Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 2 camere Crangasi, Bucuresti

49900 €  De vanzare
Super oferta ultima unitate din bloc.Vand apartament 2 camere in zona foarte linistita,in spatele Pietii Crangasi si a supermarket-ului Lidl,vis-a-vis de terenurile de tenis Sportul Studentesc, Apartamentul este situat la etajul 6 din 6 mansarda si are:1 grup sanitar,geamuri termopan tripan Salamander,ferestre de mansarda Velux usa intrare metalica Mega, usi interior lemn Bella Casa,gresie,faianta Piastrelle,parchet stratificat,centrala termica Buderus, granit pe casa scarii.Blocul dispune de lift Schindler.Se pot face vizionari oricand .Ideal pentru investitie,chiriile sunt foarte mari in zona acceptam credit Prima Casa-iIpotecar,pentru plata cash acordam discount. Telefon:0738.666.659 sau

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 04-05-2018
Vizualizari 27
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Crangasi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Vanzare apartament 2 camere Crangasi - Podul Grant, oportunitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 53900 €
Vanzare apartament 2 camere Crangasi - Podul Grant, oportunitate Crangasi, Bucuresti

Vanzare apartament 2 camere Crangasi - Podul Grant, an constructie 1982, etaj 8, suprafata de 50mp, decomandat, fara imbunatatiri, spatii depozitare, balcon inchis, AC, imobil reabilitat termic, loc de parcare, acces facil multiple mijloace de transport in comun.

53900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 275 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 275 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 275 EURO lunar Crangasi, Bucuresti

Residentialist.ro va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona Crangasi - Virtutii. Imobilul este ingrijit, anvelopat, cu vecini civilizati, construit in anul 1971. Apartamentul este format din living, dormitor, bucatarie, baie, debara, toate insumand suprafata utila de aproximativ 45 mp. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: usi din lemn masiv, gresie, faianta, parchet, mobila noua in bucatarie, si mobila de epoca in sufragerie. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 unui imobil cu 4 nivele. Locuinta se inchiriaza mobilata. Blocul este situat intr-o zona linistita, acces facil catre mijloacele de transport in comun si la doar 10 minute de metrou Crangasi. In imprejurimi exista mai multe centre comerciale, scoli, gradinite, Mega Image la 2 minute etc. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 69000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 69000 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, renovat anul acesta, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3camere Crangasi-Constructorilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
Apartament 3camere Crangasi-Constructorilor Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-un bloc foarte civilizat de 8 nivele. Are urmatoarele imbunatatiri:gresie,faianta,parchet,termopane,usa metalica, aer conditionat. Blocul este REABILITAT TERMIC. Dispune de LOC DE PARCARE platit la ADP. Pozitionarea foarte buna ,la 2 min de metrou Crangasi, parc ,linia 41,piata,etc.

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3camere Crangasi-Constructorilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Apartament 3camere Crangasi-Constructorilor Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-un bloc foarte civilizat de 8 nivele. Are urmatoarele imbunatatiri:gresie,faianta,parchet,termopane,usa metalica, aer conditionat. Blocul este REABILITAT TERMIC. Dispune de LOC DE PARCARE platit la ADP. Pozitionarea foarte buna ,la 2 min de metrou Crangasi, parc ,linia 41,piata,etc.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
De Inchiriat Apartament 3 Camere Crangasi MOBILAT UTILAT LUX Agentie - 0 comision - exclusivitate 470 €
De Inchiriat Apartament 3 Camere Crangasi MOBILAT UTILAT LUX Crangasi, Bucuresti

De Inchiriat Apartament 3 camere, decomandat, situat in cartierul Crangasi pe strada Nicolae Oncescu, la parterul unui bloc curat si civilizat. Locuinta dispune de o suprafata utile de 70 mp, foarte bine compartimentata, 3 spatii generoase de depozitare, boxa la subsol si loc de parcare platit. Apartamentul este mobilat si utilat complet, se prezinta cu finisaje de calitate si electrocasnice intr-o stare foarte buna. Proprietatea se afla intr-o zona cu mult spatiu verde si va ofera acces rapit catre mijloacele de transport in comun. Se percepe o luna de chirie si o luna garantie, va asteptam la vizionare!

