Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 2 camere Eroii Revolutiei, Bucuresti

390 €  De inchiriat
Apartament de doua camere decomandat, complet mobilat si utilat lux, renovat in toamna lui 2017. Direct proprietar, contract ANAF. Mobila si electrocasnicele sunt noi. Finisajele superioare si utilarea includ: gresie, faianta, lavabil, tamplarie exterioara PVC cu geamuri temopan, tamplarie interioara lemn cu usi celulare, AC, TV plasma (2), combina frigorifica, plita si cuptor incorporate, hota, calorifere otel, usa metalica, masina de spalat, jacuzzi, interfon, mobilier modern cu aranjament creat de designer de interior. Bloc anvelopat termic. Metrou Eroii Revolutiei la 5 minute pe jos/500m (am trecut pe harta locatia exacta - blocul de dupa Spitalul Marius Nasta). Intrare din bulevard (Sos. Viilor), vedere spre zona de case. Vecinatati: Parc Tineretului, Constantin Brancoveanu, Giurgiului, Filaret, Carol, Unirii. Rog agentiile sa nu deranjeze cu telefoane inutile.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-04-2018
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Eroii Revolutiei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Teren 1315 mp Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 650000 €
Teren 1315 mp Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Teren 1315mp oportunitate de investitie. Deschidere la doua strazi. Urbanism avantajos, Pretabil Bloc.

650000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cladire 6 apartamente cu teren de 1350mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 650000 €
Cladire 6 apartamente cu teren de 1350mp Eroii Revolutiei, Bucuresti

Constructie 784mp utili + 1315 mp teren de vanzare in zona Eroii Revolutiei - Bucuresti avand 14 camere 11 dormitoare suprafata totala construita 850 mp suprafata utila 794mp si suprafata teren 1315 mp. Deschiderea este de 35 ml. Imobilul are amprenta 170 mp curtea individuala libera 1045 mp. Are structura din beton este construita in anul 2002 renovat constructie din caramida porotherm beton armat bca lemn avand 10 bai 3 bucatarii si 3 balcoane. Practic pot fi obtinute 6 apartamente doua pe fiecare nivel locativ la subsol acolo unde este acces auto pot fi 6 locuri de parcare tot odata 6 boxe.  Dotari : acoperis: tabla; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; pereti: faianta lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet gresie; structura casa: beton; tip curte: individuala. ID intern: RG0320.

650000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Pieptanari - Eroii Revolutiei, singur curte, dubla deschidere, stradal Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Pieptanari - Eroii Revolutiei, singur curte, dubla deschidere, stradal Eroii Revolutiei, Bucuresti

Imobil foarte bine pozitionat, cu deschidere la bd Pieptanari si la o strada adiacenta, avand potential comercial sau rezidential. Sunt necesare investitii pentru a o aduce la standardul actual, dar poate fi usor adaptata.

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere  decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei  - 74300 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 74300 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 74300 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

proiect rezidential nou, cu un regim de inaltime de P+2E+M, aflat in sectorul 5 (Sos. Giurgiului). Zona va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ceea ce inseamna viata citadina si anume: Metrou Eroii Revolutiei, mijloace de transport in comun (tramvai,autobuz), magazine (Mega Image, RCS-RDS) unitati de invatamant (gradinite, scoli), piata (Piata Progresul), parc, banci, farmacii, service auto etc. Apartamentele disponibile au 2 sau 3 camere, sunt spatioase si luminoase, decomandate si foarte bine compartimentate. Structura de rezistenta este de tip dual, in cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Zidaria exterioara si interioara este din caramida de tip Porotherm (25cm la exterior si 12,5 cm la interior). Termoizolatia exterioara din polistiren EPS 80 de 10cm si finisaj cu tencuiala decorativa rezistenta in timp. Peretii interiori sunt tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba. Apartamentele se vand bransate la toate utilitatile (energie electrica, apa, canalizare si gaze naturale), care sunt contorizate individual. Comision 0 ! Direct Dezvoltator1

