Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti:


Apartament cu 3 camere de inchiriat Apusului, Metrou Pacii 0%comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Apartament cu 3 camere de inchiriat Apusului, Metrou Pacii 0%comision Pacii, Bucuresti

Va propun spre inchiriere cu un comision de 0% pentru chirias un apartament modern si foarte spatios, situat in Complex Apusului, la 15 minute de mers pe jos pana la metrou Pacii sau 25 minute pana la metrou Gorjului. Are loc de parcare; Fara comsion pentru chiriasi. Se achita 1 luna in avans + 1 luna garantie. Contract pe termen lung - 12 luni minim. Apartamentul dispune de un living, doua dormitoare, o bucatarie, doua bai si un balcon generos. Are centrala proprie si incalzire in pardoseala, este complet mobilat si utilat. Este ideal pentru cei ce aspira la un stil de viata sanatos, linistit si relaxant, care-si doresc sa fie cat mai aproape de natura dar sa ramana conectati la ritmul vibrant al orasului. Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ma contactati. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centre de infrumusetare, clinica medicala, cabinete stomatologice, de evenimente, gradinite, scoli, unitati bancare si parcuri. Oferta apartine in exclusivitate biroului de consultanta imobiliara Re/Max. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare. Disponibil din data de 1 Iulie. Clasa energetica A; Consum anual specific de energie (kWh/m2): 102.21 ; Indice de emisii echivalent CO2 (KgCO2/m2): 21.99 ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile (kWh/m2): 0.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere inchiriat, Crangasi, 0 comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
Apartament 3 camere inchiriat, Crangasi, 0 comision Crangasi, Bucuresti

0% Comision Oferim spre inchiriere apartament cu 3 camere, complet mobilat si utilat cu loc de parcare inclus Se doreste contract de inchiriere pe termen lung, minim 12 luni. Se achita o luna de chirie + o luna de garantie Suprafata totala este de 70 m.p Canapeaua din living este extensibila. Apartamentul este racordat la reteaua de utilitati (apa, gaze, energie electrica, canalizare), avand urmatoarele dotari: televizor, aer conditionat, frigider, masina de spalat rufe. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Crangasi, Emag, Auchan, Penny, Lidl, Mega Image deschis non stop, KFC, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala, locuri de joaca pentru copii. Doar 5 minute de mers pana la metrou Crangasi Statii STB: 41, 178, 641 Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetică : A - consumul total specific de energie primară: 204.47 - indicele de emisii echivalent CO_2: 170.72 - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Va asteptam cu drag la vizionare!

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ap. 3 camere modern Militari Style Residence comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Ap. 3 camere modern Militari Style Residence comision 0% Militari, Bucuresti

Oferta de inchiriere apartament cu 3 cam în Style Residence 2, zona Militari Residence, et 5/8, pe fata blocului, finisaje deosebite, complet mobilat, prima inchiriere, constructie 2013, parc și stație STB în fata blocului, Metro, Militari Shopping, centru Wellness, Ballroom Events, Gradinita-Școală Kids Club, Lidl, Mega Image, terase , restaurante în imediata apropiere, etc. Pentru mai multe detalii și eventuale vizionari ne auzim la telefon!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 Camere de Închiriat, Băneasa, Felicity Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
3 Camere de Închiriat, Băneasa, Felicity Residence Baneasa, Bucuresti

Vă propun pentru închiriere un apartament spațios, 108 mp, 3 camere, living si două dormitoare, dressing, 2 bai, terasă 10 mp, debara, cameră tehnică, bucătărie mobilată. Apartamentul se află în complexul rezidențial Felicity, în zona Băneasa. Blocul a fost finalizat in 2012, apartamentul a fost renovat recent, este liber și poate fi ocupat imediat. Este dotat cu centrală de apartament, frigider, aragaz, hotă, mașina de spălat rufe. Este nemobilat și se pretează atât pentru locuit, ideal pentru familii cu copii, cât și pentru birouri. Are incluse doua locuri de parcare, unul in parcarea subterană. Complexul este păzit in permanența. Intrarea in complex este din strada Odăi, facilitând atât accesul rapid spre DN1 si A3 cat si accesul spre centrul orașului.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(