Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, 2 camere, apartamente, inchirieri:

Inchirez Apartament 2 camere Baneasa, Bucuresti - 580  EURO; PREMIUM Proprietar 580 €
Inchirez Apartament 2 camere Baneasa, Bucuresti - 580 EURO; Baneasa, Bucuresti

Apartamentul este situat in Ansamblul Rezidential Privighetorilor, in Bucuresti, Aleea Privighetorilor, nr 86 P, Bl D, Sc D, Et 6, Ap 6-6, Sector 1. Locatia se afla la 5 minute de Gradina Zoologica Baneasa, Baneasa Shoping City, Ikea, Jollie Ville, Ambasada SUA, American International School of Bucharest, Gradinita Disneyland, Gradinita Mark Twain; Gradinita Tinker Bell; Gradinita/Scoala Little London, British School, Scoala Primara si Gimnaziala Avenor College si alte scoli si gradinite private situate in Pipera. Ansamblul dispune de parcari supraterane si subterane, paza non-stop, centrala a blocului proprie. Finisarile si mobilierul sunt de inalta calitate. Apartamentul este compus din bucatarie inchisa, living, dormitor, baie, wc servici, balcon. Apartamentul complet mobilat se inchiriaza cu 580 euro/luna TVA inclus. In acest pret este inclus si 1 loc de parcare subteran. Al doilea loc de parcare costa 50 euro/luna TVA inclus. La semnarea contractului se cere 2 luni garantie si 2 luni chirie.

580 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere  decomandat Bucuresti, Crangasi  - 275 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 275 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Crangasi - 275 EURO lunar Crangasi, Bucuresti

Residentialist.ro va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona Crangasi - Virtutii. Imobilul este ingrijit, anvelopat, cu vecini civilizati, construit in anul 1971. Apartamentul este format din living, dormitor, bucatarie, baie, debara, toate insumand suprafata utila de aproximativ 45 mp. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: usi din lemn masiv, gresie, faianta, parchet, mobila noua in bucatarie, si mobila de epoca in sufragerie. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 unui imobil cu 4 nivele. Locuinta se inchiriaza mobilata. Blocul este situat intr-o zona linistita, acces facil catre mijloacele de transport in comun si la doar 10 minute de metrou Crangasi. In imprejurimi exista mai multe centre comerciale, scoli, gradinite, Mega Image la 2 minute etc. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

275 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Zona Dorobanti Agentie - 0 comision 750 €
Apartament Zona Dorobanti Dorobanti, Bucuresti

Acesta este apartamentul in care am desfasurat o serie de activitati: sedinte de psihoterapie, sesiuni foto, evaluari copii, evenimente cu tema spirituala si ateliere de dans. Este un apartament open-space foarte potrivit pentru persoanele care cauta multa lumina si un spatiu larg. Lipsa peretilor il transforma intr-un spatiu deosebit unde puteti desfasura o serie larga de activitati pe placul dumneavoastra si al clientilor. De asemenea, spatiul este potrivit si pentru persoane fizice (single sau familie) avand un dormitor separat, bucatarie si baie complet utilate (cuptor cu microunde, masina de spalat, jacuzzi, masina de spalat vase etc.).

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere Apartament 2 Camere Politehnica / Grozavesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 590 €
Inchiriere Apartament 2 Camere Politehnica / Grozavesti Grozavesti, Bucuresti

Agentia imobiliara CITY-IMOB va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere complet mobilat si utilat amplasat in zona Politehnica. Apartamentul este situat la etajul 6 al unui imobil cu 9 etaje, construit in anul 2017. Apartamentul beneficiaza de bucatarie deschisa, terasa generoasa, si lumina naturala pe intreaga perioada a zilei . Amplasarea imobilului este ideala in apropiere regasiti mijloace de transport in comun, inclusiv metrou (Grozavesti), parcuri, scoli, gradinite, piata, banci, magazine Centrul Comercial Carrefour Orhideea, Kaufland Orhideea, Mall Afi Palace Cotroceni etc. Apartamentul este disponibil la inchiriere complet mobilat si utilat, toata mobila si electrocasnicele sunt noi si de foarte buna calitate. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Adrian Ionescu 0799.990.888 w_ww.city-imob.ro .