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 106000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 106000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 106000 EURO Crangasi, Bucuresti

Exclusivitate - Cel mai frumos apartament din zona Crangasi - Lujerului - Bloc nou - Finisaje premium - Fara Comision Star Construct va ofera spre achizitie ultimul apartament de acest tip din bloc. Imobilul este situat in apropierea Lacului Morii dar si in apropierea mijloacelor de transport. Pana la Metroul Petrache Poenaru se fac aproximativ 10 minute, iar pana la statia Ratb aproximativ 5 minute. Apartamentul are o suprafata utila de 92 mp, bucatarie inchisa si doua bai cu geam, dupa cum se poate observa si in schita apartamentului. Imobilul are un regim de inaltime P+6 si este construit pe o structura de stalpi de beton si diafragme, compartimentarile interioare si exterioare fiind realizate din caramida Porotherm. La exterior imobilul este izolat cu termosistem de 10 cm. Pret: 106.000 + TVA. Pozele din anunt sunt dintr-un proiect anterior.

106000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 69000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 69000 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament modern stil Loft ! Mutare imediata ! Bucatarie mobilata ! Finisaje premium ! 7 minute metrou Crangasi ! Direct dezvoltator ! Comision 0% ! Va oferim spre achizitie o serie de apartamente tip Loft, realizate prin modernizarea si reconsolidarea unui parter de bloc. Apartamentele au o inaltime de aproximativ 4 metri, aspect ce a facilitat realizarea acestui tip de apartament. Localizarea blocului este in apropierea metroului Crangasi, la o distanta de doar 7-8 minute de mers pe jos. Apartamentele se predau complet finisate, la cheie, finisaje realizate dupa un proiect de design interior in care oferim : gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, baie utilata complet, bucatarie mobilata, usa metalica la exterior. Pret - 69.000 euro - TVA inclus pentru plata integrala 72.450 - TVA inclus pentru plata prin credit ipotecar

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 81000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 81000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 81000 EURO Crangasi, Bucuresti

Exclusivitate - Cel mai ieftin apartament din zona Crangasi - Lujerului - Bloc nou - Finisaje premium - Fara Comision Star Construct va ofera spre achizitie ultimul apartament de acest tip din bloc. Imobilul este situat in apropierea Lacului Morii dar si in apropierea mijloacelor de transport. Pana la Metroul Petrache Poenaru se fac aproximativ 10 minute, iar pana la statia Ratb aproximativ 5 minute. Apartamentul are o suprafata utila de 68 mp, bucatarie inchisa si doua bai cu geam, dupa cum se poate observa si in schita apartamentului. Imobilul are un regim de inaltime P+6 si este construit pe o structura de stalpi de beton si diafragme, compartimentarile interioare si exterioare fiind realizate din caramida Porotherm. La exterior imobilul este izolat cu termosistem de 10 cm. Pret: 81.000 + TVA. Pozele din anunt sunt dintr-un proiect anterior.

81000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2camere decomndat Parc-Metrou Crangasi Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2camere decomndat Parc-Metrou Crangasi Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-un bloc foarte civilizat la etajul 1d4, si dispune de urmatoarele imbunatatiri: gresie,faianta,parchet,termopan, usa metalica. Apartamentul este mobilat si utilat. Avantajul mare este pozitionarea foarte buna, adica la 2 min de metrou Crangasi, Parc, piata, tramvai 41, etc.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 69000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 69000 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament modern stil Loft ! Mutare imediata ! Bucatarie mobilata ! Finisaje premium ! 7 minute metrou Crangasi ! Direct dezvoltator ! Comision 0% ! Va oferim spre achizitie o serie de apartamente tip Loft, realizate prin modernizarea si reconsolidarea unui parter de bloc. Apartamentele au o inaltime de aproximativ 4 metri, aspect ce a facilitat realizarea acestui tip de apartament. Localizarea blocului este in apropierea metroului Crangasi, la o distanta de doar 7-8 minute de mers pe jos. Apartamentele se predau complet finisate, la cheie, finisaje realizate dupa un proiect de design interior in care oferim : gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, baie utilata complet, bucatarie mobilata, usa metalica la exterior. Pret - 69.000 euro - TVA inclus pentru plata integrala 72.450 - TVA inclus pentru plata prin credit ipotecar

