Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti:


Inchiriere apartament 2 camere Colentina, Bucuresti Proprietar 280 €
Inchiriere apartament 2 camere Colentina, Bucuresti Colentina, Bucuresti

ofer inchiriere ap. 2 camere, zona Colentina- Teiul doamnei, decomandat, 3/10, renovat, toate imbunatatirile, (gresie faianta, usa metalica, termopane) mobilat, utilat (frigider, aragaz, masina spalat rufe) , interfon, contoare apa si calorifere, balcon inchis, bloc reabilitat, zona linistita, 280 euro, proprietar, tel. 0756803283

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de inchiriat Drumul Taberei 0 comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Apartament 2 camere de inchiriat Drumul Taberei 0 comision Drumul Taberei, Bucuresti

Apartament cu 2 camere Drumul Taberei, la 10 minut de metrou. Apartament de doua camere, acesta fiind decomandat si foarte luminos fiind orientat catre Sud-Est, complet utilat. Apartamentul se afla la etajul 8 din blocul cu 10 etaje, la 15 mers pe jos de statia de metrou Favorit . La 3 minute de tramvaiul 41 Blocul este foarte curat si ingrijit. Spatiul verde de jur imprejurul blocului este de asemenea ingrijit si intretinut. In vecinatate sunt gradinite, scoli, supermarketuri si diverse statii STB. In apropiere se afle si parcul Drumul Taberei si strandul Moghioros. COMISIONUL este ZERO!!

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Inchiriere Doamna Ghica Agentie - 0 comision - exclusivitate 310 €
Apartament Inchiriere Doamna Ghica Doamna Ghica, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere apartament cu doua camere, COMISION 0 LA ÎNCHIRIERE! Imobilul este situat pe strada Doamna Ghica , aproape de mijloace de transport in comun si magazine, are o suprafata utila de 60 mp si este compartimentat astfel: living spatios, bucatarie, doua spatii de depozitare, o baie, un dormitor si un balcon cu o priveliste frumoasa. Masina de spalat, cada spatioasa de la baie si Aragzul sunt noi nefolosite niciodata. Apartamentul este foarte curat si foarte bine intretinut! Se inchiriaza mobilat si utilat. Clasa Energetica B Consumul anual specific de energie 141 Indice de emisii echivalent CO2 29 Pentru vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

310 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 cam PREMIUM 102 The Address + loc parcare Comisin0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 700 €
Apartament 2 cam PREMIUM 102 The Address + loc parcare Comisin0% Barbu Vacarescu, Bucuresti

Va prezentam spre inchiriere un apartament futurist in clădirea 102 The Address, cu acces direct din Barbu Vacarescu, ce își face prezența vizibil printr-un design modern al materialelor din aluminiu și sticlă laminată. Locatia iti ofera doza potrivita de lux si confort pentru a reveni mereu la tine ACASA. Situat între Dorobanți și Tei, intr-o zonă liniștită, cu stație de tramvai chiar în fața clădirii și o mulțime de locuri în care să-ți menții stilul de viață sănătos, 102 The Address este la doar cativa pasi de Parcul Circului. Apartamentul se afla la etajul 3, cu vedere pe spate, mobilat complet astfel incat sa te poți bucura de liniște și confort, într-un spațiu elegant. Blocul este retras fata de bulevard si fiecare scara este prevazuta cu cate doua lifturi. Finisajele premium îți creează un mediu plăcut în care să-ți petreci timpul, locuinta avand o suprafata utila de 55 mp plus o terasa unde va puteti rasfata cu cafeaua de dimineata. Mobila si electrocasnicele sunt de cea mai buna calitate astfel incat sa raspunda celor mai exigente cerinte. Apartamentul dispune de loc de parcare propriu, la subteran, chiar langa lift. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii si vizionari!

