Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere 4CityNorth DIRECT DEZVOLTATOR

160530 €  De vanzare
Va asteptam sa descoperiti un complex rezidential nou, cu o arhitectura moderna si eleganta, cu spatii verzi si gradini private, cu loc de joaca, cu parcari supra/subterane, cu finisaje de top si o calitate excelenta a constructiei! Ansamblul 4City va propune o evadare din aglomeratia Bucurestiului intr-un loc în care confortul si siguranta se disting, in armonie cu vibratia nebuna a capitalei. Complexul va cuprinde: • o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp • o gradina interioara privata in suprafata de aproximativ 14.000 mp • apartamente cu 2 si 3 camere; • peste 600 locuri de parcare subterane si supraterane. Pachetul de achizitie include finisaje si dotari de cea mai buna calitate: Sistem de incalzire : centrala termica proprie Ariston Parchet in living si dormitoare : parchet laminat Egger Gresie si faianta in bai: gresie si faianta premium Porcelanosa / Atlas Concorde Obiecte sanitare : obiecte sanitare premium - Roca Design/ baterii Griferias Borras Usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro Usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multi punct Dierre Tamplarie exterioara termopan PVC Salamander Aparataje electrice Panasonic Lifturi silentioase premium Kone Interfon Contoare individuale pentru utilitati Parcare supraterana si subterana moderna Ansamblul 4City dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Nordul Bucurestiului – Pipera, in inima cartierului de business, intr-o zona linistita si sigura, într-o zona cu acces direct la mall, benzinarii, gym & pool, restaurant, scoli si gradinite. Asadar veti avea parte de o multitudine de variante de petrecere a timpului liber. 4City ofera acces facil în toate locatiile importante din Nordul Capitalei, 2 minute pâna la Pipera Plaza, 15 minute pâna la Aeroportul Otopeni 5 minute pâna la statia de metrou Pipera Termen finalizare: 2 etape: Etapa 1 - cladirile A2 si B1 - Octombrie 2018 Etapa 2 - cladirile A1 si B2 - Octombrie 2019 Stadiu constructie: DEMARATA Pachetul de achizitie trebuie sa includa si un loc de parcare, disponibil la preturi intre 4500 Euro si 7500 Euro + TVA.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-03-2024
Vizualizari 511
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 136 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 11/11
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Aviatiei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Aviatiei  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Aviatiei - 10500 EURO Aviatiei, Pipera

Particular, vand Studio dublu, decomandat, sup.utila 45 mp+ balcon 5mp, sup.totala 49mp, situat in Ivory Residence, cel mai aerisit complex rezidential din zona de nord, finalizat 2022, finisaje de calitate, bucatarie utilata, mobilat complet, electrocasnice/ tv smart led, totul nou, aer conditionat, centrala termica, incalzire prin pardoseala, loc de parcare in garajul suprateran contra cost (12.000€).Ideal investitie inchiriere/airbnb. Ap se afla pe Bd.Pipera nr.1 in spate la OMV 2 camere - Voluntari , 2 camere - Ilfov

10500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(