasi un specialist sa creeze se vede imediat diferenta. Fiind intrebat daca este o randare bine facuta de architect aceasta proprietate, am deslusit misterul inca de la primele vizionari ale acesteia. Totul este real. Orcine intra inauntru ramane placut impresionat de realitate. Este extraordinar de frumos, de incapator, de bine organizat in interior, cu spatii ingenios puse pentru a nu deranja nici macar umbrele, darmite locuitorii din proprietate. Cei 117 mp sunt dispusi pe: doua dormitoare fiecare de 23 mp, pe o bucatarie deschisa cu consola pe mijloc, un living de 38 mp, doua grupuri sanitare si un hol. Pentru cine este mai putin familiarizat cu zona, ansamblul residential NOOR se afla in apropierea intersectiei Nicolae Grigorescu cu Bvd. Basarabia, la 7 minute de mers pe jos de metroul Costin Georgian dar si de parcul IOR Titan. Asadar, proprietatea se vinde asa cum este, fiindu-i necesar viitorului proprietar doar umplerea multiplelor spatii de depozitare sau a dressing -rilor incorporate. Intregul apartament este liber de orice sarcina Juridica fiind eliberabil imediat.

189900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Basarabia Agentie - 0 comision - exclusivitate 82000 €
Apartament 3 camere Basarabia Basarabia, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Basarabia, etaj 4/8, c-tie 1983,bloc reabilitat, 2 gr.sanitare, 2 balcoane, suprafata 75 mp, toate imbunatatirile de calitate cadastru, intabulare

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

Basarabia, Diham, Bd.Chisinau , bloc stradal, constructie 1981-1982, intrare stradala, vedere spate, pe Vest, garsoniera cf. 1 semidecomandata, etaj 1/10, curata, instalatii sanitare refacute pe cupru, instalatii electrice schimbate, ferestre termopan, usa bucatarie termopan, faianta, gresie, parchet, aer conditionat, usa metalica, boxa, loc de parcare,acte la zi, se poate vinde si mobilata.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Basarabia Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Apartament 2 camere Basarabia Basarabia, Bucuresti

Apartament de 2 camere situat in zona Basarabia , etaj 5/10, c-tie 1983, bloc reabilitat,balcon mare, suprafata 70mp, toate imbunatatirile,pret 70000 euro

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia-Chisinau, decomandat,imobil 2000 Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Basarabia-Chisinau, decomandat,imobil 2000 Basarabia, Bucuresti

Zona Bulevardul Basarabia-Chisinau, adiacent , apartament cf 1 , decomandat , situat la etajul 3 din 4 al uniu imobil solid,constructie 2000, suprafata utila 68mp, plus balcon inchis 4 mp. Apartamentul are usa metalica , parchet stejar imecabil , balcon inchis, ferestre termopan cu storuri aluminiu , 3 unitati aer conditionat, alarma. Imobilul se inchiriaza nemobilat, cu bucataria mobilata ,exact ca in fotografii/ Proprietarii isi doresc chiriasi seriosi,de calitate pentru termen lung. Pretabil locuinta sau pentru birou , firma fara trafic. Detalii suplimentare, Broker exclusiv Marius Marcu Pret 400euro , incluzand contract Anaf

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Basarabia - 49000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 49000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Basarabia - 49000 EURO Basarabia, Bucuresti

Renet va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Titan, zona Diham, la 7 minute de mers pe jos de statia de metrou Costin Georgian, in spatele Complexului Diham, intr-un bloc din caramida, confort 1 semidecomandat. Imobilul este pozitionat excelent, intr-o zona minunata si ideal de locuit, linistita si aerisita, plina de spatii verzi si locuri de recreere. Accesul catre orice zona a orasului este facilitat de bulevardele adiacente, respectiv Bd. Nicolae Grigorescu, Basarabia, Chisinau, 1 Decembrie 1918, precum si de mijloacele de transport public, inclusiv metroul. Toate serviciile urbane va sunt la indemana, de la posta, magazine, mall, supermarketuri, banci, restaurante,pana la parcuri (IOR, National, Morarilor), bazine de inot, centre de sanatate s.a.Avantaje:-zona verde, spatii largi cu cladiri cu regim mic de inaltime-langa bulevarde mari, dar cu o retragere suficienta de acestea astfel incat sa nu patrunda zgomotul si poluarea acestora-aproape de parcurile cele mai importante ale sectoarelor 2 si 3, respectiv National, Morarilor si IOR -Alexandru Ioan Cuza-bloc din caramida cu zero igrasie-pozitionare ideala: apartament luminos cu toate geamurile catre sud-loc de parcare platit-uscatorie pe etaj si intre etaje, cu acces din podestul intermediar-fara risc de avarii sau zgomote de la vecinii de deasupra-nicio problema cu terasa si oricum urmeaza reabilitarea termica-cel mai mic pret din zona, negociabil-comision zero Va invitam la vizionare sa descoperiti si alte avantaje. Oferta are un termen limitat, intrucat vanzarea va fi rapida! ID intern: MR0057.

