Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti:


Inchiriere apartament 2 camere Piata Sudului, Bucuresti Proprietar 330 €
Inchiriere apartament 2 camere Piata Sudului, Bucuresti Piata Sudului, Bucuresti

Proprietar, inchiriez ap. 2 cam, situat langa P-ta Straduintei, posta, banci, restaurante, statie ratb langa bloc. Distanta 3 statii ratb, 20 min de mers - 1,5 km de metrou P-ta Sudului si mall Sun Plaza. Loc de parcare inclus. Apartamentul este proaspat zugravit si este foarte curat. Hipermarketuri si mall uri in apropiere: Auchan, Metro, Jumbo, Grand Arena Mall etc Blocul este curat si linistit. Utilitati: Frigider nou Masina de spalat Saltea de pat noua Aragaz/cuptor cu microunde 2 televizoare Aparat aer conditionat Pachet cablu/tel fix si internet fiberlink 1000 digi Ideal pt: familie/cuplu, persoane care mentin curatenia! Nu acceptam animale de companie(caini si pisici).

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Militari, Bucuresti Proprietar 360 €
Inchiriere apartament 2 camere Militari, Bucuresti Theodor Pallady, Bucuresti

inchiriez apartament 2 camere zona piata trapezului, la 2 min de statia de metrou 1 decembrie, recent renovat, liber, etaj 4 din 10, bloc stradal si anvelopat in 2019. rog seriozitate.

360 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Universitate, Bucuresti Proprietar 400 €
Inchiriere apartament 2 camere Universitate, Bucuresti Universitate, Bucuresti

de la 420 la 400 € / lună Proprietar . 2 camere, complet decomandat, complet utilat-mobilat; aer conditionat; modern, curat, pozitie excelenta la Moșilor-Pizza Hut (pe intersecția Moșilor - Eminescu -Traian). . Liber de la 1 iulie, se poate viziona. 1 lună avans + 1,5 luni garanție (contract pe 1 an). . Locație excelentă: - 8 min de mers metrou Obor - 10 min cu troleul de Piața Romana - 10 min cu tramvaiul de Centrul Vechi (stațiile în fata scării) - la parter supermarket-uri non-stop, restaurante, cafenele, bănci, farmacii etc. - Mall Veranda, World Class și Piața Obor la 12 min de mers / o statie de tramvai . Suprafață utilă 55 mp Etaj 10 din 10, bloc 1982 reabilitat. Bucătărie foarte mare, pătrată, ca o a treia camera. Balcon lung pe bucătărie + sufragerie. Complet izolat termic și fonic pe interior (inclusiv tavanele și pereții despărțitori) => confort fonic și costuri mici de încălzire iarna. Termopane de lux cu tripan, ușa metalică, internet, pat mare cu saltea Ikea de calitate, 3 dressing-uri. . Vedere față (orientare vest). . Atenție, caut oameni de calitate! Cer și ofer seriozitate! . mai multe poze: https://drive.google.com/drive/folders/1B0WuXlRjLHfKdDvmeDuBrhW__GJruMQ0?usp=sharing . Nu plătesc comision agențiilor.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Drumul Taberei, Bucuresti Proprietar 300 €
Inchiriere apartament 2 camere Drumul Taberei, Bucuresti Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 1 din p+ 4 in apropiere de transport public, parc, scoala generala, farmacie, mall, hypermarket, policlinica, centru medical MedLife. Drumul Taberei - zona Favorit. Imobilul, in suprafata utila de 48 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 1965. Gresie ,faianta, parchet, termopan, usa metalica intrare. Complet mobilat si utilat cu frigider, aragaz, masina de spalat rufe, tv.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Grozavesti, Bucuresti Proprietar 470 €
Inchiriere apartament 2 camere Grozavesti, Bucuresti Grozavesti, Bucuresti