74300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 3 camere Eroii Revolutiei - City Mall - Sura Mare - acces metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
Casa 3 camere Eroii Revolutiei - City Mall - Sura Mare - acces metrou Eroii Revolutiei, Bucuresti

Cauti o casa amplasata intr-o zona linistita, ferita de zgomotul stradal, dar cu acces rapid la metrou? Daca da, am placerea sa iti propun o casa aflata in planul secund fata de Sos. Giurgiului, in zona City Mall - Sura Mare, la 8 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Eroii Revolutiei si la 10 minute de Piata Progresul! Suprafata terenului este de 147 mp, iar amprenta casei la sol este de 80 mp, iar casa este desfasurata pe parter (living, dormitor, bucatarie, baie, antreu spatios si o camera de 6 mp ce poate fi folosita pentru depozitare sau dressing etc.) si la mansarda o camera (acces din curte). Casa este o constructie solida din caramida (1940), iar in 2014 a fost renovata complet, in interior si exterior, inclusiv curtea. Detalii renovari interioare: - Centrala termica Veissmann - Gresie, faianta, parchet, termopane Gealan si Veka (de 8 camere, la antreu) - Usi interioare 2015 - Aer conditionat - Instalatii schimbate pe cupru (instalatie electrica pe cupru de 2,5) Termoizolatii: 1. Interior: - La antreu travanul a fost izolat cu polistiren de 10 si finisat cu rigips, peretii cu polistiren extrudat de 10, iar acoperisul cu polistiren de 10. - La restul camerelor izolatia a fost facuta cu vata minerala de 5, iar peretii au fost finisati cu rigips - Camera de la mandarda este izolata cu vata minerala 2. Exterior: - Polistiren de 5 cm - Zid vecin dreapta izolat cu polistiren extrudat de 8 cm, grafitat. 3. Pod izolat cu vata minerala 4. Acoperis de table si sindrila bituminoasa Curte: - Amenajata cu pavele 3D - Loc de parcare in curte - Posibilitate construire garaj - Beton armat hidrofug - Amorsa pe baza de bitum cauciucat de 60 cm in jurul casei - Trepte granit fiamat - Gard din lemn impregnat antiinsecte, antifungi, dat cu bait si lac. - Burlane sunt trase pe sub si ajung direct in canalizare

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Giurgiului / Bacovia Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Vanzare casa Giurgiului / Bacovia Eroii Revolutiei, Bucuresti

Casa demolabila de caramida si paianta 50 mp si teren 204 mp cu deschidere de 12.1 ml, amplasata pe o strada linistita de vile (str. Gilortului, infundata), in apropiere de metrou Eroii Revolutiei (8 min mers pe jos). Dispune de: apa si curent electric, canalizarea si gazele sunt la limita proprietatii. Pret negociabi. Plata cash sau credit.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 4 camere, Bloc nou 2014, 107 mp, Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 4 camere, Bloc nou 2014, 107 mp, Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Apartament 4 camere (in bloc nou 2014), confort 1 sporit, etaj 2/4, Su = 107 mp, mobilat modern, utilat complet, finisaje recente G+F+P+T+U.M., renovat/ igienizat complet, cablu tv/ internet wi-fi, 2 x AC, centrala termica, f.f. spatios si curat, curte interioara, acces la cafenea/ foisor/ gratar (la parter) si sala de fitness (la demisol), amenajat modern, apropiere metrou (3 min.), ideal locuinta (se accepta si videochat), liber, vizionari oricand !!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, conf. 1, decom, Metrou Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 54000 €
Apartament 2 camere, conf. 1, decom, Metrou Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Apartament 2 camere (langa metrou Eroii Revolutiei), confort 1, decomandat, parter/ 7, Su = 45 mp, bloc din 1965, se vinde nemobilat, imbunatatiri complete, AC, instalatii sanitare si electrice noi, f.f. curat si spatios, 1 debara, bloc stradal (vedere spate), zona foarte accesibila, acte la zi, cash sau credit, liber, disponibil pt. vizionari oricand, pret discutabil. Agentie imobiliara, comision 0% !!

54000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(