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Moinesti, 2 camere, bloc nou, primul chirias Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
Moinesti, 2 camere, bloc nou, primul chirias Gorjului, Bucuresti

10 minute Metrou Gorjului, strada Liniei, apartament 2 camere, bloc nou dat in folosinta anul acesta, primul chirias, mobilat si utilat complet nou si modern Ikea, decomandat, balcon generos, AC, centrala termica, termopane Salamander, TV (va fi cumparat in scurt timp)

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Crangasi, 2 camere, prima inchiriere, 0% comision, mobilat la cerere Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Crangasi, 2 camere, prima inchiriere, 0% comision, mobilat la cerere Crangasi, Bucuresti

0% Comision Oferim spre inchiriere apartament de 2 camere, transformat in 3 Apartamentul se afla in proces de mobilare, astfel incat persoanele ce vor locui, vor avea tot mobilierul nou Apartamentul se afla la prima inchiriere Se doreste contract de inchiriere pe termen lung, minim 12 luni. Se achita o luna de chirie + o luna de garantie Canapeaua din imagini este extensibila. Apartamentul este racordat la reteaua de utilitati (apa, gaze, energie electrica, canalizare), avand urmatoarele dotari: televizor, aer conditionat, frigider, masina de spalat rufe. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Crangasi, Emag, Auchan, Penny, Lidl, Mega Image deschis non stop, KFC, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala, locuri de joaca pentru copii. Doar 5 minute de mers pana la metrou Crangasi Statii STB: 41, 178, 641 Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetică : A - consumul total specific de energie primară: 204.47 - indicele de emisii echivalent CO_2: 170.72 - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Va asteptam cu drag la vizionare!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Victoriei - Titulescu - mobilat modern Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Piata Victoriei - Titulescu - mobilat modern Piata Victoriei, Bucuresti

Va propun spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat la parterul unui bloc linistit, curat, reabilitat termic, situat pe strada Veronica Micle. Apartamentul este mobilat modern și este utilat cu tot ce este necesar. Pentru o vizionare online aveți atașate fotografiile și turul virtual. Pentru o vizionare la locație, contactați-ma.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Piata Victoriei - Titulescu - mobilat modern Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Piata Victoriei - Titulescu - mobilat modern Titulescu, Bucuresti

Va propun spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat la parterul unui bloc linistit, curat, reabilitat termic, situat pe strada Veronica Micle. Apartamentul este mobilat modern și este utilat cu tot ce este necesar. Pentru o vizionare online aveți atașate fotografiile și turul virtual. Pentru o vizionare la locație, contactați-ma.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
De inchiriat apartament 2 camere Militari West Gate Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
De inchiriat apartament 2 camere Militari West Gate Militari, Bucuresti

Apartament cu 2 camere de inchiriat, complet utilat si mobilat. Pozitionat pe Str. Tineretului nr 85, in imediata vecinatate a complexului comercial Militari Shopping Center. In apropiere se afla statia de Autobuz STB: 138, 178, 278. Acces rapid spre Bd Iuliu Maniu - 2 statii de Metrou in apropiere: Pacii sau Preciziei la 10 min de mers cu masina. Se afla la etajul 5 din 8 intr-un bloc construit in 2016, cu 2 lift-uri. Balconului inchis i-a fost data destinatia de bucatarie, astfel incat livingul ramane liber si spatios. Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Centrala termica proprie. Locurile de parcare in jurul blocului sunt la comun. Acces securizat in scara blocului, cu interfon. Mobilier de bucatarie, echipat cu plita si cuptor, hota, frigider, masa cu scaune. Living mobilat si dotat cu televizor si canapea extensibila. Dormitor mobilat - pat matrimonial, sifonier de haine. Baie cu cada si masina de spalat rufe. Gata de mutat! Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
NOU | 2 CAMERE | RENOVAT | PIATA IANCULUI | METROU 1 MIN Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
NOU | 2 CAMERE | RENOVAT | PIATA IANCULUI | METROU 1 MIN Iancului, Bucuresti

