Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 3 camere Basarabia, Bucuresti

82900 €  De vanzare
Proprietar, vand apartament 3 camere in zona Basarabia Metrou Costin Georgian, acces imediat la metrou si la alte mijloace de transport (troleibuze, autobuze, tramvaie), zona verde, civilizata, curata si linistita. Blocul este din 1984 si a fost reabilitat anul trecut. Apartamentul are suprafata de 72.24 mp, 1 baie, 1 wc de serviciu, 2 balcoane inchise si este situat la etajul 5 din 8. A fost renovat integral, instalatia electrica si sanitara schimbata complet, dispune de finisaje – ferestre termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, este dotat cu aer conditionat in fiecare camera. Se vinde cu bucatarie mobilata, in pretul afisat, Vederea este mixta, bucataria, sufrageria si un dormitor au vedere pe spate iar celalalt dormitor are vedere in lateral, spre gura de metrou, paralel cu strada Lucretiu Patrascanu. In imediata apropiere se regasesc numeroase centre de interes – parcuri (IOR, National), magazine (Lidl, Mega Image, Mega Mall), banci, scoli, gradinite. Acte pregatite pentru vanzare, se accepta si credit ipotecar. Pret usor negociabil.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 02-07-2020
Vizualizari 167
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 64 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Basarabia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament in VIla, Bv. Basarabia P-ta Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 176000 €
Apartament in VIla, Bv. Basarabia P-ta Muncii Basarabia, Bucuresti

Apulum94 va ofera spre vanzare in sistem de reprezentare eclusiva doua apartamente situate intr-o vila construita de un arhitect recunoscut. Vila se afla pe Bv. Basarabia, stradal, vav de Parcul National. Primul apartament se afla la etajul 1, fiind format din 3 camere, bucatarie, baie, wc serviciu si doua debarale, plus o uscatorie la demisol. Cel de-al doilea este amplasat la etajul 2, este format din doua camere, baie, balcon si o boxa spatioasa la demisol. De asemenea, cel de-al doilea dispune de o curte proprie. Vila a fost edificata de arhitectul Ferdinand Batti Babi, acesta edificand si biserica din zona Sfintii Constantin si Elena, cinematograful si multe altele. Casa este solida, construita in anul 1947, structura nefiind afectata in timp. Apartamentul de la etajul 1 are acces dublu, are in coproprietate o parte din terenul din fata casei. Este semidecomandat, dormitorul matrimonial dispune de baie proprie. Suprafata utila este de 56 mp. Apartamentul de la etajul 2, are de asemenea acces dublu, are in proprietate exclusiva curtea din spate in suprafata de 63, ce are acces auto din strada secundara. Suprafata utila totala a acestuia fiind de 64 mp cu tot cu boxa de la demisol. Ambele apartamente au cota parte din pod. In vila locuiesc doua familii, fiecare fiind proprietar pe doua apartamente. Contorizarea utilitatilor fiind individuala pe fiecare apartament in parte. Pozitionarea este excelenta, fiind stradal, pretabil atat pentru investitie cat si pentru locuit. P-ta Muncii este la 500m distanta, Arena Nationala la 200 m distanta, iar parcul vizavi. Apartamentele se vand la pachet, dar se pot vinde si separat. Pretul pentru apartamentul 1 este de 95.000 Euro, iar pentru apartamentul 2 este de 85.000 Euro (curte inclusa). Pentru mai multe detalii astept telefonul dumneavoastra.

176000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia - Garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Basarabia - Garsoniera Basarabia, Bucuresti

Garsoniera confort 1, etajul parter din 10, bloc construit in anul 1970 situat in zona Basarabia - Piata Minis la doar 5 - 7 minute de gura de metrou Costin Georgian. Imobilul, in suprafata utila de 28 mp este semidecomandat, are usa metalica, geamuri termopan, colorifere fonta, ideal pentru investitie. Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati Ionut tel 0733980484

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Basarabia - 85900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 85900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Basarabia - 85900 EURO Basarabia, Bucuresti

EXCLUSIV-PROFITA ACUM! PGA Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere(hol H) foarte bine impartit, in Zona BASARABIA( Metrou C.Georgian-Mc Donald' s), confort 1 decomandat, avand suprafata de 73,4 mp, cu baie(geam), wc de serviciu si 1 balcon mare amplasat pe living. Locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 8 nivele, construit in anul 1988, avand 3 apartamente pe nivel. Apartamentul este curat, necesita renovare pentru mutare. Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie.Toate actele. Pretul este negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA0515541.