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Crangasi - 64000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Crangasi - 64000 EURO Crangasi, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va prezinta la vanzare un apartament de 2 camere ce se afla la etajul 7 din 10 al unui imobil construit in 1986, ce a fost reabilitat termic, situat pe Calea Crangasi, la o distanta de 5 minute de metrou Crangasi. Apartamentul este semidecomandat, are vederea pe spate, prin urmare este ferit de zgomotul urban. Prezinta diferite imbunatatiri, termopane, gresie, faianta, parchet, instalatia electrica schimbata. Baia dispune de aerisire cu geam. Pentru vizionari sau detalii suplimentare ma puteti contacta. CRANGASI Cartierul Crangasi are o buna legatura cu restul orasului, metrou Crangasi, fiind deservit de tramvaiul 41 cunoscut sub denumirea metrou usor care porneste din Ghencea, trece prin zona Militari, Virtutii, traverseaza cartierul Crangasi, Turda legatura cu 1 Mai, pana la parcul Herastrau. Autobuzele 178 si 644. Legatura cartierului cu cele mai importante zone ale orasului este asigurata de Podul Grand. Acesta permite supratraversarea pachetului de linii de cale ferata care duc spre Gara de Nord si, implicit, face legatura cu Calea Grivitei si bulevardul Ion Mihalache. Cartierul Crangasi este deservit de Piata Crangasi, unde se gasesc atat produse agroalimentare cat si nealimentare. De altfel cartierul mai este deservit de numeroase magazine ce se gasesc pe de o parte si alta a arterei principale, Calea Crangasi. De asemenea majoritatea blocurilor gazduiesc spatii comerciale, sedii de banci, farmacii, cabinete medicale, etc. In apropierea parcului si a metroului se afla centrul comercial Grand Shopping Center, cu o suprafat de peste 5000 mp, gazduieste aproximativ 50 de magazine de haine, cosmetice, electrocasnice, accesorii, plus spatii de relaxare, supermarket, salon de infrumusetare, sala de fitness, fast food, cafenele si magazinul E-Mag. Carrefour si Bricostore se afla la intrarea pe Calea Giulesti, la 2 statii de tramvai 44 sau autobuz 178 de Podul Grand. Pentru relaxare si agrement, in zona Grand Shopping Center se afla strandul care pe timpul verii este deschis si noaptea. Parcul din jurul lacului Ciurel a fost modernizat cu locuri special amenajate cu nisip si prevazut cu instalatie de iluminat nocturna, spatii de joaca pentru copii si locuri special amenajate si ingradite pentru animale de companie. In incinta parcului se gasesc 5 terenuri de fotbal. O scena construita in aer liber unde se tin concerte sau piese de teatru. Principala atractie a cartierului este Lacul Ciurel, ideal pentru plimbari sau jogging, cu o priveliste exceptionala, relaxanta. Ca si institutii de invatamant si educatie sunt urmatoarele scoli, gradinite si licee: gradinita nr 40 loclizata in zona strazii Porumbacu pe o straduta denumita Tabla Butii, scoala nr 161 pe calea Giulesti in Parcul Giulesti, scoala 163 pe Calea Giulesti reper Posta, scoala nr 167 pe Sos Ciurel, scoala 202 pe Calea Crangasi, grupul scolar Doamna Stanca pe strada Porumbacu, liceul Marin Preda pe strada Rusetu in zona Parcului Giulesti, bulevardul Constructorilor. Restaurante, piterii, baruri: restaurantul Potcoava pe strada 9 Mai, piteria Plugaru, restaurant La nasu, Rosu si Negru, La 2 copaci, Sombrero, club Leningrand, cofetaria Tip Top, clubul stadionului Rapid Legione Granata, etc. Cartierul Crangasi are o suprafata de aproximativ 75ha, este deservit de 20 de artere de circulatie a caror lungime masoara aproximativ 15km, zona este reprezentata de 256 de blocuri, majoritatea au fost construite dupa anii 80 din prefabrcate, exceptand blocurile construite intre anii 1960-1974 de pe Calea Giulesti dupa stadionul Rapid pana se intrsecteaza cu bulevardul Constructorilor si inclusiv bulevadrul Constructorilor incepand de la intersectia cu strada Mehadia pana in capatul spre Calea Giulesti. Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata. Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 81000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 81000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 81000 EURO Crangasi, Bucuresti

