Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 3 camere, apartamente, inchirieri:

Inchiriere apartament 3 camere Unirii, Bucuresti Proprietar 650 €
Inchiriere apartament 3 camere Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Nu sunt interesat sa lucrez cu agentii imobiliare. Ofer spre inchiriere apartament cu trei camere, doua bai si doua balcoane pe strada Matei Basarab la zece minute de mers pe jos de statia de metrou Unirii si 15 minute de Centrul Vechi. Ca reper, apartamentul este situat intre Primaria Sectorului 3 si intersectia cu strada Traian la etajul 3/4 al unui bloc finalizat in anul 1998. Apartamentul este complet mobilat si utilat. A fost renovat in urma cu aproximativ 5 ani. Este foarte bine luminat natural. Printre altele, apartamentul este dotat cu: televizor, frigider, masina de spalat, masina de spalat vase, aer conditionat, filtru de apa (nu trebuie sa carati apa plata 3 etaje), aspirator, apometre (nu sunt folosite deoarece nu a fost nevoie), termostate la calorifere. Sunt disponibil la telefon 0735155640 sau 0752884986.

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 3 camere Panduri, Bucuresti Proprietar 599 €
Inchiriere apartament 3 camere Panduri, Bucuresti Panduri, Bucuresti

Apartament 3 camere Panduri / 13 Septembrie / Cotroceni PROPRIETAR Apartement cu 3 camere situat pe strada Ion Urdareanu, vis-à-vis de SPITALUL CLINIC “PROF. DR. TH. BURGHELE” – Panduri, intr-o zona linistiat dar centrala Panduri este una dintre cele mai noi zone rezidenţiale ale Bucureştiului. Este o zonă mică, elitista, vecină cu zona Cotroceni, construită recent şi cu acces la toate punctele de interes din oraş, vânată de mulţi doritori cu pretenţii. Blocul este civilizat, scara curata, locuri de parcare, zona linistita si verde. In apropiere sunt 2 dintre cele mai bune scoli din Bucuresti. Aparamentul este la etajul 5 din 7, intr-un bloc construit dupa 1989, rezisten la cutremur. Apartamentul este achizitionat in august 2017, renovat si mobilat. Apartamentul este semidecomanda, are 70 mp, 2 dormitoare, bucatarie utilata si mobilata, 2 bai, balcon unit cu living-ul. Mobilat si utilat, având tot ce este necesar pentru a locui în el, fara nici o investitie in plus (AC, TV, frigider, aragaz, masina de spălat, aspirator, cuptor cu microunde, cablu TV si internet)

599 €

   Apartament

Vezi Detalii
BERCENI , metrou Piata Sudului, Sos.Oltenitei Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
BERCENI , metrou Piata Sudului, Sos.Oltenitei Piata Sudului, Bucuresti

BERCENI la 7min de metrou Piata Sudului pe Sos.Oltenitei apartament cf. 1 semidecomandat, amenajat modern, bucatarie open space cu sufrageria, mobilat si utilat complet (cuptor plita hota microunde masina de spalat rufe frigider televizor, etc.. ) electorcasnice incorporate in mobilier etaj 6/9 baie cu ferestra si cada pe colt iar grupul sanitar are cabina de dus. Inchiriere pe termen lung si contract inregistrat. Rog seriozitate.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 3 camere Obor - Lizeanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 345 €
Inchiriere 3 camere Obor - Lizeanu Obor, Bucuresti

Inchiriere 3 camere Obor - Lizeanu Apartamentul este situat la etajul 4 din 10, semidecomandat, alcatuit din (living, 2 dormitoare, 2 debarale, 2 holuri, 1 balcon, baie, bucatarie), suprafata 62 mp, bloc reabilitat, linistit construit in anul 1979. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica. Pret 345 euro/luna. Apartamentul se preda semimobilat.

345 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 3 camere Stefan cel Mare, Obor metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 345 €
Inchiriere 3 camere Stefan cel Mare, Obor metrou Obor, Bucuresti

Inchiriere 3 camere Stefan cel Mare, Obor metrou Apartamentul este situat la etajul 4 din 10, semidecomandat, alcatuit din (living, 2 dormitoare, 2 debarale, 2 holuri, 1 balcon, baie, bucatarie), suprafata 62 mp, bloc reabilitat, linistit construit in anul 1979. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica. Pret 345 euro/luna. Apartamentul se preda semimobilat.