Inchiriere apartament 2 camere Grozavesti - Regie, langa IDM Club, Splaiul Independentei 313B, complex Novum Invest, bloc 2016, la 5 minute de metrou Grozavesti. Apartamentul are centrala proprie, si este mobilat: - bucatarie: mobilata, aragaz, frigider, lustra, masa, 3 scaune - baie: cu cada, masina de spalat, oglinda cu polita, - living: dulap spatios, biblioteca, canapea extensibila, 1 fotoliu, aer conditionat - dormitor: pat cu saltea noua 160x200, noptiere, comoda, dulap. - gresie, faianta, parchet laminat, termopane tip tripan, plase de tantari, storuri, TV. Se va face contract la ANAF, proprietarul platind impozit. Apartamentul are o suprafata totala de 64 mp, respectiv 52 mp suprafata utila. Prefer inchiriere pe termen lung pentru cuplu sau familie de nefumatori, fara animale de companie. Pret negociabil.

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Militari, Bucuresti Proprietar 450 €
Inchiriere apartament 2 camere Militari, Bucuresti Militari, Bucuresti

Particular Inchiriez apartament 2 camere complet mobilat si utilat in complex Plaza Residence (langa mall Plaza). Totul este nou. Este complet utilat inclusiv cu smart TV, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator. Etaj intermediar. Mijloace de transport: Metrou si linia de tramvai 41 Exclus animale de companie: caini sau pisici Tel: 0723351280

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere de inchiriat,mobilat complet si utilat,lift,loc parcare COMISION 0 Dezvoltator 390 €
2 camere de inchiriat,mobilat complet si utilat,lift,loc parcare COMISION 0 Colentina, Bucuresti

APARTAMENT CU 2 CAMERE,NOU,COMPLET MOBILAT SI UTILAT,PARCARE SUPRATERANA,LIFT,SPATII VERZI, -390 EURO/LUNA +1 LUNA GARANTIE -COMISION 0 -PERIOADA CHIRIE MINIM 1 AN -LOC DE PARCARE -MOBILA NOUA -ELECTROCASNICE NOI -DISPONIBIL IMEDIAT

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere de inchiriat,mobilat complet si utilat,lift,loc parcare COMISION 0 Dezvoltator 390 €
2 camere de inchiriat,mobilat complet si utilat,lift,loc parcare COMISION 0 Pantelimon, Bucuresti

APARTAMENT CU 2 CAMERE,NOU,COMPLET MOBILAT SI UTILAT,PARCARE SUPRATERANA,LIFT,SPATII VERZI, -390 EURO/LUNA +1 LUNA GARANTIE -COMISION 0 -PERIOADA CHIRIE MINIM 1 AN -LOC DE PARCARE -MOBILA NOUA -ELECTROCASNICE NOI -DISPONIBIL IMEDIAT

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dr. Taberei  Plaza Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Dr. Taberei Plaza Drumul Taberei, Bucuresti

K Imobiliare Consult va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, mobilat complet, et.2/4, decomandat, situat intr-o oaza de verdeata la 200 m de Plaza Romania.

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Aviatiei, Str. Elena Caragiani, Bloc Reabilitat, etaj 2/4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 420 €
Aviatiei, Str. Elena Caragiani, Bloc Reabilitat, etaj 2/4 Aviatiei, Bucuresti

