Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti:


Inchiriere apartament 2 camere Vitan, Bucuresti Proprietar 600 €
Inchiriere apartament 2 camere Vitan, Bucuresti Vitan, Bucuresti

Apartament cu 2 camere situat in ansamblul rezidential INCITY RESIDENCE ,76mp utili ,terasa de 14mp,etajul 7/15,decomandat,,luminos , utilat complet(combina frigirifica, masina de spalat, plita ,cuptor,hota,aer conditionat,centrala termica)finisaje moderne,bucatarie mobilata,videointerfon,detector de gaze, usa metalica,cablu tv,paza 24hsi acces pe baza de cartela,finalizat in iulie 2009.Complexul este situat la 200m de statia de metrou Dristor, 400m de MALL VITAN, spatii verzi , loc de joaca pentru copii, piscina ,sala de fitness,salon de infrumusetare etc.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Piata Chibrit, Bucuresti Proprietar 500 €
Inchiriere apartament 2 camere Piata Chibrit, Bucuresti Piata Chibrit, Bucuresti

Ofer spre inchiriere un apartament cu 2 camere transformate in 3, in zona piata Chibrit- 1 Mai, aproape de statia de metrou (3 min), de tramvai si autobuz ( acestea sunt chiar la iesirea din bloc). Foarte aproape( la 3-5 minute de mers pe jos) se gasesc doua farmacii, doua magazine Mega Image, un magazin Lidl, piata Mures si posta. Apartamentul este situat la etajul 5 din 7 si are vedere pe zona din spate a blocului. Apartamentul este luminos si calduros. Zona este linistita si usor de accesat.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apart 2 Camere Belvedere Tei Pipera Mobilat Complet Ultralux Parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
Apart 2 Camere Belvedere Tei Pipera Mobilat Complet Ultralux Parcare Pipera, Bucuresti

Oferta cu 0% comision pentru chirias! Apartament de 2 camere de 60mp, de inchiriat in ansamblul Belvedere Residence, situat pe Fabrica de Glucoza dinspre Petricani Mobexpert, aproape de Barbu Vacarescu, Lacul Tei si Pipera, la iesirea spre Autostrada A3. Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential de lux, cu multiple facilitati . Se inchiriaza mobilat si utilat , pe comanda, complet echipat cu electrocasnice . Dispune de finisaje moderne si de calitate, cu multa atentie acordata detaliilor, inclusiv vesela, decoratii, accesorii. Se doreste inchirierea pe temen lung, ideal cuplu sau o singura persoana. Ca plata anticipata se doreste plata pe o luna de chirie si doua luni de garantie . Extra detalii regasiti mai jos: Apartament nou cu loc de parcare, situat în zona de nord a Bucureştiului. Facilităţile: - bucătărie complet utilată (plită pe gaz, cuptor electric, congelator, frigider, hota electrică, vesela, tacâmuri,sticlarie, filtru cafea, prăjitor de pâine, etc.) - masina de calcat, masa de calcat, aspirator - televizor smart (HBO inclus),internet ,cablu - dormitor complet echipat, pat dublu + sifonier închis, inclusiv lenjerie de bază, perne, pătură,pilota, umerase - baie complet echipată cada/ duş, uscător de păr, prosoape şi accesorii - aer condiţionat controlat prin internet(dormitor si living) - centrala individuală cu cronotermostat controlata prin internet - balcon 5,5 mp ( scaune + masă rezistente la intemperii) - 1 loc de parcare exclusiv suprateran - acces controlat in proprietate (bariere cu telecomanda) - sistem supraveghere video 24 de ore - interfon

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de Inchiriat 0% comision Auchan Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 310 €
Apartament de Inchiriat 0% comision Auchan Militari Pacii, Bucuresti

Oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat. Apartamentul se afla la prima inchiriere. Se doreste contract de inchiriere pe termen lung, minim 12 luni. Suprafata totala este de 43 m.p Canapeaua din living este extensibila. Apartamentul este racordat la reteaua de utilitati (apa, gaze, energie electrica, canalizare), avand urmatoarele dotari: televizor, centrala termica, hota, frigider, masina de spalat rufe . In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, Starbucks, KFC, World Class, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala privata Kids Club, locuri de joaca pentru copii. Statii STB: 178, 138, 278 10 min -> Metrou Preciziei sau 5 statii de autobuz pana la Metrou Pacii Va asteptam cu drag la vizionare!