345 €

   Apartament

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI - OMV, inchiriere apartament 3 camere mobilate si utilate in bloc 1994 Agentie - 0 comision - exclusivitate 390 €
MAICA DOMNULUI - OMV, inchiriere apartament 3 camere mobilate si utilate in bloc 1994 Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI – Grigore Ionescu (vis a vis de OMV), inchiriere apartament 3 camere confort 1 sporit decomandat, in suprafata totala utila de 78 mp., mobilat si utilat in totalitate, situat in bloc constructie 1994 la etajul 9/10. Imobilul este foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Parcul Circului, Stefan cel Mare, Obor, Barbu Vacarescu, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Carrefour Obor, Kaufland, Billa, Piata Obor si mijloacele de transport in comun ( tramvaie, autobuze si metrou Obor).

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de 3 camere in vila intre Dorobanti si Calea Floreasca Agentie - 0 comision - exclusivitate 1000 €
Apartament de 3 camere in vila intre Dorobanti si Calea Floreasca Dorobanti, Bucuresti

Renet va propune spre Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat intr-o vila foarte solida construita in anul 1993 in zona Dorobanti (intre Calea Dorobanti si Calea Floreasca) la 10 min de metrou Stefan cel Mare si foarte aproape de Piata Victoriei la etajul 2/3+mansarda foarte bine intretinuta si care poate fi folosit de catre chirias.  Apartamentul este renovat(gresie faianta parchet lemn masiv usi interioare si geamuri lemn usa metalica la intrare) mobilat si utilat complet cu: frigider aragaz masina de spalat aer conditionat. Are 2 grupuri sanitare si un balcon mare. Livingul va fi mobilat de catre proprietar dupa dorintele noului chirias. Apartamentul beneficiaza de loc de parcare in fata casei. Proprietarul doreste o luna + o luna garantie iar pretul este discutabil la fata locului in functie de cine si cate persoane vor locui. Perioada minima contractuala este de 2 ani. Apartamentul se inchiriaza strict pentru rezidential.  Se accepta in principal chiriasi straini. Nu se accepta firme. Va asteptam la vizionari!

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Calea Mosilor stradal la 15 min de mers de Universitate si centrul Bucurestiului Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Calea Mosilor stradal la 15 min de mers de Universitate si centrul Bucurestiului Mosilor, Bucuresti

Renet va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere stradal pe Calea Mosilor, situat la jumatatea distantei dintre B-dul Dacia si B-dul Carol I, la 15 min de mers de Universitate si centrul Bucurestiului, Apartamentul este decomandat, bine impartit, se afla la etajul 8 al unui bloc reabilitat de 9 etaje, construit in anul 1984. Dispune de 2 grupuri sanitare, dintre care unul cu geam si un balcon cu vedere pe Calea Mosilor. Vederea este mixta, iar orientarea apartamentului este spre Est si spre Vest. Apartamentul a fost renovat de curand cu finisaje de foarte buna calitate si se inchiriaza semimobilat, doar bucataria fiind mobilata si utilata complet cu hota, plita, cuptor si frigider. In fiecare camera se afla cate un aparat de aer conditionat. Instalatiile au fost refacute, atat cea electrica cat si cea sanitara. Apartamentul este liber gata sa-si gaseasca urmatorul chirias. Profilul chiriasului potrivit este cel al unei persoane serioase si linistita cu un venit constant mediu spre mare ce doreste sa locuiasca pentru o perioada minima de un an. Daca am reusit sa va starnim interesul daca detaliile furnizate v-au facut sa simtiti ca acesta este apartamentul pe care il cautati si ca aveti profilul chiriasului potrivit va asteptam la o vizionare!

