Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzari spatii Bucuresti:


Spatiu Comercial, Militari-Uverturii-Apusului,280mp + 135mp (terasa) Agentie - 0 comision - exclusivitate 600000 €
Spatiu Comercial, Militari-Uverturii-Apusului,280mp + 135mp (terasa) Militari, Bucuresti

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial de 280 mp, situat la parterul unui bloc nou, cu regim de inaltime S+P+9. Spatiul beneficiaza de 2 cai de acces, are o terasa de 135mp, 5 locuri de parcare si o suprafata vitrata de 37m. Accesul se face direct din bd Uverturii, zona este intens circulata, atat pietonal cat si auto. Pret vanzare 600.000 euro tva inclus! Comision cumparator 0%!!! Pret inchiriere 4.500 euro + tva! Utilitati: Apa, Canalizare, Curent. Spatiul se preteaza ptr un showroom, magazin de desfacere, minimarket ! Pentru orice alte detalii sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ne contactati !

600000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI-BD-UL TIMISOARA- PLAZA,  SPATIU COMERCIAL,  PRETABIL MINIMARKET! Agentie - 0 comision - exclusivitate 235000 €
DRUMUL TABEREI-BD-UL TIMISOARA- PLAZA, SPATIU COMERCIAL, PRETABIL MINIMARKET! Drumul Taberei, Bucuresti

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial de 117 mp, situat la parterul unui bloc nou, cu regim de inaltime S+P+6 Etaje. Spatiul beneficiaza de 2 cai de acces, are o terasa de 14mp, cu o suprafata vitrata de 15ml. Accesul se face direct din Bd-ul Timisoara, zona este intens circulata, atat pietonal cat si auto. Pret vanzare 235.000 euro + tva 19%! Comision cumparator 0%! Spatiul se preteaza ptr un showroom, magazin de desfacere, minimarket! Pentru orice alte detalii sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ne contactati!

235000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
SPATIU COMERCIAL STRADAL PE BD-UL UVERTURII NR. 155, 280mp+135mp TERASA+parcari Agentie - 0 comision - exclusivitate 475000 €
SPATIU COMERCIAL STRADAL PE BD-UL UVERTURII NR. 155, 280mp+135mp TERASA+parcari Militari, Bucuresti

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial de 280 mp, situat la parterul unui bloc nou, cu regim de inaltime S+P+9. Spatiul beneficiaza de 2 cai de acces, are o terasa de 135mp, 5 locuri de parcare si o suprafata vitrata de 37m. Accesul se face direct din bd Uverturii, zona este intens circulata, atat pietonal cat si auto. Utilitati: Apa, Canalizare, Curent ( TRIFAZIC) , Gaz Spatiul se preteaza pentru un birou notarial, cabinet veterinar, cabinet stomatologic, farmacie, showroom, magazin de desfacere, minimarket ! Pentru orice alte detalii sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ne contactati ! Pret vanzare 475.000 euro + tva, Comision 0%.

475000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament  cu 3 camere  pretabil Cabinet medical-Coafor Agentie - 0 comision - exclusivitate 89900 €
Apartament cu 3 camere pretabil Cabinet medical-Coafor Marasesti, Bucuresti

Se vinde un apartament cu 3 camere, situat la parter-ul unei vile din 1940 , cu vad stradal si cu acces separat, pretabil Coafor , clinica medicala, cabinet stomatologic sau locuit. Impartire : living, 2 dormitoare , bucatarie, baie, hol. Posibilitate parcare : 2 masini. Pentru mai multe detalii sau vizionare apelati la primul numar din anunt.

89900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament  cu 3 camere la parter | pretabil Cabinet medical sau Coafor Agentie - 0 comision - exclusivitate 94900 €
Apartament cu 3 camere la parter | pretabil Cabinet medical sau Coafor Unirii, Bucuresti

Se vinde un apartament cu 3 camere, situat la parter-ul unei vile din 1940 , cu vad stradal si cu acces separat, pretabil Coafor , clinica medicala, cabinet stomatologic sau locuit. Impartire : living, 2 dormitoare , bucatarie, baie, hol. Posibilitate parcare : 2 masini. Pentru mai multe detalii sau vizionare apelati la primul numar din anunt.

94900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(