Locatie excelenta, Imobil reabilitat termic, apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 2/4 ! Va prezint spre inchirere un apartament cu 2 camere situat in cartierul Aviatiei, pe strada Elena Caragiani, la 50 m distanta fata de str. Stefan Burileanu si 3 minute fata de Mall Promenada.   Imobilul se afla pozitionat excelent in  zona cea mai linistita a cartierului Aviatiei in ''Triunghiul'' format de strazile : Nicolae Caramfil - Al. Serbanescu - Soseaua Pipera, zona formata din imobile cu regim mic de inaltime p+3 si p+4, unde linistea este la ''ea acasa''.  Zona ofera toate facilitatile de care ai nevoie :  Parc Herastrau, Mijloace de transport in comun, Metrou ''Aurel Vlaicu'' , Piata ''Aurel Vlaicu'', acces facil catre centrul orasului. In imediata apropiere a imobilului exista banci, farmacii, market-uri, terase, restaurante, cafenele, Mall-uri, Hoteluri. Amplasat intr-un imobil cu 4 niveluri, construit in anul 1987 si  reabilitat termic, apartamentul este situat la etajul 2 , are o  suprafata de 60 mp si o compartimentare decomandata. Apartamentul este luminos iar la aceasta impresie contribuie din plin si faptul ca este orientat catre Vest lumina soarelui  mangaind din abundenta fiecare colt al casei dupa ora pranzului pana spre apus. Apartamentul dispune de tamplarie pvc cu geam termopan, pardoselile din camere sunt placate cu parchet din stejar masiv, usi interioare din lemn masiv, gresie si faianta in baie si bucatarie, aer conditionat, usa metalica. Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii. Izolatia termica exterioara, radiatoarele din otel, tamplaria pvc, orientarea cardinala si centrala proprie sunt indicatorii care incadreaza acest apartament in  cea mai buna clasa energetica. Apartamentul este complet mobilat si utilat !  Livingul este mobilat in stil  minimalist  si dispune de canapea extensibila, o biblioteca si televizor Lcd.  Mobilierul din dormitor este din lemn masiv si dispune  de pat matrimonial, dressing cu usi glisante, comoda si noptiera. Bucataria este mobilata de asemenea cu mobilier din lemn masiv si este utilata cu aragaz, hota, frigider si cuptor cu micorunde. Apartamentul beneficiza de un hol generos la intrare, dotat cu un dulap pentru depozitare. Balconul, cu acces din living, este inchis cu  tamplarie pvc cu geam termopan si este prevazut cu spatii pentru depozitare. Apartamentul este liber si disponibil imediat pentru inchiriere.

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 2 camere Titulescu Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Inchiriere apartament 2 camere Titulescu Titulescu, Bucuresti

For rent Luxury 1 bedroom 2 terraces 1 bath apartament in new modern and eco friendly condominium located at a 6 minutes walk from Buzesti Business Area and 9 minutes walking distance to Victoriei Sqr. Brand new furniture and appliances aer conditioning private heating system. Available now. De inchiriat Apartament de lux cu 1 dormitor decomandat 2 terase 1 baie situat in cladire rezidentiala noua moderna si prietenoasa cu mediul inconjurator situat la 6 minute distanta de Zona de Afaceri Buzesti si la 9 minute de mers pe jos de Piata Victoriei. Mobilier si electricasnice noi aer conditionat centrala proprie. Disponibil imediat. Va Invit sa vizionati unul dintre cel mai frumoase si elegante proprietăți disponibile in piața la acest moment. Vorbim despre un apartament de 2 camere decomandat situat la etajul doi al clădirii Central District de pe Alexandru Ioan Cuza. Apartamentul dispune de amenajări precum încălzire in pardoseala sistem de aer condiționat tip DUCT cu perdea de aer centrală termică proprie sistem de udare automata a jardinierelor. Tâmplăria exterioara este aluminium cu geam tripan cu sticla reflectorizanta accesul in imobil este securizat si controlat iar imobilul dispune de sistem de gestiune inteligenta a resurselor. Locatia conferă acces la autobuze ce fac legătura atât cu zona de business Aviației cât si cu zona Străulești iar in 5 minute puteți fi la metrou. Apartamentul este mobilat si utilat complet electrocasnicele fiind Electrolux. In bucatarie avem mașina de spălat vase cuptor electric plita pe gaz hota frigider. In baie mașina de spălat rufe. Canapeaua din living este extensibila. Apartamentul este prevazut cu multe dulapuri încastrate in pereți. Apartamentul este liber a fost utilizat de către proprietari doar o luna de zile toate lucrurile sunt noi. Vizionările pot fi făcute oricând.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de inchiriat - Titulescu, Victoriei, Buzesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Apartament 2 camere de inchiriat - Titulescu, Victoriei, Buzesti Titulescu, Bucuresti