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Muncii-Basarabia Agentie - 0 comision - exclusivitate 390 €
Apartament 3 camere Muncii-Basarabia Baba Novac, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona C.Libertatii, zona verde ,etaj 7/10, semidecomandat, vedere mixta, bloc reabilitat, toate imbunatatirile, mobilat si utilat,pret 390euro 1 luna +1 luna garantie

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Straulesti - 475 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 475 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Straulesti - 475 EURO lunar Straulesti, Bucuresti

Situat pe soseaua Straulesti, in ansamblul MAPN de langa fabrica de napolitane ALKA, acest apartament este ideal pentru o familie cu un copil. Desi la origine apartamentul avea doua camere(living si un dormitor), suprafata utila foarte generoasa a apartamentului a permis recompartimentarea lui intr-unul de 3 camere, avand acum 2 dormitoare, living, bucatarie, baie.Locatia este excelenta pentru familii, intregul complex fiind recunoscut pentru mediul propice de viata destinat familiilor cu copii. Accesul se realizaeaza fie cu masina personala fie cu autobuzele RATB, atat 112 cat si 131 trecand prin fata complexului la intervale de 5-7 minute distanta. Accesul auto si face fie pe la Casa Presei, Jiului, Straulesti, fie prin Ion Ionescu de la Brad si Straulesti. Acces rapid catre zona comerciala Baneasa, aeroportul Baneasa si aeroportul Otopeni, dar si catre zona Pietei Victoria sau Gara de Nord.Apartamentul dispune de toate imbunatatirile posibile, este mobilat si utilat, liber si disponibil pentru inchiriere imediata. Se doreste inchirere pe termen lung, chiriasii care incheie contract pe perioada mare beneficiind de facilitati.

475 €

   Apartament

Vezi Detalii
Clucerului (zona Kiseleff), inchiriere apartament 3 camere, mobilate/ utilate - LUX Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200 €
Clucerului (zona Kiseleff), inchiriere apartament 3 camere, mobilate/ utilate - LUX Arcul de Triumf, Bucuresti

Muntenia Grup, ofera spre inchiriere un apartament de LUX, compus din 3 camere, in suprafata utila de 115 mp. situat pe Str. CLUCERULUI, in imediata apropiere a : Arcului de Triumf, Parcurilor Herastrau si Kiseleff. Aflat la prima inchiriere, acest apartament spatios, mobilat si utilat in totalitate, cu finisaje premium de cea mai buna calitate, cu designul interior imbinat cu elemente de stil personalizate ce intregeste atmosfera calduroasa ii ofera functionalitate, confort si eleganta rafinata . Pozitionat intr-una dintre cele mai frumoase zone exclusiviste ale Bucurestiului, pe Str. CLUCERULUI, in imobil bloc constructie 2007, situat la etajul 1/6 . IMBUNATATIRI: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC – aluminiu KF410 cu vitrari termorezistente si profile tricamerale cu geam termopan, rulouri exterioare din aluminiu actionate prin telecomanda, aparate de aer conditionat, amenajare de LUX prin Rovere Mobili si Philosophy Armani, bucatarie Snaidero cu electrocasnice Siemens ( expresor, cuptor cu abur, masina spalat vase, cuptor electric/ microunde ), corpuri de iluminat Artemide, Panzeri, etc. Imobilul asigura protectie prin supraveghere video si paza 24/24 LOCATIE - foarte aproape de : Arcul de Triumf, Parcurile Herastrau si Kiseleff, Str. Docentilor si Str. Petofi Sandor unde se afla renumita Scoala Gimnaziala ‘’ Pia Bratianu ‘’ ( Middle School - Pia Bratianu ).

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 Camere Dristor - Baba Novac Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
3 Camere Dristor - Baba Novac Dristor, Bucuresti

Apartament cu trei camere si doua grupuri sanitare situat pe strada Traian Popovici ( fosta Unitatii ) intr-un bloc construit in 1980. Apartamentul este mobilat asa cum se vede in fotografii iar la cerere mai pot fi aduse sau luate obiecte de mobilier.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 3 camere Piata Iancului, 2 minute Metrou (250 m), 65 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere apartament 3 camere Piata Iancului, 2 minute Metrou (250 m), 65 mp Iancului, Bucuresti

Inchiriere apartament 3 camere in zona Piata Iancului, la doar 2 minute de statia de metrou Piata Iancului, etaj 9 din 10, compartimentare semidecomandata, 65 mp utili, bucatarie inchisa, baie cu geam, spatii depozitare. Proprietatea dispunde de finisaje precum: gresie, faianta, parchet masiv, geamuri termopan, usa metalica. Vecinatati in maxim 5 minute: * Statia Metrou Iancului, Statii RATB, Scoala Generala nr 85, Gradinita Luminita, Sectia de Politie nr 8, etc Pret: 450 Euro (1 luna avans + 1 luna garantie) Comision chirias 50% din prima luna!