85900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Basarabia - 44900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 44900 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Basarabia - 44900 EURO Basarabia, Bucuresti

Va propunem spre achizitionare o garsoniera situata pe Bulevardul Chisinau, la parterul inalt al unui imobil edificat in anul 1979. Proprietatea beneficiaza de 32.02mp utili cu tot cu balcon si este impartita astfel: vestibul de 2,5 mp, actualmente 3,34 mp, prin desfiintarea debaralelor, camera de 18,12 mp, bucatarie de 3,42 mp, logie de 2,94mp si grup sanitar 3,60 mp. Ca si finisaje regasim parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie si baie, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. Pentru informatii suplimentare si programare vizionare, contactati broker-ul.

44900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia Apartament 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 84900 €
Basarabia Apartament 3 camere Basarabia, Bucuresti

Apartament 3 camere semidecomandat, liber, usa metalica, geamuri termopan, jaluzele verticale, interfon, partial mobilat. Etajul P din 10, 70mp suprafata locuibila, bloc construit in anul 1982. Se accepta orice fel de credit. Ne dorim sa va oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect! Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii, va rog sunati la numarul 0733989484.

84900 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, Bd. Chisinau, CEC, Miramar Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
BASARABIA, Bd. Chisinau, CEC, Miramar Basarabia, Bucuresti

Bd. Chisinau, bloc perpendicular pe bulevard, constructie 1981, apartament decomandat, et.7/10, pozitionat pe mijloc, spatios, S utila 54,13mp plus balcon 4,47mp, suprafat totala 58,60mp. Apartamentul are imbunatatiri ( ferestre si balcon termopan, usi interioare schimbate, faianta, gresie, parchet) facute in urma cu 9 ani, 2 aparate aer conditionat, usa metalica intrare. Primul propietar de la ICRAL, acte la zi.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia - 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 82000 €
Basarabia - 3 camere Basarabia, Bucuresti

Apartament 3 camere semidecomandat, curat, liber, bloc reabilitat termic, usa metalica, interfon, partial mobilat. Etajul P din 10, 70mp suprafata locuibila, bloc construit in anul 1982 reabilitat recent. Se accepta orice fel de credit. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul 0733989484! Ne dorim sa va oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia - Titan - Garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 39500 €
Basarabia - Titan - Garsoniera Basarabia, Bucuresti

Garsoniera confort 1, etajul parter din 10, bloc construit in anul 1970 situat in zona Basarabia - Piata Minis la doar 5 - 7 minute de gura de metrou Costin Georgian. Imobilul, in suprafata utila de 28 mp este semidecomandat, are usa metalica, geamuri termopan, colorifere fonta. Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati Ionut tel 0733980484

39500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Basarabia - 65000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Basarabia - 65000 EURO Basarabia, Bucuresti

PROFITA ACUM! PGA Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in Zona BASARABIA-DIHAM, reper Nicolae Grigorescu viz-a viz de OMV in planul 2, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 49 mp, cu 1 baie si 1 balcon. Locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 4 nivele foarte curat, civilizat, anvelopat in urma cu cativa ani, construit in anul 1965-1966, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este imbunatatit si dispune de urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie.Acte. Pretul este negociabil ! ID intern: PGA0515910.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia - Garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 39900 €
Basarabia - Garsoniera Basarabia, Bucuresti

Garsoniera confort 1, etajul parter din 10, bloc construit in anul 1970 situat in zona Basarabia - Piata Minis la doar 5 - 7 minute de gura de metrou Costin Georgian. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp este semidecomandat, are usa metalica, geamuri termopan, colorifere fonta. Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati. Ionut tel 0733980484

39900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Basarabia - 92000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 92000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Basarabia - 92000 EURO Basarabia, Bucuresti

EXCLUSIV-PROFITA ACUM! PGA Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere(hol H) foarte bine impartit, in Zona BASARABIA( Metrou C.Georgian-Mc Donald' s), confort 1 decomandat, avand suprafata de 71 mp, cu baie(geam), wc de serviciu si 1 balcon mare amplasat pe living ul patrat. Locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 10 nivele, construit in anul 1988. Apartamentul este partial imbunatatit dispunand de urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie.Pretul este negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA0515541.