310 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Calea Dorobantilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 2 camere Calea Dorobantilor Dorobanti, Bucuresti

Se inchiriaza un apartament cu 2 camere, decomandat, in zona Dorobanti, pe Str. Calea Dorobanti, Nr. 102-110, situat la etajul 7, al unui bloc cu 8 nivele, construit in anul 1981. Blocul este reabilitat, privelistea este spre spate, unde este liniste si cu spatii verzi. Apartamentul are o suprafata utila de 53 mp si beneficiaza de o terasa inchisa, care are 14 mp. Se inchiriaza mobilat-utilat, cu frigider, masina de spalat haine, aragaz, cuptor cu microunde, hota si cafetiera. Ca mijloace de transport, aveti autobuze, tramvaie si la doar 8 minute de mers pe jos, statia de metrou, Stefan cel Mare. Comision 0%.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Mega Mall Apartament 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Mega Mall Apartament 2 camere Pantelimon, Bucuresti

Se inchiriaza un apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 6, al unui bloc cu 10 nivele, construit in anul 1982, pe B-dul Chisinau, Nr. 7, in Sectorul 2, la doar 5 minute de mers pe jos, pana la Mega Mall. Apartamentul este foarte spatios si luminos, are doua balcoane, si este mobilat-utilat, cu aragaz, frigider, masina de spalat, TV si hota. In apropiere, se afla Arena Nationala, Carrefour, Kaufland, scoli, gradinite, spitale si parcuri. Zona beneficiaza de numeroase mijloace de transport. Va asteptam la vizionare! Comision 0%.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
IOR Titan Liviu Rebreanu Apartament 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
IOR Titan Liviu Rebreanu Apartament 2 camere Titan, Bucuresti

Se inchiriaza un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 5 din 10, al unui bloc construit în anul 1968, pe Str. Liviu Rebreanu, Nr. 6, vis-a-vis de parcul IOR. Apartamentul este disponibil imediat si este mobilat-utilat. Locatia este superba! De pe balcon, se vede lacul si parcul IOR. Pentru ca privelistea nu este spre bulevard, beneficiati de multa liniste si spatii verzi. Pozitionat excelent, apartamentul se află foarte aproape de stația de metrou Dristor și de numeroase mijloace de transport în comun. La doar 6 minute de mers pe jos, se afla ParkLake. Va asteptam la vizionare! Comision 0%.

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, Dorobanti, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 800 €
Apartament 2 camere, Dorobanti, 0% Comision Dorobanti, Bucuresti

Oferim spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat si utilat de lux. Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un bloc cu deschidere la intersectia Perla, Dorobanti, in zona ultracentrala, avand o suprafata utila de 58 mpu. Datorita locatiei ultracentrale, amplasamentului, mobilierului si finisajelor de calitate, acesta este potrivit pentru o locuinta la cele mai inalte standarde. Apartamentul a fost renovat complet, are finisaje de calitate superioara si este alcatuit din 2 camere spatioase, bucatarie, baie si doua debarale. Locatia este una luminoasa, potrivita pentru locuinta de serviciu si birou, accesul facandu-se facil din Sos. Stefan cel Mare, zona fiind una accesibila din toate punctele de interes ale orasului si are acces rapid la toate mijloacele de transport in comun. Va asteptam cu drag la vizionare!