590 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez apatament 2 camere - mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Inchiriez apatament 2 camere - mobilat si utilat Drumul Taberei, Bucuresti

Proprietar, inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, 60 mp, constructie 2012, bloc prevazut cu lift. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Bucuresti, sector 6, in complex rezidential Sunrise.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez apartament in Regim Hotelier in zona Militari Rezidence Agentie - 0 comision - exclusivitate 2 €
Inchiriez apartament in Regim Hotelier in zona Militari Rezidence Militari, Bucuresti

Militari Rezidence, inchiriez apartament in regim hotelier 2-3 ore 70 Lei sau 130 lei 24 ore . Apartamentul este situat,in Militari Rezidence langa piscina ,mobilat si utilat complet modern ,la etajul 8/10. Detalii non stop.

2 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez apartament,in Regim Hotelier zona Piata Gorjului Agentie - 0 comision - exclusivitate 1 €
Inchiriez apartament,in Regim Hotelier zona Piata Gorjului Gorjului, Bucuresti

Militari Piata Gorjului, inchiriez apartament in regim hotelier 2-3 ore 50 Lei sau 100 lei 24 ore . Apartamentul este la 2 min. piata Gorjului si gura de metrou Gorjului ,situat la etajul 2/10 ,mobilat si utilat complet.

1 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere+1loc parcare, Parcul Verdi, 0% comision chiras! Agentie - 0 comision - exclusivitate 775 €
Apartament 2 camere+1loc parcare, Parcul Verdi, 0% comision chiras! Barbu Vacarescu, Bucuresti

CGA Home Consulting va propune spre inchirere un apartament de 2 camere, situat in zona parcului Verdi , intr-un imobil nou, etajul 1. Apartamentul dispune de centrala proprie, calorifere, aer conditionat, parchet, este luminos, design modern la care s-au folosit finisaje de calitate. Interiorul a fost gandit pentru a crea spatiul perfect pentru confortul viitorilor locatari. Apartamentul este cochet, luminos, mobilat si utilat modern, a fost renovat la interior, folosindu-se materiale de top cu finisaje de calitate. Conceput pentru cei care cauta standarde de inalta calitate, functionabilitate maxima.

775 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oferta inchiriere 2 camere  Dristor metrou Agentie - 0 comision 320 €
Oferta inchiriere 2 camere Dristor metrou Dristor, Bucuresti

Apartament de 2 camere confort 1 decomandat, etaj 1/10, situat la 1 minut distanta de metrou Dristor, intr un bloc construit in 1986, reabilitat termic.Apartamentul este complet mobilat si utilat, foarte curat, liber, disponibil oricand

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Centrul Vechi – Hanu’ lui Manuc (B-dul. Ion C. Bratianu) Agentie - 0 comision 500 €
Apartament Centrul Vechi – Hanu’ lui Manuc (B-dul. Ion C. Bratianu) Unirii, Bucuresti

Inchiriere, apartament 2 camere, confort 1, in suprafata de 46 mp (cu balcon), etajul 1 din 8, proaspat renovat, cu finisaje si dotari moderne de calitate: usa metalica, ferestre cu geam termopan, instalatile electrica-termica-sanitara schimbate, obiecte sanitare noi, aer conditionat, gresie, faianta, parchet. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet: aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, combina frigorifica, masina de spalat rufe, tv LED, pat de mijloc, noptiere, dressing, comoda, canapea extensibila, biblioteca, mobilier bucatarie. Baie cu geam. Apartament pentru familie. Tot mobilierul si electrocasnicele sunt noi. Bloc linistit, scara curata.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Vedere parc - Dinamic City Agentie - 0 comision 700 €
Apartament 2 camere - Vedere parc - Dinamic City Barbu Vacarescu, Bucuresti

Complexul Dinamic City iese in evidenta printr-un design indraznet, cu influente nordice ce ofera fiecarui apartament o amprenta unica. Apartamentele sunt contorizate individual, cu centrala termica cu condensare, Immergas, astfel costurile de intretinere sunt extrem de reduse. Zona ofera numeroase facilitati, precum zone comerciale, terase, restaurante, mijloace de transport in comun atat in subteran, cat si de suprafata, dar si accesul facil catre o serie de parcuri si facilitati sportive.

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera dubla Kogalniceanu Agentie - 0 comision 400 €
Garsoniera dubla Kogalniceanu Kogalniceanu, Bucuresti

Va propunem la inchiriere o garsoniera dubla mobilata si utilata in stil vintage, zona ultracentrala. Apartamentul dispune de centrala proprie. Va asteptam la vizionare!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(