For rent Luxury 1 bedroom 2 terraces 1 bath apartament in new modern and eco friendly condominium located at a 6 minutes walk from Buzesti Business Area and 9 minutes walking distance to Victoriei Sqr. Brand new furniture and appliances aer conditioning private heating system. Available now. De inchiriat Apartament de lux cu 1 dormitor decomandat 2 terase 1 baie situat in cladire rezidentiala noua moderna si prietenoasa cu mediul inconjurator situat la 6 minute distanta de Zona de Afaceri Buzesti si la 9 minute de mers pe jos de Piata Victoriei. Mobilier si electricasnice noi aer conditionat centrala proprie. Disponibil imediat. Va Invit sa vizionati unul dintre cel mai frumoase si elegante proprietăți disponibile in piața la acest moment. Vorbim despre un apartament de 2 camere decomandat situat la etajul doi al clădirii Central District de pe Alexandru Ioan Cuza. Apartamentul dispune de amenajări precum încălzire in pardoseala sistem de aer condiționat tip DUCT cu perdea de aer centrală termică proprie sistem de udare automata a jardinierelor. Tâmplăria exterioara este aluminium cu geam tripan cu sticla reflectorizanta accesul in imobil este securizat si controlat iar imobilul dispune de sistem de gestiune inteligenta a resurselor. Locatia conferă acces la autobuze ce fac legătura atât cu zona de business Aviației cât si cu zona Străulești iar in 5 minute puteți fi la metrou. Apartamentul este mobilat si utilat complet electrocasnicele fiind Electrolux. In bucatarie avem mașina de spălat vase cuptor electric plita pe gaz hota frigider. In baie mașina de spălat rufe. Canapeaua din living este extensibila. Apartamentul este prevazut cu multe dulapuri încastrate in pereți. Apartamentul este liber a fost utilizat de către proprietari doar o luna de zile toate lucrurile sunt noi. Vizionările pot fi făcute oricând.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Titulescu-Buzesti-Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Apartament 2 camere Titulescu-Buzesti-Victoriei Titulescu, Bucuresti

For rent Luxury 1 bedroom 2 terraces 1 bath apartament in new modern and eco friendly condominium located at a 6 minutes walk from Buzesti Business Area and 9 minutes walking distance to Victoriei Sqr. Brand new furniture and appliances aer conditioning private heating system. Available now. De inchiriat Apartament de lux cu 1 dormitor decomandat 2 terase 1 baie situat in cladire rezidentiala noua moderna si prietenoasa cu mediul inconjurator situat la 6 minute distanta de Zona de Afaceri Buzesti si la 9 minute de mers pe jos de Piata Victoriei. Mobilier si electricasnice noi aer conditionat centrala proprie. Disponibil imediat. Va Invit sa vizionati unul dintre cel mai frumoase si elegante proprietăți disponibile in piața la acest moment. Vorbim despre un apartament de 2 camere decomandat situat la etajul doi al clădirii Central District de pe Alexandru Ioan Cuza. Apartamentul dispune de amenajări precum încălzire in pardoseala sistem de aer condiționat tip DUCT cu perdea de aer centrală termică proprie sistem de udare automata a jardinierelor. Tâmplăria exterioara este aluminium cu geam tripan cu sticla reflectorizanta accesul in imobil este securizat si controlat iar imobilul dispune de sistem de gestiune inteligenta a resurselor. Locatia conferă acces la autobuze ce fac legătura atât cu zona de business Aviației cât si cu zona Străulești iar in 5 minute puteți fi la metrou. Apartamentul este mobilat si utilat complet electrocasnicele fiind Electrolux. In bucatarie avem mașina de spălat vase cuptor electric plita pe gaz hota frigider. In baie mașina de spălat rufe. Canapeaua din living este extensibila. Apartamentul este prevazut cu multe dulapuri încastrate in pereți. Apartamentul este liber a fost utilizat de către proprietari doar o luna de zile toate lucrurile sunt noi. Vizionările pot fi făcute oricând.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Plevnei Arcom, amenajat, mobilat si utilat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Plevnei Arcom, amenajat, mobilat si utilat, liber Plevnei, Bucuresti