49000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Basarabia Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 2 camere Basarabia Basarabia, Bucuresti

Apartament de 2 camere situat in zona Basarabia vedere spate, etaj 5/10, c-tie 1983, bloc reabilitat, suprafata 65mp, toate imbunatatirile, pret 65000 euro

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
BASARABIA, 10-15min metrou Titan, CostinGeorgian sau Muncii Basarabia, Bucuresti

Basarabia, Diham, Bd.Chisinau , bloc stradal, constructie 1981-1982, intrare stradala, vedere spate, pe Vest, garsoniera cf. 1 semidecomandata, etaj 1/10, curata, instalatii sanitare refacute pe cupru, instalatii electrice schimbate, ferestre termopan, usa bucatarie termopan, faianta, gresie, parchet, aer conditionat, usa metalica, boxa, loc de parcare,acte la zi, se poate vinde si mobilata.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apt cu 2 camere bdul CHIȘINĂU etaj 2/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Vanzare apt cu 2 camere bdul CHIȘINĂU etaj 2/10 Basarabia, Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat situat pe Bdul Chisinau-Complex Miramar, etaj intermediar 2/10,anul constructiei 1983, din beton, bloc reabilitat termic, suprafata utila 54mp, suprafata totala 59mp, renovat si foarte curat, un apartament primitor, nu sunt modificari in interiorul apartamentului, baia cu geam de aerisire afara, vedere mixta fata si spate, balcon inchis in forma de semicerc cu termopan, usa metalica, se vinde mobilata si utilat , interfon, este un bloc curat si vecini linistiti, loc parcare . Este apartamentul ideal pentru o familie tanara cu copil, datorita pozitiei unde este amplasat blocul, avand vecinatatile mentionate , scoli, Supermarketuri, piata, mijloace de transport, parcuri si locuri de joaca. Pretul de vanzare 70000 eur, NUMAI plata cash sau credit ipotecar, exclus Prima Casa, nu se accepta schimb imeobiliar. Vecinatati Complex Miramar in fata blocului Piata Declinului- 2 minute Megamall Pantelimon 5 minute Arena Nationala 10 minute pe jos Transport public in fata blocului tramvai si autobuz Scoala Gimnaziala nr 50 si Scoala Gimnaziala Petre Ghelmez, Liceul Teoretic Waldorf Centre comerciale Parcuri si locuri de joaca pentru copii Oferta exclusiva a agentiei, nu colaboram cu agentiile. Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia 2 camere - disponibil imediat Agentie - 0 comision - exclusivitate 64800 €
Basarabia 2 camere - disponibil imediat Basarabia, Bucuresti

Apartamentul prezentat este situat pe Bv. Basarabia. Suprafata utila de 55 mp si compartimentarea eficienta a apartamentului permit realizarea oricarei idei de amenajare interioara. Amplasarea acestuia la etajul 1 al blocului il fac cu siguranta alegerea potrivita pentru investitia ta. Iti stam la dispozitie pentru orice alte informatii!

64800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Basarabia - 40000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Basarabia - 40000 EURO Basarabia, Bucuresti

Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare o garsoniera in zona Basarabia - Chisinau Policlinica Hypocrat, confort 1, semidecomandata avand o suprafata totala de 31 mp, prevazut cu 1 grup sanitar si 1 balcon inchis pozitionat pe camere. Situata la etajul 2 din 10 intr-un bloc extrem de curat, construit in anul 1982 si reabilitat in anul 2016, apartamentul beneficiaza de umbra pe tot parcursul zilei si de o priveliste placuta catre gradina din spatele blocului. Locuinta beneficiaza de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; usa metalica) . Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun (autobuz; tramvai); supermarket-uri ; gradinita; sedii bancare; Piata Delfinului in imediata apropiere si la doar 10 minute de mers pe jos de statia de Metrou Costin Giorgian. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a Centrului Comercial Mega Mall si a stadionului Nationl Arena. Acest tip de locuinta este ideal pentru persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5735.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu Comercial Piata Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 2999 €
Spatiu Comercial Piata Muncii Basarabia, Bucuresti