Exclusivitate - Cel mai ieftin apartament din zona Crangasi - Lujerului - Bloc nou - Finisaje premium - Fara Comision Star Construct va ofera spre achizitie ultimul apartament de acest tip din bloc. Imobilul este situat in apropierea Lacului Morii dar si in apropierea mijloacelor de transport. Pana la Metroul Petrache Poenaru se fac aproximativ 10 minute, iar pana la statia Ratb aproximativ 5 minute. Apartamentul are o suprafata utila de 68 mp, bucatarie inchisa si doua bai cu geam, dupa cum se poate observa si in schita apartamentului. Imobilul are un regim de inaltime P+6 si este construit pe o structura de stalpi de beton si diafragme, compartimentarile interioare si exterioare fiind realizate din caramida Porotherm. La exterior imobilul este izolat cu termosistem de 10 cm. Pret: 81.000 + TVA. Pozele din anunt sunt dintr-un proiect anterior.

81000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 40 mp stradal Soseaua Virtutii Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
Garsoniera 40 mp stradal Soseaua Virtutii Crangasi, Bucuresti

Garsoniera , confort 1, decomandata , in suprafata de 40 mp, situata la etajul 5 din 8, in bloc din beton construit in 2006 stradal pe Soseaua Virtutii. Garsoniera nu este renovata si dispune de imbunatatiri ca : gresie,faianta,parchet,termopane,usa metalica,calorifere, instalatii electrice si sanitare schimbate,aer conditionat. Este complet mobilata si utilata. Cadastru si intabulare. Bloc curat,zona centrala. Multiple mijloace de transport spre orice destinatie din Bucuresti, scoala, gradinita, magazine,banci, restaurante, cafenele, farmacii, parc, spital. 5 minute Metrou Crangasi sau Lujerului. Ideal investitie si locuit. Pretul acceptat de proprietar este de 55.000 euro usor discutabi

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 106000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 106000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 106000 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament de 3 camere intr-un imobil situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, in apropiere de Lacul Morii si Bulevardul Virtutii, la o distanta de 10 minute de mers pe jos de metroul Lujerului si metroul Petrache Poenaru. Apartamentul are o suprafata utila de 92 mp, este decomandat si se preda complet finisat, la cheie. Finisajele includ: gresie, faianta, parchet, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, centrala termica in condensatie si calorifere din otel, bai complet utilate si finisate. Direct dezvoltator - Fara comision. Pret - 106.000 + TVA. Pentru plata rapida se acorda discount !!! Pozele sunt dintr-un proiect anterior !

106000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 105000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 105000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 105000 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament de 3 camere intr-un imobil situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, in apropiere de Lacul Morii si Bulevardul Virtutii, la o distanta de 10 minute de mers pe jos de metroul Lujerului si metroul Petrache Poenaru. Apartamentul are o suprafata utila de 92 mp, este decomandat si se preda complet finisat, la cheie. Finisajele includ: gresie, faianta, parchet, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, centrala termica in condensatie si calorifere din otel, bai complet utilate si finisate. Direct dezvoltator - Fara comision. Pret - 105.000 + TVA. Pentru plata rapida se acorda discount !!! Pozele sunt dintr-un proiect anterior !