Ansamblu rezidential inchis cu paza apermanenta si spatii amenajate. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Comision agentie: 50 din valoarea unei chirii lunare.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Mall Vitan, Str. Vlaicu Voda, etaj 3/4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Mall Vitan, Str. Vlaicu Voda, etaj 3/4 Vitan, Bucuresti

Va prezint spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in apropierea Mall-ului Vitan , pe strada Vlaicu Voda, intr-un imobil cu 4 niveluri la etajul 3/4. Accesul catre locatie se poate face atat din Calea Vitan cat si din str. Foisorului. Apartamentul este complet decomandat, cu o suprafata de 60mp . Apartamentul foarte bine compartimentat cu spatii generoase si bine iluminate natural. Apartamentul este dotat cu 2 aparate de aer conditionat, tamplarie pvc cu geam termopan la toate ferestrele, parchet nou in living, calorifere din aluminiu, usa de metal la intrare. Apartamentul a fost zugravit complet in urma cu 2 saptamani si igienizat, s-a realizat inclusiv o curatenie generala. Bucataria este inchisa, este mobilata recent, utilata complet si beneficiaza de un spatiu pentru depozitare ( camara). Bucataria este echipata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde si 1 filtru de cafea. Tot in bucatarie este instalat un sistem de filtrare al apei pentru consum, montat sub chiuveta, ce asigura apa pura direct de la chiuveta. Holul de la intrare beneficiaza de 3 spatii amenajate pentru depozitare ( debara, dressing, dulap langa baie). Livingul este amenajat cu o canapea extensibila noua, un dressing nou, o comoda generoasa si 1 Tv. Din living se face accesul catre balconul care este inchis cu tamplarie pvc cu geam termopan. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial( cumparat in urma cu 1 an), 2 noptiere, 2 comode si o etajera Ikea. Baia este dotata cu obiecte sanitare ( cada, wc. chiuveta) si masina de spalat rufe. Locatia este excelenta, cu acces rapid catre: Mall Vitan, Piata Alba Iulia, Mihai Bravu, Splaiul Unirii, Nerva Traian, Timpuri Noi. Cheltuielile de intretinere sunt mici, utilitatile fiind contorizate individual.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament inchiriere Aviatiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Apartament inchiriere Aviatiei Barbu Vacarescu, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere, un apartament cu 2 camere mobilat si utilat gama premium, suprafata utila de 68mp, situat la etajul 14/16, in complexul Up Ground

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
UNIRII - Fantani, apartament 2 camere LUX cu vedere la fantana centrala Agentie - 0 comision - exclusivitate 550 €
UNIRII - Fantani, apartament 2 camere LUX cu vedere la fantana centrala Unirii, Bucuresti

UNIRII – fantana centrala, inchiriere, apartament superb, mobilat si utilat in totalitate compus din 2 camere de locuit plus dependinte, in suprafata totala utila de 68 mp., situat la etajul 7 in imobil/ bloc compus din S + P + 9E , constructie finalizata in anul 1992. Imbunatatiri: usa metalica la intrarea in apartament, usi interioare de tip celular, gresie, faianta, parchet si tamplarie din PVC cu geam termopan, finisaje recente care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX, indeplineste toate normele elegantei si confortului. Dotari : interfon, acces internet, cablu, wireless . Locatie – apartamentul se afla in imobil/ bloc pozitionat in zona ultracentrala, foarte aproape de: Palatul Parlamentului ( Casa Poporului ) – 300 ml., Piata Unirii (fantana centrala) cu acces facil catre mijloacele de transport în comun din zona și stația de metrou Piața Unirii . Recomandare: se preteaza excelent pentru rezidenta .