AX Properties are placerea sa va prezinte spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat la intrarea de metrou Piata Iancului. Apartamentul a fost renovat anul acesta si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Proprietatea se afla la etajul 3 al unui imobil edificat in 1985, si are vedere la Sud oferindu-i lumina toata ziua iar Incalzirea este oferita prin termoficare Acesta vine fara loc de parcare, dar exista posibilitatea inchirierii unui loc de parcare in apropriere contra sumei de 50€/luna. Apartamentul va fi gata pentru noii chiriasi pe data de 01.06.2022 Pentru detalii suplimentare si a programa o vizionare nu ezita sa contactezi agentul din anunt.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0 !!! Apartament 2 Camere Confort City Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Comision 0 !!! Apartament 2 Camere Confort City Splaiul Unirii, Bucuresti

Apartamentul pe care il prezentam in continuare se remarca prin amplasarea excelenta in zona Confort City, pe Splaiul independentei . Apartamentul se afla intr-un bloc construit in 2008 izolat termic la etajul 9 din 11. Apartamentul este decomandat, beneficiaza de tamplarie PVC, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior, aer conditionat, balcon inchis.Se inchiriaza mobilat si utilat complet: frigider, aragaz, masina de spalat rufe, TV. Loc de parcare inclus.In apropiere se gasesc spatii comerciale, farmacii, restaurante, cafenele, spatii verzi, locuri de joaca. Acces facil la mijloace de transport in comun. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 260 euro/luna.1+1 Pentru mai multe detalii si vizionari ma puteti contacta in orice zi intre intervalul 9-21 la numerele: 0735031019 sau 0728022053

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de închiriat, 0% Comision, Auchan Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 259 €
Apartament 2 camere de închiriat, 0% Comision, Auchan Militari Militari, Bucuresti

Va prezentam spre inchiriere un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat. Oferta este cu 0% comision pentru chiriasi. Mobilierul si electrocasnicele sunt aproape noi, in stare impecabila. Canapeaua din living este extensibila. In apartament veti regasi televizor, aer conditionat cu invertor, centrala termica proprie, hota, frigider, masina de spalat rufe cu uscator. Apartamentul este liber, disponibil imediat si este situat in complexul Militari Residence, pe Str Sergent Ilie Petre nr. 84. Accesul spre metrou se poate face cu autobuzul - linii STB: 178, 138, 278. In curte sunt locuri de parcare disponibile pentru proprietari, la liber, in jurul blocului. Apartamentul se afla la etajul 2 din 7 si blocul are lift de generatie noua, de la Schindler. Se doreste contract de inchiriere pe termen lung, minim 12 luni, cu plata unei luni de chirie pentru prima luna si valoarea inca a unei luni de chirie drept garantie, care se returneaza la finalul perioadei contractuale. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, Starbucks, KFC, World Class, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala privata Kids Club, locuri de joaca pentru copii. Va invit sa ma contactati pentru orice detalii si pentru a programa o vizionare. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare.

259 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament renovat situat chiar la intrarea in parcul Cismigiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 570 €
COMISION 0% - Apartament renovat situat chiar la intrarea in parcul Cismigiu Sala Palatului, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament recent renovat, decorat cu mult bun gust si cu elemente de design bohemian-chic, situat la intrarea in Parcul Cismigiu - Piata Walter Maracineanu, scara blocului fiind literalmente la 20 de pasi de intrarea in Parc, amplasat la etajul 7 din 8, ferit de zgomotul Bulevardelor ce il inconjoara, dar beneficiind de un amplasament excelent cu acces facil catre toate zonele de interes ale Capitalei (Calea Victoriei sau Bd Stirbei Voda fiind la doar cateva minute distanta). Imobilul aparte in care se afla amplasat apartamentul a fost construit in anii 1960 si nu se regaseste pe nicio lista privitoare la riscul seismic, oferindu-va astfel siguranta, in plus beneficiaza de o curte interioara cu verdeata si multa liniste, iar mutarea intr-o astfel de locatie va aduce nu doar beneficiile apartamentului si imobilului in sine, cat si ale comunitatii din care veti face parte. Pentru orice alte informatii privind la acest cochet apartament, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