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
apartament 3 camere Crangasi Agentie - 0 comision - exclusivitate 63999 €
apartament 3 camere Crangasi Crangasi, Bucuresti

Apartament ingrijit, situat intr-o zona verde, linistita,Bd. Constructorilor , zona Crangasi, in bloc de 4 nivele din caramida , etaj 3, vedere mixta, amplasat la interiorul blocului. Renovat partial, jaluzele exterioare din aluminiu cu insertie din spuma poliuretanica, aer conditionat,logie inchisa cu tamplarie PVC.Parchet de stejar, usile originale renovate, bucatarie si baie renovate.Partial zugravit.Tamplarie PVC. Camara clasica aerisita direct, bucatarie inchisa. Contorizat apa si calorifere . Auchan la 150 m. Zona plina de verdeata,parc, policlinica, gradinite, scoala, liceu, magazine,service auto si spalatorie auto la 3 minute distanta.Zona are acces rapid inspre Crangasi si spre Gara de Nord. LOC DE PARCARE in spatele blocului (contract ADP).Loc de depozitare cauciucuri in boxa comuna de la bloc. Se preda cu bucatarie si baie complet mobilate. Cadastru, acte, la zi.

63999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera mobilata si utilata Crangasi Sectia de Politie Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Inchiriere garsoniera mobilata si utilata Crangasi Sectia de Politie Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere o garsoniera de confort 1, decomandata situata la 2min de Piata Crangasi. Locuinta este situata la etajul 8 dintr-un imobil de 8 etaje (cu doua lifturi), ocupa o suprafata utila de 40 mp la care se adauga si balconul. Garsoniera este mobilata si utilata, bucataria echipata cu tot ce este necesar si dispune de un aparat de aer conditionat. Imobilul este situat in apropriere de Metrou Crangasi, piata si parc. In concluzie, recomandam cu caldura vizionarea acestei proprietati, consideram ca intruneste principalele conditii in inchirierea unui apartament, respectiv suprafata optima, calitate, confort si intimitate. DETALII IMPORTANTE PENTRU INCHIRIERE: Oferim servicii de consultanta imobiliara pe baza de comision aplicat pretului de inchiriere al proprietatii. Vizionarea proprietatii este conditionata de semnarea contractului de prestari servicii imobiliare.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
LUJERULUI - METROU, GARSONIERA ULTRAMODERNA, 40 MP, LA PRIMA INCHIRIERE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
LUJERULUI - METROU, GARSONIERA ULTRAMODERNA, 40 MP, LA PRIMA INCHIRIERE! Crangasi, Bucuresti

LUJERULUI - METROU, GARSONIERA ULTRAMODERNA, 40 MP, LA PRIMA INCHIRIERE! Zona cu toate mijloacele de transport, la 4 minute de metrou si zona comerciala Cora, chiar langa statia de tramvai 41. Garsoniera in bloc 1984, cu scara curata, potrivita pentru un cuplu sau 1 persoana.Interior cu finisaje moderne,renovat complet 2018,mobilat si utilat nou, ultramodern. Telefon : 0756.880.880

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2camere Crangasi -Metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Apartament 2camere Crangasi -Metrou Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-un bloc de 10 etaje, pe Calea Crangasi, cu vedere pe spate. Apartamentul are ca si imbunatatiri :gresie,faianta , parchet , termopane, usa metalica si se inchiriaza mobilat si utilat. Este situat la 3min de metrou Crangasi, piata, parc,etc. Avans 1luna +1luna garantie.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2camere Crangasi -Metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Apartament 2camere Crangasi -Metrou Crangasi, Bucuresti

Apartamentul este situat intr-un bloc de 10 etaje, pe Calea Crangasi, cu vedere pe spate. Apartamentul are ca si imbunatatiri :gresie,faianta , parchet , termopane, usa metalica si se inchiriaza mobilat si utilat. Este situat la 3min de metrou Crangasi, piata, parc,etc.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 350 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 350 EURO lunar Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona Crangasi - Virtutii. Imobilul este ingrijit, anvelopat, cu vecini civilizati, construit in anul 1971. Apartamentul este format din living, dormitor, bucatarie, baie, debara, toate insumand suprafata utila de aproximativ 45 mp. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: usi din lemn masiv, gresie, faianta, parchet, mobila noua in bucatarie, si mobila de epoca in sufragerie. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 unui imobil cu 4 nivele. Locuinta se inchiriaza mobilata. Blocul este situat intr-o zona linistita, acces facil catre mijloacele de transport in comun si la doar 10 minute de metrou Crangasi. In imprejurimi exista mai multe centre comerciale, scoli, gradinite, Mega Image la 2 minute etc. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 56400 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 56400 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 56400 EURO Crangasi, Bucuresti