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Bld. UNIRII - fantani, apartament 2 camere mobilate si utilate LUX Agentie - 0 comision - exclusivitate 550 €
Bld. UNIRII - fantani, apartament 2 camere mobilate si utilate LUX Unirii, Bucuresti

UNIRII – fantana centrala, inchiriere, apartament superb, mobilat si utilat in totalitate compus din 2 camere de locuit plus dependinte, in suprafata totala utila de 68 mp., situat la etajul 7 in imobil/ bloc compus din S + P + 9E , constructie finalizata in anul 1992. Imbunatatiri: usa metalica la intrarea in apartament, usi interioare de tip celular, gresie, faianta, parchet si tamplarie din PVC cu geam termopan, finisaje recente care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX, indeplineste toate normele elegantei si confortului. Dotari : interfon, acces internet, cablu, wireless . Locatie – apartamentul se afla in imobil/ bloc pozitionat in zona ultracentrala, foarte aproape de: Palatul Parlamentului ( Casa Poporului ) – 300 ml., Piata Unirii (fantana centrala) cu acces facil catre mijloacele de transport în comun din zona și stația de metrou Piața Unirii . Recomandare: se preteaza excelent pentru rezidenta .

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
TEIUL DOAMNEI (stradal) Super apartament 2 camere, mobilate si utilate, etaj 5/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 325 €
TEIUL DOAMNEI (stradal) Super apartament 2 camere, mobilate si utilate, etaj 5/10 Tei, Bucuresti

TEIUL DOAMNEI (stradal), inchiriere apartament 2 camere confort 1 sporit semidecomandat in suprafata totala utila de 55 mp. mobilat si utilat modern, situat in bloc recent reabilitat termic, constructie 1984 la etajul 5 / 8 cu intrare stradala si vedere in spatele blocului. Apartamentul beneficiaza si de 1 loc de parcare – A.D.P. – Sector 2. Imobilul bloc, este situat foarte aproape de: Zona Obor, Sos. Colentina, Facultatea de Constructii, Bld. Lacul Tei si Parcul Tei.

325 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament 2 camere modern, finisat-utilat nou, parcare subterana Agentie - 0 comision - exclusivitate 485 €
COMISION 0% - Apartament 2 camere modern, finisat-utilat nou, parcare subterana Aviatiei, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament de 2 camere cu loc parcare subteran, situat in cartierul Aviatiei, cu acces imediat catre zonele Pipera, Herastrau si Baneasa, avand in imediata vecinatate supermarketurile Lidl si Mega Image. Apartamentul este situat la etajul 4 din 6, beneficiaza de foarte multa lumina naturala, atat datorita orientarii cardinale, cat si datorita ferestrelor foarte generoase cu vedere libera catre oras, iar mobilierul si aparatura electrocasnica sunt complet noi. Imobilul a fost finalizat la inceputul acestui an, dispune de spatiu de agrement si garaj subteran, finisajele sunt de inalta calitate, dintre care enumeram: tamplarie PVC cu geam Tripan, usi productie Italia, incalzire prin pardoseala si parchet lemn triplustratificat, instalatii termice si de climatizare de inalta tehnologie, s.a.m.d. Pentru mai multe informatii privitor la acest apartament situat in cea mai dinamica zona a Capitalei, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

485 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere -londra Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
Apartament 2 camere -londra Dorobanti, Bucuresti

Va prezentam spre inchirire str. Londra ,un apartament cu 2 camere in vila, etaj 1/1, singur pe etaj, 83 mp total, balcon 3.7 mp, recent renovat, luminos, parchet lemn stejar, marmura, perfect pentru birouri,contorizare separata

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
One Herastrau Plaza, apartament lux, mobilare in curs, terasa, parcare subterana Agentie - 0 comision - exclusivitate 1000 €
One Herastrau Plaza, apartament lux, mobilare in curs, terasa, parcare subterana Aviatiei, Bucuresti