92000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA - MUNCII metrou- 2 CAMERE Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
BASARABIA - MUNCII metrou- 2 CAMERE Basarabia, Bucuresti

Apartament 2 camere zona Basarabia la doar 6 minute metrou Piata Muncii. Apartament 2 camere decomandat in suprafata utila de 53 mp la etajul 4 din p+10 al unui in bloc construit in anul 1980 reabiliat. Imobilul, este confort 1, decomandat si necesita imbunatatiri. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
apartament zona Chisinau la cheie multiple avantaje Agentie - 0 comision - exclusivitate 67450 €
apartament zona Chisinau la cheie multiple avantaje Basarabia, Bucuresti

Se vinde apatamentul de 2 camere in zona Chisinau . Acesta este decomandat, utilat si mobilat complet, mai beneficiaza si de aer conditionat, usa metalica, geam termopan. Are 45mp utili, si se afla la etajul 2 din 8, bloc izolat, renovat.

67450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Basarabia, 5 minute metrou Muncii, vizvai de Parcul Național Agentie - 0 comision - exclusivitate 57000 €
Basarabia, 5 minute metrou Muncii, vizvai de Parcul Național Basarabia, Bucuresti

Apartament cu două camere de vânzare situat într-o zonă foarte frumoasă, pe Bulevardul Basarbia, chiar vizavi de Parcul Național, în bloc retras ușor de la stradă, foarte aproape de gura de metrou Piața Muncii/Hurmuzachi. Apartamentul se află la etajul 10/12, cu priveliște panoramică peste parc și spre Stadionul Național, orientat către Răsărit, semidecomandat, 49 mp, blocul fiind construit din cărămidă în anul 1962; sufrageria 17 mp, dormitor de 12, bucătăria 6,2 mp, iar baia 3,2, cu geam larg pentru aerisire. Apartamentul are unele îmbunătățiri ca parchet, gresie și faianță, termopan, inclusiv balconul închis; dispune de un aparat de aer condiționat și de apometre. Vânzătorul are contract de închiriere cu ADP pentru un loc de parcare, care s-ar putea prelua. Blocul are două scări, foarte curate, care comunică între ele printr-o curte interioară, putând fi astfel folosite ambele lifturi. Scările sunt dotate cu camere de luat vederi, lifturile sunt înlocuite, de asemena dotate cu camere video și cu radio. Conform spuselor asociației, urmează să intre în reabilitare la primăvară. Zona e excelentă pentru locuit, liniștită, cu parcuri în zonă: Național, Petrașcu, nu departe de IOR - Alexandru Ioan Cuza; metroul e la 3-4 minute, nenumărate mijloace de transport RATB/STB: tramvaie, troleu, autobuze; în spatele bocului se află baza sportivă Voinicelul cu terenuri de fotbal și tenis de câmp; bazinul de înot, patinoarul la 5 minute; școla gimnazială Leonardo Da Vinci, Școala De arte, grădiniță; spitalul Gomoiu vizavi, Victor Babeș la 3 minute; secția 12 de Poliție în vecinătate. Prețul va mai fi negociat, iar comisionul pentru cumpărător e zero. Cheile sunt în agenția noastră și se pot face vizionări oricând cu o programare telefonică.

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
BASARABIA, 10-15 min metrou Titan, Costin Georgian Agentie - 0 comision - exclusivitate 39800 €
BASARABIA, 10-15 min metrou Titan, Costin Georgian Basarabia, Bucuresti

Basarabia intersectia Diham, aproximativ 10-15 min mers metrou Titan, Costin Georgian sau Piata Muncii, vecinatati Arena Nationala, apropiere Mega Mall, Bd.Chisinau stradal, garsoniera curata, et. 3/10, parchet, aer, conditionat, usa metalica, gresie, partial faianta, vedere spate , pe Vest, acte la zi, cadastru si intabulare, certificat performanta energetica, eliberare rapida.

39800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(