NAI Romania, va prezinta un apartament unicat in Crangasi situat in bloc mixt de 4 etaje construit in anul 1982. Apartamentul este situat la Parter, are 2 camere, 2 bai, este Decomandat si are o suprafata totala de 56 mp, respectiv 52 mp suprafata utila. Apartamentul se preteaza pentru rezindenta si pentru un cabinet medical. Ca si localizare, apartamentul este situat in zona Crangasi , in apropiere de Parcul Crangasi 30M.

56400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzari 3camere Crangasi- Raiffeisen Bank Agentie - 0 comision - exclusivitate 83000 €
Vanzari 3camere Crangasi- Raiffeisen Bank Crangasi, Bucuresti

Apartament 3 camere, etaj 8/10, semidecomandat, vedere panoramica, bloc pe grinzi, 2 balcoane, 2 bai, parchet masiv, termopan, usa metalica. Scara blocului civilizata,cu intrare stradala din Calea Crangasi.

83000 €

   Apartament

Vezi Detalii
2camere renovat lux Agentie - 0 comision - exclusivitate 69900 €
2camere renovat lux Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre cumparare un apartament cu 2 camere confort 1 decomandat situat la etajul 6/8 intr-un bloc cu 2 lifturi construit in anul 1983. Apartamentul este complet renovat cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, usi interioare schimbate, instalatii electrice si sanitare noi, calorifere noi. Apartamentul nu mai necesita nicio investitie si este liber, va puteti muta imediat.

69900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 85300 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 85300 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 85300 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 65 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 89.565 !

85300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 77300 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 77300 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 77300 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 65 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 81.165€ !

77300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 92100 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 92100 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 92100 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 77 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 96.700€ !

92100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Crangasi - 68000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Crangasi - 68000 EURO Crangasi, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Crangas - Constructorilor in apropiere de statia de metrou CrangasiApartamentul se afla la etajul 7/9 intr-un bloc construit in 1978, cu o suprafata utila de 54 mp, semidecomandat,confort 1.Dotari / caracteristici regasim : geam/tamplarie termopan(5 camere/salamander), usa metalica - marita (intrare), gresie, faianta, parchet masiv, electrocasnice (masina de spalat rufe, combina frigorifica, aragaz).Instalatia sanitara (inclusiv cada), instalatia electrica schimbate, blocul este izolat termic exterior.Mentiune : apartamentul se vinde mobilat/utilat complet.Pret vanzare : 68.000 euro (usor negociabil)Vecinatati : 4-6 minute metrou crangasi, p-ta crangasi, parcul crangasi, lacul morii, banci, farmacie.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 62900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 62900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 62900 EURO Crangasi, Bucuresti

Apartament deosebit, stil LOFT situat stradal, intr-un imobil finalizat in anul 1995, zona Crangasi, mutare imediata, poze reale. Apartamentul propus are o suprafata utila de 53 mp. Proiectul propus spre vanzare este unul inedit atat prin design-ul specific cat si prin continutul bogat al ofertei de spatii locative! Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 37mp si 77mp, cu diferite compartimentari. Apartamentele sunt situate la parterul blocului, au intrare separata, o inaltime interioara de 4m si se predau complet finisate dupa alegerea arhitectului si a unui designer de interior. Zona in care este amplasat imobilul va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a. Printre finisaje enumeram: - gresie, faianta si parchet - centrala termica proprie in condensatie - baia este complet utilata - bucataria este mobilata - usi din lemn la interior - usa metalica la exterior. Pretul afisat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata cu credit bancar, pretul este de 66.000 !

62900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(