One Herastrau Plaza este un ansamblu rezidențial de înalta calitate, cu 156 de apartamente, la cativa pasi de Lacul Floreasca, Parcul Herastrau și Promenada Shopping Mall. Apartamentul oferit spre inchiriere este situat la etajul 3, dispune de o suprafata generoasa ce raspunde nevoilor de locuire contemporana si beneficiaza de o vedere spre zona de promenada din interiorul complexului, fiind astfel ferit de zgomotul urban. Apartamentul este in curs de amenajare, fiind gata de mutat la sfarsitul lunii mai. Se va inchiria mobilat si utilat complet - mobilier nou, aparatura electrocasnica: frigider, cuptor si plita electrica, hota, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, televizor. Locul de parcare este situat la nivelul -2, fiind pozitionat foarte aproape de lift. Finisajele apartamentului sunt alese din gama premium – sistem de incalzire in pardoseala, climatizare Daikin cu sistem centralizat de tip VRV, tamplarie din aluminiu, gresie si faianta Porcelanosa, parchet triplu stratificat. Toate materialele si accesoriile folosite la finisaje sunt de inalta calitate ceea ce dau o nota de ultramodern, eleganta si lux. Imobilul este prevazut cu fatada ventilata, lift modern, centrala termica. Imobilul de locuințe colective One Herastrau Plaza se distinge prin eleganta, îndrazneala geometrica și transparenta; în nordul capitalei, descoperim o cladire de locuit atipica momentului, cu cateva apartamente spatioase și simplitate absoluta. Proiectul a fost premiat cu premiul Best Luxury Residential Development 2019 la CIJ Gala Awards. De asemenea proiectul a obtinut certificarea "Green Homes" de la Romania Green Building Council. Conceptul proiectului se ramarca prin modul armonios in care zona destinata locuintelor, se imbina cu galeria comerciala destinata serviciilor si birourilor situate la parter. Pozitia unica, calitatea proiectului si a finisajelor, varietatea serviciilor oferite in cadrul complexului, precum si perspectiva extraordinara asupra intregii zone pe care o ofera apartamentele, reprezinta cateva din atuurile acestui proiect impresionant. Zona Herastrau beneficiaza de un acces extrem de usor la toate mijloacele de transport si se aduna la toate punctele de interes importante ale orasului, fiind una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucurestiului, inconjurata de Parcul si Lacul Herastrau.

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Calea Calarasilor/ Hyperion, apartament 2 camere,prima inchiriere,mobilat modern Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Calea Calarasilor/ Hyperion, apartament 2 camere,prima inchiriere,mobilat modern Calea Calarasilor, Bucuresti

Situat pe Calea Calarasilor, langa Universitatea Hyperion si aproape de statia de metrou Piata Muncii, va propunem spre inchiriere acest apartament modern, spatios, decomandat, compus din 2 camere, baie, bucatarie, multiple dependinte si un balcon inchis. Apartamentul este complet mobilat si utilat, totul este nou si de buna calitate, aflandu-se la prima inchiriere dupa renovare. Apartamentul dispune de masina de spalat vase, frigider, masina de spalat rufe, cuptor, smart tv, aer conditionat. Ambientul interior este perfect pentru relaxare, iar confortul locativ este sporit. Finisajele, mobilierul si echipamentele sunt alese cu grija, fiind de calitate superioara, conferind un aspect elegant si rafinat. Blocul este construit in anii 1990, scara este foarte curata, iar vecinii civilizati. Locatia este avantajoasa, avand acces la variate mijloace de transport, cu acces rapid spre zona ultracentrala a Bucurestiului si avand in proximitate toate facilitatile necesare unui trai dinamic si modern. Va invitam sa vizionam impreuna acest apartament si sa remarcati confortul ridicat de care dispune.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere  decomandat Bucuresti, Damaroaia  - 450 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Damaroaia - 450 EURO lunar Damaroaia, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un superb apartament de 2 camere situat in zona Bucurestii Noi intr-un imobil cu regim mic de inaltime, tip boutique Avem o suprafata utila de60 mp. Apartamentul este cot mobilat si utilat. Acces metrou Parc Bazilescu si parc Bazilescu. Lacul Grivita. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Imobil consolidat - Calea Victoriei 23 - COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Imobil consolidat - Calea Victoriei 23 - COMISION 0% Universitate, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta spre inchiriere, un apartament suberb cu 2 camere, pozitionat intr-un imobil pe Calea Victoriei, nr 23, foarte aproape de ''inima'' orasului. Pozitia acestui imobil raportat la tot ce ar putea sa te intereseze (metrou, institutii, restaurante, Parcul Cismigiu, Centru Vechi) este doar unul din punctele forte, dar ceea ce il face cu adevarat deosebit sunt interiorul si rezistenta imobilului, in urma consolidarii. Interiorul este parca desprins dintr-o prezentare a unui hotel, modern, util, functional, complet echipat, amprenta designerului fiind mai mult decat vizibila. Daca esti interesat sa locuiesti intr-un astfel de apartament, te asteptam cu drag la vizionare si cu 0% comision, pentru chirias. ID CP946745