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
UNIRII, Bd.Mircea Voda Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
UNIRII, Bd.Mircea Voda Unirii, Bucuresti

Zona Unirii, apartament situat pe Bd.Mircea Voda, vis-a-vis Agentia Nationala a Functionarilor Publici, cf.1 decomadat, et.6/7, amenajat lux, cu centrala proprie, baie cu cada si grup sanitar cu cabina dus cu hidromasaj, parchet bambus, usi interioare schimbate, totul de caliatate, mobilat si utilat lux, incepand de la bucatarie cu plita, cuptor, hota......etc, dormitor matrimonial alb din lemn masiv. Apartamentul are vedere mixta si este situat intr-un bloc foarte civilizat . Vecinatati in dreapta Bd.Unirii, iesire Pasaj Marasesti, iar in stanga metrou Timpuri Noi.

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Unirii - fantani, LA PRIMA inchiriere apartament 3 camere mobilate/ utilate LUX Agentie - 0 comision - exclusivitate 685 €
Unirii - fantani, LA PRIMA inchiriere apartament 3 camere mobilate/ utilate LUX Unirii, Bucuresti

APARTAMENT AFLAT LA PRIMA INCHIRIERE ! Bld. UNIRII – fantana centrala, , apartament superb, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, cu 2 grupuri sanitare, in suprafata totala utila de 74 mp., situat la etajul 7 in imobil/ bloc compus din S + P + 10E , constructie finalizata in anul 1992. Imbunatatiri (totul nou): usa metalica la intrarea in apartament, usi interioare de tip celular, gresie, faianta, parchet si tamplarie din PVC cu geam termopan, finisaje recente care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX, indeplineste toate normele elegantei si confortului. Dotari : mobilat si utilat in totalitate (totul nou), A.C., interfon, acces internet, cablu, wireless . Locatie – apartamentul se afla in imobil/ bloc pozitionat in zona ultracentrala, foarte aproape de : Palatul Parlamentului ( Casa Poporului ) – 250 ml., Piata Unirii (fantana centrala) cu acces facil catre mijloacele de transport în comun din zona și stația de metrou Piața Unirii . Recomandare: se preteaza ideal pentru rezidenta . Imobilul beneficiaza de monitorizare video si paza non stop.

685 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Rahova Salaj Mobilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Apartament Rahova Salaj Mobilat Ferentari, Bucuresti

Apartament de 3 camere, situat la etajul 2 construit in anul 1973 in zona Ferentari. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp are 3 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 camere de inchiriat Sisesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
3 camere de inchiriat Sisesti Sisesti, Bucuresti

Apartament de inchiriat in zona Baneasa Sisesti 3 camere. Este situat la etajul 1 al unui imobil bine construit. Spatiu verde, lac, loc de parcare in parcarea inchisa cu bariera, le ai pe toate. Apartamentul este nemobilat, o "rara avis" in zona aceasta. Statia de transport in comun este la doi pasi, iar metroul in capatul strazii Sisesti. Pentru alte detalii contactati-ma!

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere zona Piata Alba Iulia Agentie - 0 comision 500 €
Apartament 3 camere zona Piata Alba Iulia Piata Alba Iulia, Bucuresti

Apartament 3 camere nemobilat, decomandat, suprafata construita - 78 mp, etaj 1/10, renovat, 2 grupuri sanitare, vedere mixta, 2 balcoane inchise; Disponibil imediat;

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere zona Piata Muncii, Basarabia Agentie - 0 comision 430 €
Apartament 3 camere zona Piata Muncii, Basarabia Piata Muncii, Bucuresti

