Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri apartamente 4 camere Bucuresti:


Inchiriere  apartament  cu 4 camere Bucuresti, 1 Decembrie  - 730 EURO lunar Proprietar 730 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, 1 Decembrie - 730 EURO lunar 1 Decembrie, 1 Decembrie

matarau inchiriez apartament etajul 1,4 camere langa metrou 1 Decembrie Trapezului Bucuresti Sector 3 1 Decembrie

730 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 4 camere Bucuresti, Berceni  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, Berceni - 500 EURO lunar Berceni, Berceni

Va propun spre inchiriere sau vanzare, apartament de 4 camere, foarte spatios, situat in zona Berceni, Aparatorii Patriei. Apartamentul este semidecomandat si dispune de 79 mp utili, compartimentat astfel: living, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai ( o baie cu cada, o baie cu cabina de dus), hol, balcon (2.94mp). Apartamentul se afla la etajul 1, vedere pe spate, nu este stradal, intr-un imobil de 9 etaje. An constructie imobil 1985. Puncte de interes: Scoala, gradinita, parc, piata, loc de joaca, spitale, numeroase linii STB-1 minut, metrou 3 - 4 minute, supermarket, Mall Sun Plaza, Grand Arena. Disponibilitate imediata. Acces rapid catre centrul orasului prin mijloace de transport in comun, dar si cu masina personala. Zona linistita. Apartamentul este ideal pentru o familie. Direct propietar! 500 euro / vanzare 110.000euro. Blocul este reabilitat 4 sau mai multe - Sectorul 4 , 4 sau mai multe - Bucuresti

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 4 camere Bucuresti, 1 Decembrie  - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Bucuresti, 1 Decembrie - 750 EURO lunar 1 Decembrie, 1 Decembrie

Ofer spre inchiriere un apartament de 3 camere si un living, in zona 1 Decembrie 1918/Trapezului la 2 minute de mers pe jos fata de metrou . Apartamentul este decomandat, cu o suprafata de 70 mp, etajul 1 din 10,si se afla intr-o zona linistita. Apartamentul este zugravit recent,mobilat modern si dispune de urmatoarele: - aer conditionat - masina de spalat rufe - TV + internet - balcon mare deschis - canapea de extensibila in living - mobilier dormitor - televizor in toate camerele Nu accept animale de companie. Apartamentul este ideal pentru un cuplu sau chiar o familie. Pret: 750 euro Nota: Vizionarile se vor face incepand cu data de 6 Mai si este disponibil incepand cu 15 Mai. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul 07******69 . 4 sau mai multe - Sectorul 3 , 4 sau mai multe - Bucuresti

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Camera de Comert 4 camere decomandate nou renovate Agentie - 0 comision - exclusivitate 700 €
Camera de Comert 4 camere decomandate nou renovate Unirii, Bucuresti

Se oferă la închiriere un apartament spatios, de aprox. 100 mp utili, cu 4 camere decomandate, luminos și situat în apropierea Camerei de Comerț și a pasajului Marasesti. Apartamentul se afla la etajul 1 al unui bloc construit la sfârșitul anilor '80. Recent renovat elegant si cu mult bun gust, acesta este disponibil pentru prima închiriere. Ușa de intrare este din metal, pardoseala din parchet laminat modern, iar usile interioare sunt noi. Ferestrele sunt prevăzute cu parasolare si în ambele grupuri sanitare recent amenajate se regăsesc gresie și faianță în culori deschise, robineti si instalatii sanitare nou refacute. Două camere din cele patru camere sunt orientate spre Est, în timp ce celelalte două sunt orientate spre Sud-Vest. Bucătăria și holul de intrare au fost transformate într-un open space, oferind astfel, un spațiu extrem de adecvat pentru activitatea administrativa. de birouri ale unei companii. Va astept cu drag la vizionare!

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(