Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 3 camere, apartamente, inchirieri:

Inchiriere apartament 3 camere Unirii, Bucuresti Proprietar 1030 €
Inchiriere apartament 3 camere Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Ofer spre inchiriere duplex 3 camere decomandate, suprafata locuibila 130 mp, living de 45 mp,2 grupuri sanitare, bucatarie dotata complet, mobilat lux, standard occidental, A/C, centrala proprie de apartament, alarma monitorizata, paza permanenta. Chiria este de 1030 eur/luna. Adresa: Bdul Unirii nr.61, Bl.F3,Sc.5,Et.7-8 din 9+th, zona Zepter-BCR, sector 3. G.Herman 0722.221.006

1030 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 3 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti Proprietar 300 €
Inchiriere apartament 3 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartamente cu 3 camere decomandat,2 bai,balcon, la etaj 2, in bloc de 3 nivele, cu suprafata construita 85-95 mp. Finisate si predate la cheie, tamplarie termopan 7 cam Rehau usi interioare celulare cu furnir lemn, usa intrare metalica, centrala termica, calorifere, instalatie electrica cupru, instalatii si obiecte sanitare, interfon, cablu tv, internet, telefonie Termoizolatie exterioara polistiren expandat 10 cm, acces alee cu asfaltat , loc de parcare. 1.Plata cash - valoarea apartamentului este de 67.000 eur tva inclus 2.Credit Prima casa- valoarea apartamentului este de 69.000 eur tva inclus 3.Rate la dezvoltator 4.Inchiriere ,300eur/luna la care se adauga intretinerea de 50 eur/luna in care este si un loc de parcare. Avans 30%,dobanda 8%/an. 4.RENT TO BUY , valoarea apartamentului este de 67.000 eur tva inclus, inchiriere in vederea cumpararii .Contractul se negociaza cu fiecare client in parte functie de posibilitatile fiecaruia,in ce consta: 1.se stabileste pretul de vanzare al apartamentului,pretul este valabil pe durata contractului. 2.durata contractului ,nu poate fi mai mare de doi ani. 3.se stabileste avansul de 5000 eur,valoarea avansului este legata de valoarea apartamentului . 4.chiria platita pe perioada contractului reprezinta avans ce se scade din valoarea de vanzare a apartamentului . -schema: Chiriasul plateste avans 5000 eur si o rata de 400 Euro lunar si la sfarsitul perioadei de1 an,aceste sume constituite sunt deduse din suma de cumparare. Practic te muti imediat si te acomodezi cu noua ta locuinta, urmand sa amani momentul cumpararii pana la indeplinirea unor conditii propice acesteia. Ce se intampla daca la sfarsitul contractului nu poti sau nu doresti sa cumperi noua ta locuinta ? Aceste clauze sunt trecute in contract existand posibilitatea sa ramai in continuare chirias sau sumele constituite sa iti fie considerate chirie si sa nu iti mai fie returnate, in cazul in care nu mai doresti sa cumperi. Avantajele Cumparatorilor Rent to Buy -Cumparatorul are asigurata locuinta in cateva zile, in conditiile actuale dificile de creditare. -Proprietatea dorita este practic rezervata pentru cumparator. -Poate testa daca se simte bine in aceasta proprietate. -Banii de chirie nu se pierd ca la o inchiriere clasica. -Nu se blocheaza in prezent o suma mare de bani. Intre timp se pot economisi bani pentru a se constitui un avans mai mare la cumparare si implicit pentru a solicita un credit mai mic. -Cumparatorul nu este presat sa faca credit imediat. -Se poate accesa un credit in momentul in care sunt indeplinite conditii mai bune de creditare (dobanzi mai bune) sau de calificare pentru credit, cand salariul tau sau al partenerului a crescut. -Se poate bloca pretul proprietatii. Cumparatorul are astfel stabilit cu certitudine valoarea chiriei, valoarea de cumparare si momentul cumpararii.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Parcul Carol - Penthouse 130 mp bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 2500 €
Parcul Carol - Penthouse 130 mp bloc nou Parcul Carol, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un penthouse de 3 camere, confort 1 decomandat, suprafata 130 mp, situat intr-un bloc de 6 etaje la etajul 5 si 6, an constructie bloc 2018, 3 grupuri sanitare. Apartamentul ofera un spatiu generos cu camere incapatoare si eficient pozitionate, dispune de toate utilitatile : gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica, 2 locuri de parcare, boxa, cadsatru, intabulare. Pozitionarea ofera acces catre toate punctele de necesitate curenta: statii RATB, magazine comerciale, piata, centre medicale, banci, Metrou Eroii Revolutiei la 3 minute de mers pe jos sau Metrou Tineretului la 8-10 minute, Parcul Carol la 2 minute de mers pe jos. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 2500 euro www.amcestate.ro

2500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament tip duplex cu gradina si doua terase - Herastrau Agentie - 0 comision 1600 €
Apartament tip duplex cu gradina si doua terase - Herastrau Herastrau, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta un apartament spatios cu 3 camere, situat intr-un imobil cochet cu doar 8 unitati locative, la parterul si etajul 1 al imobilului, construit in regim P+2+M si finalizat in anul 2005. Comprtimentare interioara: Parter: Living cu zona de dining si acces terasa si gradina,, Baie, Bucatarie, hol acces, scara interioara. Etaj 1: Dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si acces pe terasa, Dormitor secundar cu baie proprie dressing, hol. Nota: Apartamentul are atribuit un loc de parcare generos in garajul subteran. Veti avea loc suficient pentru o masina, o motocicleta si un spatiu de depozitare biciclete. Mobilare: Bucatarie este complet mobilata si utilata.Baile sunt complet mobilate si dotate. Incalzire: Centrala termica proprie cu calorifere. Recapitulare suprafete: Suprafata utila apartament: 160 m2 Suprafata terase si gradina: 150 m2 Loc parcare: 30 m2 Apartamentul este recent renovat si pregatit pentru viitorul locatar! Programeaza astazi o vizionare!

1600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(