Apartament 3 camere mobilat modern, decomandat, confort 1, an constructie - 1970, etaj 1/10, suprafata construita - 68 mp, renovat si finisat cu materiale de calitate; Disponibil imediat; Vecinatati: 6 minute mers metrou Piata Muncii, Parc Arena Nationala, Parc Titan, Vatra Luminoasa;

430 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Calea Victoriei, Muzeul George Enescu Agentie - 0 comision 650 €
Apartament 3 camere Calea Victoriei, Muzeul George Enescu Calea Victoriei, Bucuresti

Apartament 3 camere, semidecomandat, suprafața construită - 68mp, etaj 1/10, 1 balcon închis, 1 grup sanitar; Se închiriază partial mobilat/ nemobilat; Recomandat pentru birouri;

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Stefan cel Mare, Vasile Lascar Agentie - 0 comision 500 €
Apartament 3 camere Stefan cel Mare, Vasile Lascar Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafața totală - 78 mp, etaj 4/10, bloc reabilitat termic; Mobilat si utilat complet; Disponibil imediat; PRET NEGOCIABIL - DA

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere zona Dacia Agentie - 0 comision 900 €
Apartament 3 camere zona Dacia Dacia, Bucuresti

Apartament 3 camere nemobilat, decomandat, confort 1, an constructie - 2008, etaj 2/6, suprafata construita - 145 mp, finisat cu materiale de calitate; 1 loc parcare subteran, paza 24h; Pret negociabil - DA; Disponibilitate - imediat;

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Romana - 1950 EURO lunar Agentie - 0 comision 1950 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Romana - 1950 EURO lunar Piata Romana, Bucuresti

PRIMA INCHIRIERE! Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat intr-un imobil modern, construit in anul 2017 in zona Piata Romana-Calea Dorobanti.Regim de inaltime P+4.Apartamentul are o suprafata utila de 106 mp la care se adauga doua balcoane (11mp si 16mp). Compartimentare: hol intrare (16mp), living cu iesire pe balcoane(33mp), dormitor matrimonial cu dresing (18mp) si baie proprie(8,8mp) amenajata cu cada si cu cabina de dus, al doilea dormitor/birou(17,7mp), bucatarie (13mp), grup sanitar(4,82mp).Apartamentul este complet mobilat si utilat-amenajat de designer de interior. Dispune de spatii pentru depozitare generoase.Imobilul dispune de lift, cu acces si in garajul subteran unde avem 1 loc de parcare.Imobilul este situat in apropiere statie RATB, statie Metrou, parc, scoli, gradinita.ID intern: 76.

1950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Titan IOR Complet Mobilat si Utilat NOU Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 3 camere Titan IOR Complet Mobilat si Utilat NOU Nicolae Grigorescu, Bucuresti

Apartament 3 camere decomandat renovat intr-o stare exceptionala situat in cartierul Titan pe Aleea Rotunda langa Bld. Nicolae Grigorescu si intrarea in Parcul IOR . Apartamentul se afa la etajul 4/4 al unui bloc foarte civilizat. Dispune de toate amenajarile mobilat si utilat complet de o calitate mult peste medie. Se doreste inchirierea pe termen lung ideal pentru o familie cu unul sau doi copii. Anticipat de doreste plata pe una luna + una luna garantie.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatiu birouri Calea Dorobantilor Agentie - 0 comision 900 €
Inchiriere spatiu birouri Calea Dorobantilor Dorobanti, Bucuresti