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamet doua camere Mobilat Utilat Politehnica PLUS Loc Parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartamet doua camere Mobilat Utilat Politehnica PLUS Loc Parcare Politehnica, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere un apartament cochet cu doua camere in vecinatatea Universitatii Politehnica, la cateva minute de statia de metrou. Apartamentul este situat la etajul 5/8 al unui bloc curat si civilizat, construit in anii 80. Locuinta este mobilata si utilata complet, avand si loc de parcare platit ADP. Apartamentul este semidecomandat, cu o suprafata utila de 55 mp, compartimentat astfel: hol imtrare de unde se face acces in bucatarie, debara spatioasa, sufragerie cu acces pe balcon, dormitor si baie. Situat intr-o zona linistita, verde si foarte accesibila aceasta proprietate este potrivita pentru un cuplu! Pentru a stabili o vizionare si alte detalii, nu ezitati sa ne contactati!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament inchiriere Aviatiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Apartament inchiriere Aviatiei Barbu Vacarescu, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere, un apartament cu 2 camere mobilat si utilat gama premium, suprafata utila de 68mp, situat la etajul 14/16, in complexul Up Ground

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere  semidecomandat Bucuresti, Baneasa  - 520 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 520 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Baneasa - 520 EURO lunar Baneasa, Bucuresti

Va prezentam un apartament cu 2 camere aflat in Baneasa, langa sediul OMV PETROM, aflat intr-un bloc nou, construit in 2018. Proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata, exact cum se poate observa in pozele de prezentare. Apartamentul este semidecomandat, aceasta este compus din living, bucatarie mobilata si utilata, dormitor cu dressing, baie, hol si o curte de 40 mp care este proprietatea apartamentului. Imobilul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare aflat la suteran. Totul este nou! Vecinatati: OMV Petrom, Lidl. Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie.

520 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere Floreasca Prima Inchiriere Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Apartament 2 Camere Floreasca Prima Inchiriere Floreasca, Bucuresti

Apartament 2 camere, renovat recent, situat in Floreasca, la mica distanta de metroul Stefan cel Mare sau catre zonele exclusiviste din nordul capitalei. Apartamentul se afla la etajul 1/3, al unui bloc, curat, civilizat si foarte linistit. Renovarea apartamentului a inceput in anul 2019 si s-a finalziat la inceputul acestui an, electrocasnicele si mobila fiind noi. Este ingrijit, extrem de curat, dotat cu frigider, masina de spalat, aragaz, hota, mobila de bucatarie, TV. Se doreste inchirierea pe termen lung. Se percepe plata pentru minim o luna de chirie si una de garantie. Pretul este FIX.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux 2 camere Titan Evocasa Armonia Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Apartament Lux 2 camere Titan Evocasa Armonia Comision 0% Titan, Bucuresti

Va prezint un apartament de 2 camere (prima inchiriere) situat in Titan, intr-o zona foarte curata si aerisita, accesul catre metrou se face foarte rapid, la doar 3 minute de mers lejer, in apropiere fiind si parcul IORE. Zona dispune de foarte multe mijloace de transport in comun, supermarketuri iar langa complexul blcului se afla Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca ( 196 ) . Apartamentul se afla la etajul 6/13 al unui bloc construit in anul 2009, este renovat recent, mobilat si utilat nou si de calitate superioara. Bucataria este open space, exista si loc de parcare. In fata blocului este un spatiu de relaxare, iar linistea este la ea acasa. Se doreste inchirierea pe termen lung, ideal pentru un cuplu, iar ca plata anticipata se percepe o luna de chirie si o luna de garantie iar comisionul pentru viitorul chirias este 0 % .

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(