Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 3 camere Basarabia, Bucuresti

82900 €  De vanzare
Proprietar, vand apartament 3 camere in zona Basarabia Metrou Costin Georgian, acces imediat la metrou si la alte mijloace de transport (troleibuze, autobuze, tramvaie), zona verde, civilizata, curata si linistita. Blocul este din 1984 si a fost reabilitat anul trecut. Apartamentul are suprafata de 72.24 mp, 1 baie, 1 wc de serviciu, 2 balcoane inchise si este situat la etajul 5 din 8. A fost renovat integral, instalatia electrica si sanitara schimbata complet, dispune de finisaje – ferestre termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, este dotat cu aer conditionat in fiecare camera. Se vinde cu bucatarie mobilata, in pretul afisat, Vederea este mixta, bucataria, sufrageria si un dormitor au vedere pe spate iar celalalt dormitor are vedere in lateral, spre gura de metrou, paralel cu strada Lucretiu Patrascanu. In imediata apropiere se regasesc numeroase centre de interes – parcuri (IOR, National), magazine (Lidl, Mega Image, Mega Mall), banci, scoli, gradinite. Acte pregatite pentru vanzare, se accepta si credit ipotecar. Pret usor negociabil.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 24-07-2024
Vizualizari 381
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 64 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Basarabia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament 2 camere, clasa energ. A, vedere panoramica, Bd. Basarabia Agentie - 0 comision - exclusivitate 88000 €
Apartament 2 camere, clasa energ. A, vedere panoramica, Bd. Basarabia Basarabia, Bucuresti

Oferim spre vânzare un apartament spațios și luminos de două camere, situat într-un bloc recent reabilitat termic, încadrat în clasa energetică A. Caracteristici Principale Suprafață Utilă: 52 mp Boxă la Subsol: 4 mp, ideală pentru depozitare Clasă Energetică: A, garantând costuri reduse la gaz și curent Vedere Panoramică: Orientare est și nord, oferind priveliști superbe și multă lumină naturală Facilități și Beneficii Reabilitare Termică: Blocul este reabilitat termic, asigurând un confort termic sporit și economii semnificative la facturile de energie. Costuri Reduse la Utilități: Datorită clasei energetice A și reabilitării termice, costurile cu gazul și curentul sunt minimalizate. Posibilitate de Instalare Centrală Termică: Apartamentul oferă posibilitatea instalării unei centrale termice proprii, pentru un control mai bun al temperaturii și costurilor. Confort și Siguranță: Apartamentul este situat într-o zonă ferită de zgomotul bulevardului, oferind un mediu liniștit și plăcut. Localizare și Accesibilitate Aproape de stațiile de metrou și de STB, facilitând deplasarea rapidă în oraș. Aproape de Stadionul Național: Ideal pentru iubitorii de sport și evenimente sportive. Aproape de Parcul A.I. Cuza (IOR) Facilități de Sport și Relaxare: Sală de sport, bazine de înot și parcuri în apropiere, pentru un stil de viață activ și sănătos. Centre Comerciale: Acces rapid la centre comerciale pentru cumpărături convenabile. Instituții Educaționale: Școli și grădinițe în vecinătate, perfect pentru familii cu copii. Avantaje Suplimentare Zonă Liniștită: Deși aproape de bulevard, apartamentul este ferit de zgomotul de fundal al traficului, oferind un mediu de locuit liniștit și relaxant. Comodități și Conectivitate: Apartamentul este situat într-o zonă bine conectată, cu acces facil la toate punctele de interes. Acest apartament reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un spațiu modern, confortabil și bine localizat. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați!

88000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(