Agentia imobiliara CITY-IMOB va prezinta spre inchiriere un apartament format din 3 camere, situat la parterul inalt al unei vile amplasate pe Calea Dorobantilor, construita in anul 1965. Avand in vedere zona premium in care se afla imobilul, aceasta proprietate se preteaza a se folosi ca sediu firma sau birouri. Avand in vedere compartimentarea circulara si decomandata in acelasi timp cu glasvanduri mari va puteti amenaja birourile atat in regim open space cat si compartimentat in 3 camere distincte toate cu acces separat la Grupurile sanitare hol si bucatarie. Apartamentul a fost reamenajat in 2018 cu pastrarea si reconditionarea unor elemente importante din dotare, ne referim aici la parhetul din stejar masiv si la glasvadurile cu geam decorativ de cristal. Corpurile de mobilier din bucatarie si electrocasnicele din dotare sunt noi, instalatiile electrice si sanitare sunt noi fiind schimbate si adapate la standardele din 2018. Pentru minimalizarea costurile de caldura apartamentul dispune si de centrala termica individuala noua marca Viesman. Pozitia este una stradala, in zona ambasadelor si magazinelor de lux din centrul capitalei. Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 85 mp utili, fiind compus dintr-un living generos, 2 birouri (dormitoare), 1 balcon, 1 bucatarie, 2 grupuri sanitare din care unul este dotat cu cada iar al doilea este dotat cu grup sanitar. Apartamentul dispune si de doua spatii de depozitare generoase unde va puteti depozita arhiva sau alte documente. Accesul in apartament se poate face atat din scara principala cat si pe cea secundara. Apartamentul se bucura de priveliste atat spre Calea Dorobantilor cat si spre curtea interioara a imobilului. In imediata vecinatate a imobilului se afla Piata Romana, magazine, restaurante, cinematografe, teatru, clinici medicale si beneficiati de acces rapid la orice mijloc de transport in comun. Apartamentul este disponibil la inchiriere nemobilat, exact cum este prezentat in fotografiile de prezentare. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Adrian Ionescu w ww.city-imob.ro, adrian @ city-imob.ro

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere in Vila Agentie - 0 comision - exclusivitate 1250 €
Apartament 3 camere in Vila Dorobanti, Bucuresti

In vecinatatea Guvernului Romaniei va recomand acest superb apartament la inchiriere amplasat la etajul 1 a unei vile P+1+M. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contacta-ti. 

1250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dorobanti, Beller, Parcul Floreasca ap de 4 camere transformat in 3 Agentie - 0 comision - exclusivitate 700 €
Dorobanti, Beller, Parcul Floreasca ap de 4 camere transformat in 3 Floreasca, Bucuresti

Ne aflam in zona Dorobanti, Beller, langa Parcul Floreasca, Parcul Primaverii si Ambiance Cafei unde Renet va ofera spre inchiriere un apartament de 4 camere transformat in 3, ce pastreaza aerul acestei zone prin amenajarea lui, situat intr-un bloc reabilitat solid construit in anii '80 la etajul 2 din 4 cu vedere mixta, 2 balcoane si 2 grupuri sanitare. Apartamentul este amenajat pentru locuit, are un living imens imapartit in doua zone: prima cu canapele, masuta si televizor, iar cea de-a doua este zona pentru birou, parchet de lemn masiv, lustre si tablouri deosebite. Deasemenea un aparat de aer conditionat este prezent in aceasta camera. Din living se face intrarea si in primul balcon, ce este amenajat ca zona de relaxare si servit cafeaua Intrarea in living si in bucatarie se face din holul de la intrare. Bucataria este mobilata si utilata complet cu aragaz, hota, frigider. Din hol se face intrarea in cele 2 dormitoare si in cele 2 grupuri sanitare In baia mare gasim masina de spalat. Aceasta beneficiaza si de geam afara. Ambele grupuri sanitare au cada cu dus, vas de wc si chiuveta. Cele 2 dormitoare sunt mari, spatioase, amenajate in acelasi stil cu livingul: Ambele au pat matrimonial si dulapuri pentru depozitare. Prin unul din dormitoare se face accesul catre cel de-al doilea balcon cu vederea spre fata si parcul Floreasca, unde se poate servi cafeaua, dar e destul loc si pentru calcat si uscat rufele. Apartamentul este liber, gata sa-si gaseasca urmatorul chirias. Proprietarul doreste o luna plus o luna garantie, contractul de inchiriere fiind inregistrat la circa financiara.  Profilul chiriasului potrivit este cel al unei persoane serioase si linistita, cu un venit constant mediu spre mare, ce doreste sa locuiasca pentru o perioada minima de 2 ani. Daca am reusit sa va starnim interesul, daca detaliile furnizate v-au facut sa simtiti ca acesta este apartamentul pe care il cautati si ca aveti profilul chiriasului potrivit va asteptam la o vizionare!