VANZARE / INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL - PIATA MUNCII Inchiriere Spatiu Comercial in Bucuresti, zona Piata Muncii = 249 mp AnsambluriBlocuri.ro vă prezintă urmatorul Spatiu Comercial IN EXCLUSIVITATE: SECTOR = S3 ADRESĂ = zona Piata Muncii SUPRAFAȚĂ SPATIU COMERCIAL = 249 mp VITRINĂ SPAȚIU = 16 m LOCURI DE PARCARE = 6 Locuri in fata Spatiulu ETAJE BLOC = 9 Etaje FINISAJE = Spatiul Comercial se poate oferi atat cu finisaje de baza, cat si fara, in functie de chiriaș PREȚ SPAȚIU = 399.999 EURO EURO / MP = 1.600 EURO CHIRIE LUNARĂ = 3.499 EURO EURO / MP = 14 EURO METROU ÎN ZONĂ = PIATA MUNCII (la 300 de metri) RATB ÎN ZONĂ = DA (la 50 de metri) SPAȚIU POTRIVIT PENTRU = Supermarket, Farmacie,

2999 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatiu Comercial Piata Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 399999 €
Spatiu Comercial Piata Muncii Basarabia, Bucuresti

VANZARE / INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL - PIATA MUNCII Inchiriere Spatiu Comercial in Bucuresti, zona Piata Muncii = 249 mp AnsambluriBlocuri.ro vă prezintă urmatorul Spatiu Comercial IN EXCLUSIVITATE: SECTOR = S3 ADRESĂ = zona Piata Muncii SUPRAFAȚĂ SPATIU COMERCIAL = 249 mp VITRINĂ SPAȚIU = 16 m LOCURI DE PARCARE = 6 Locuri in fata Spatiulu ETAJE BLOC = 9 Etaje FINISAJE = Spatiul Comercial se poate oferi atat cu finisaje de baza, cat si fara, in functie de chiriaș PREȚ SPAȚIU = 399.999 EURO EURO / MP = 1.600 EURO CHIRIE LUNARĂ = 3.499 EURO EURO / MP = 14 EURO METROU ÎN ZONĂ = PIATA MUNCII (la 300 de metri) RATB ÎN ZONĂ = DA (la 50 de metri) SPAȚIU POTRIVIT PENTRU = Supermarket, Farmacie,

399999 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Basarabia - Diham Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Basarabia - Diham Basarabia, Bucuresti

Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Basarabia - Diham, decomandat, situat la etajul 4 din 8, an 1984, nemobilat, bucataria nemobilata si neutilata, nerenovat. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet,tamplarie termopan,usa metalica,usi interioare noi. Dotari: termoficare, aer conditionat. Mijloace de transport: RATB . Vecinatati: Chisinau, Basarabia, Diham. OVA 115109

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Bulevardul Basarabia intersectie cu Bulevardul Chisinau Agentie - 0 comision - exclusivitate 3500 €
Bulevardul Basarabia intersectie cu Bulevardul Chisinau Basarabia, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial in suprafata de 110 mp cu o vitrina de 8 ml. situat stradal pe Bulevardul Basarabia vav de Spitalul Ilfov pretabil pentru orice gen de activitate comerciala dar si de birou sau showroom.

3500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Hotel de 3 stele in zona Basarabia - Piata Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000000 €
Hotel de 3 stele in zona Basarabia - Piata Muncii Basarabia, Bucuresti

Vanzare hotel categoria 3 stele situat in sectorul 3 al Bucurestiului, a fost construit in anul 2007 si se compune din S+P+2E+M, suprafata utila =1300mp,suprafata totala=3053mp, clasa energetica A; - 15 camere sigle - 5 camere double sau twin - 2 apartamente Suite - la etajul 1 si etajul 2 - restaurant cu o capacitate de 80 persoane Gradul de ocupare pe an este de 85%. sala de conferinta cu o capacitate de pana la 35 locuri, avand in dotare propie flip chart, videoproiector, TV 127 cm, instalatie de sonorizare Bose, microfon, laptop, internet wireless, aer conditionat, spatiu coffee break, grup sanitar, lumina naturala si atmosfera relaxanta.Sala de conferinte permite aranjarea in diverse configuratii, in functie de preferintele dumneavoastra: - configuratie teatru cu o capacitate de 35 persoane - configuratie sala de clasa cu o capacitate de 35 persoane - configuratie masa consiliu cu o capacitate de 20 persoane - aranjament "U" cu o capacitate de 15 persoane - aranjament dreptunghiular cu o capacitate de 20 persoane Sala de conferinte dispune din plin atat de lumina naturala cat si de multiple alte optiuni de iluminat. Avand o suprafata de 60mp sala este ideala pentru conferinte, congrese, prezentari si alte evenimente business.Puteti opta pentru: - coffee break in sala de conferinte sau in restaurantul hotelului; - lunch break in restaurantul hotelului; Metrou Transport public Arena Nationala, Parcul Alexandru Ioan Cuza Parcuri si locuri de joaca pentru copii Pretul de vanzare 2000000 eur .Pentru detalii, va stau la dispozitie.

2000000 €

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(