570 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament renovat situat chiar la intrarea in parcul Cismigiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 570 €
COMISION 0% - Apartament renovat situat chiar la intrarea in parcul Cismigiu Calea Victoriei, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament recent renovat, decorat cu mult bun gust si cu elemente de design bohemian-chic, situat la intrarea in Parcul Cismigiu - Piata Walter Maracineanu, scara blocului fiind literalmente la 20 de pasi de intrarea in Parc, amplasat la etajul 7 din 8, ferit de zgomotul Bulevardelor ce il inconjoara, dar beneficiind de un amplasament excelent cu acces facil catre toate zonele de interes ale Capitalei (Calea Victoriei sau Bd Stirbei Voda fiind la doar cateva minute distanta). Imobilul aparte in care se afla amplasat apartamentul a fost construit in anii 1960 si nu se regaseste pe nicio lista privitoare la riscul seismic, oferindu-va astfel siguranta, in plus beneficiaza de o curte interioara cu verdeata si multa liniste, iar mutarea intr-o astfel de locatie va aduce nu doar beneficiile apartamentului si imobilului in sine, cat si ale comunitatii din care veti face parte. Pentru orice alte informatii privind la acest cochet apartament, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

570 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament renovat situat chiar la intrarea in parcul Cismigiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 570 €
COMISION 0% - Apartament renovat situat chiar la intrarea in parcul Cismigiu Cismigiu, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament recent renovat, decorat cu mult bun gust si cu elemente de design bohemian-chic, situat la intrarea in Parcul Cismigiu - Piata Walter Maracineanu, scara blocului fiind literalmente la 20 de pasi de intrarea in Parc, amplasat la etajul 7 din 8, ferit de zgomotul Bulevardelor ce il inconjoara, dar beneficiind de un amplasament excelent cu acces facil catre toate zonele de interes ale Capitalei (Calea Victoriei sau Bd Stirbei Voda fiind la doar cateva minute distanta). Imobilul aparte in care se afla amplasat apartamentul a fost construit in anii 1960 si nu se regaseste pe nicio lista privitoare la riscul seismic, oferindu-va astfel siguranta, in plus beneficiaza de o curte interioara cu verdeata si multa liniste, iar mutarea intr-o astfel de locatie va aduce nu doar beneficiile apartamentului si imobilului in sine, cat si ale comunitatii din care veti face parte. Pentru orice alte informatii privind la acest cochet apartament, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

570 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere de închiriat 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 565 €
Apartament cu 2 camere de închiriat 0% Comision Ultracentral, Bucuresti

Apartament 2 camere de inchiriat, mobilat si utilat, cu centrala proprie. Suprafata utila este de 62 mp, decomandat, localizat la etajul 2 din 5, complet mobilat si utilat. Pozitia excelenta ofera acces rapid catre: ASE (9minute) statia de metrou Romana (11 minute), hotel Sheraton (1 minut), Calea Dorobanti (9 minute), Goethe Institut (14 minute), Piata Amzei (8 minute). Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

565 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, 54mp, zona Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 283 €
Apartament 2 camere, 54mp, zona Militari Militari, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere, pe strada Rezervelor, complet mobilat si utilat: - multiple spatii de depozitare - 54 mp - cheltuieli modeste - priveliște frumoasă - aer conditionat, centrala proprie, tv smart, frigider, cuptor, cuptor microunde, masina spalat rufe, coltar extensibil(nou) ....

283 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere de Inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Apartament 2 Camere de Inchiriat Militari, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere decomandat, Militari Rezidence, Str. Tinererului, la 1 min de capatul STB. Apartamentul este mobilat si utilat complet, are centrala proprie, loc de parcare. Etaj 2 din 4. Disponibil imediat. Pret negociabil !

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(