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Herastrau Sos. Nordului apartament de 3 camere imens de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 950 €
Herastrau Sos. Nordului apartament de 3 camere imens de inchiriat Herastrau, Bucuresti

Apartament de 3 camere pentru inchiriat in conditii exceptionale situat intr-una dintre cele mai frumoase si exclusiviste zone din Bucuresti si anume zona de Nord langa Parcul Herastrau intre Soseaua Nordului si B-dul Nicolae Caramfil. Este amplasat la etajul 5 al unui bloc cu lift construit in anul 2007 si beneficiaza de o vedere panoramica superba spre cartierul Aviatiei si cladirile de birouri de pe Barbu Vacarescu. In suprafata de 128 mp utili este compus  din: -sufragerie mare ce poate servi ca sufragerie si ca living cu canapele; -bucatarie de asemenea incapatoare moderna cu echipmente noi; -primul dormitor a fost folosit ca birou de catre fostii chiriasi familia fiind compusa din numai 2 persoane; -al doilea dormitor mobilat cu pat matrimonial; -doua grupuri sanitare cu cabine de dus -doua holuri cu dulapuri pentru haine -camera separata tehnica pentru centrala termica de apartament ce este montata in 2008 de reprezentant Vaillant. Camerele sunt mari si luminoase oferind posibilitatea unor multiple amenajari.  In acest moment apartamentul este liber si semimobilat dar se poate mobila complet dupa cerintele noului chirias. Finisajele sunt deosebite: parchetul gresia si faianta fiind noi. De asemenea beneficiaza de interfon si aer conditionat - aparate mari. Foarte important: beneficiza de loc de parcare in garajul de la subsol. Blocul beneficiaza de supraveghere video si portar la intrare. Imobilul este situat in apropiere de metrou (Aurel Vlaicu) statie RATB(112 301) Parcul Herastrau Mall Promenada supermarket Carrefour scoli gradinite Aeroport Baneasa sau iesire spre Aeroport Otopeni.

950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament deosebit ! zona Panduri - Monitorul Oficial Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Apartament deosebit ! zona Panduri - Monitorul Oficial Panduri, Bucuresti

Apartamentul cu 3 camere in care te vei simti ca acasa este acum de inchriat! Finisajele si mobilierul de calitate superioaraalese cu mult bun gust contribuie la atmosfera placuta pe care o are aceasta locuinta si te fac sa te simti minunat sa te relaxezi complet. Apartamentul este decomandatsi este situat la etajul 8/8 al unui bloc reabilitat termic.A fost  renovat integral : instalatii noi ferestre cu geam termopan usi interioare noi parchet in camereholuri si bucatarie aer conditionat. Este contorizat atat pentru apa cat si pentru caldura. Bucataria este  complet echipata cu aparatura electrocasnica :masina de spalat vase aragaz hota frigider.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Alba Iulia - 520 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 520 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Alba Iulia - 520 EURO lunar Piata Alba Iulia, Bucuresti

CBAR Unirii, va ofera spre inchiriere un frumos apartament situat in imediata apropiere a Bulevardului Decebal. Apartamentul,foarte luminos si spatios,este compus din 3 camere,din care doua dormitoare,un living,bucatarie open space,o baie si o toaleta de serviciu. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, avand finisaje de o foarte buna calitate. Zona Decebal de la Piata Alba Iulia pana la Piata Muncii reprezinta o zona foarte apreciata a capitalei, fiind o locatie centrala. Printre factorii care contribuie si dau valoare acestei zone amintim cafenelele, restaurantele, sali de sport, reprezentantele unor companii, showroom -urile deschise in spatiile de la parterul blocurilor, dar si proximitatea fata de zona Unirii. Este o zona curata si sigura, beneficiaza de toate mijloacele de transort in comun, facandu-se usor accesul catre alte zone. Blocurile construite in zona Decebal si Piata Alba Iulia pana la Bd Muncii, dar si cele din zonele adiacente, au fost construie in jurul anilor 90 si prezinta mare interes pentru clienti. Acestea sunt blocuri cu regim de inaltime de 4 (zone adiacente) si 8 etaje. Vecinatati: Piata Alba Iulia, Piata Muncii, cafenele, scoli, gradinite, Vitan Mall, etc.

520 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(