Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Hunedoara, Blajeni - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Vand o casa casa ( doua camere+ 2 beci-uri +hol) +bucatarie +anexe + teren intravilan langa casa (0.8 hectare) in Comuna Blajeni, Sat Plai, judetul Hunedoara . Proprietatea se afla intr-o zona izolata, fara vecini in apropiere, iar accesul se poate face pe jos (aproximativ 30 de minute de la drumul principal) sau Autoturism 4x4. Casa este racordata la curent electric iar pe proprietate se afla langa un izvor care trece prin curte. Avem acte in regula. Pe langa casa si curte, mai avem 5 hectare de teren disponibil pentru vanzare (pretul se negociaza in functie de cat teren se doreste) Mai multe detalii la numarul de telefon mentionat in anunt. Case de vanzare - Blajeni , Case de vanzare - Hunedoara

Pe site din 10-05-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Blajeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Blajeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Blajeni.

Este Blajeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Hunedoara, Blajeni  - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare casa 4 camere Hunedoara, Blajeni - 90000 EURO Blajeni, Blajeni , jud. Hunedoara

Denisa Suciu Casa de vanzare parter + etaj Hunedoara Blajeni-Vulcan

90000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Blajeni  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa Hunedoara, Blajeni - 38000 EURO Blajeni, Blajeni , jud. Hunedoara

Vand casa cu curte mare (aprox 2000mp) in Blajeni, la 20km de orasul Brad. Casa este formata din 4 camere si o camara sus + 1 camera si o pivnita la demisol. Aditional este o bucatarie de vara cu inca o incapere, care poate fi transformata in baie, si alte anexe gospodaresti in gradina. Utilitati: curent, apa din fantana ( potabila - testata). Access pe drum asfaltat pana la poarta. Casa se afla la 100m de Crisul Alb intr-o zona foarte linistita. Posibilitate de cumparare terenuri aditionale in apropiere. Pentru mai multe detalii va rog sunati la nr. de tel. Case de vanzare - Blajeni , Case de vanzare - Hunedoara

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(