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Parcul Teilor Titan Auchan Apartament 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Parcul Teilor Titan Auchan Apartament 2 camere Titan, Bucuresti

Se inchiriaza un apartament cu 2 camere, decomandat, pe Str. Bratarii, Nr. 125A, in zona Titan, situat intr-un bloc nou, construit in anul 2022, la etajul 1/3. Acest apartament, are o suprafata utila de 57,02 mp si un balcon generos, de 17,13 mp, o bucatarie spatioasa si camere mari si luminoase. Se inchiriaza mobilat si utilat complet. Beneficiati de centrala termica proprie si loc de parcare. In apropiere se afla Parcul Teilor, Auchan, IKEA, DEDEMAN. Comision 0%.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Alba Iulia, inchiriere apartament decomandat,luminos 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 425 €
Alba Iulia, inchiriere apartament decomandat,luminos 2 camere Baba Novac, Bucuresti

Mr. Exclusivitate are placerea de a va propune spre inchiriere un apartament compus din 2 camere, decomandat, situat in imobil rezidential edificat in anul 1985. Blocul a fost reabilitat termic. Apartamentul se afla la etajul 7/8 si este mobilat confortabil fiind la prima inchiriere dupa renovare. Bucataria este mobilata si utilata modern cu plita , hota si cuptor electric incorporabil, frigider iar in baie este montata nou cumparata masina de splat rufe.Se cunoaste ca apartamentul este ingrijit deoarece finisajele si dotarile- parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, aer conditionat, cuptor, frigider, masina de spalat, etc, sunt bine integrate in spatiul apartamentului. Se cunoaste si se "miroase"ca este curat si zugravit de curind. Impartirea spatiului interior este eficient gindita , acesta fiind impartit in doua camere mari decomandate ( camera de zi, dormitor) bucatarie, hol , baie si balcon iar vederea din apartament este catre zona blocurilor din apropiere. In zona in care este situat imobilul - intre Piata Alba Iulia si Institutul de inframicrobiologie "M.Nicolau"- sunt mijloace de transport public, transport RATB si metrou cu deschidere catre orice punct al Bucurestiului, se afla un parc, magazine, restaurante, cafenele, loc de joaca pentru copii, clinica medicala, scoli, licee, etc. Va invit, cu drag, la vizonare!

425 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere de închiriat în zona Kogalniceanu, în rond Agentie - 0 comision - exclusivitate 420 €
Apartament cu 2 camere de închiriat în zona Kogalniceanu, în rond Kogalniceanu, Bucuresti

Apartament cochet cu 2 camere, situat in apropiere de Facultatea de drept, pe bulevardul Kogalniceanu, cu acces rapid către, Facultatea de Drept, Piata Kogalniceanu, Facultatea de Biologie, Splaiul Independentei, Facultatea de Medicina Veterinara, Institutul National „Cantacuzino”, Parcul Izvor, Metrou Izvor, Parcul Cismigiu, Institutul Victor Babes, Calea Plevnei, Metrou Eroilor si toate punctele de interes din centrul Bucurestiului. Zona, dupa cum bine stim, este de foarte buna, liniștită, cu vecini responsabili si datorita pozitionarii este una dintre cele mai cautate din Bucuresti. Apartamentul se află la etajul 6 al unui bloc cu lift, cu regim de înălțime redus, de 7 etaje, care a fost dat în folosinta în anul 1959. Compartimentarea apartamentului este de tip semi-decomandat, fiind alcătuit dintr-un living spatios, dormitor, baie, hol si bucatarie. Suprafața utilă a apartamentului este aproximativ de 45 mp. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Facilități în zonă: facultati, parcuri, magazine, saloane, mijloace de transport în comun, metrou etc. Imobilul a fost construit pentru cadre didactice cu rang inalt. Blocul este amplasat într-o zonă foarte bine dezvoltată din toate punctele de vedere, în primul rând trebuie de accentuat faptul apropierii de Izvor si Piata Unirii, unde se găsesc din punct de vedere comercial și social Shopping Center, Carrefour Market, Mega Image, sunt facultati, bănci, restaurante, săli de sport și saloane de înfrumusețare. Pentru a vă convinge că apartamentul corespunde nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm la vizionare!

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Moinesti, 2 camere, bloc nou, primul chirias Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
Moinesti, 2 camere, bloc nou, primul chirias Gorjului, Bucuresti

10 minute Metrou Gorjului, strada Liniei, apartament 2 camere, bloc nou dat in folosinta anul acesta, primul chirias, mobilat si utilat complet nou si modern Ikea, decomandat, balcon generos, AC, centrala termica, termopane Salamander, TV (va fi cumparat in scurt timp)

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(