Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Bucuresti, Dorobanti - 1190 EURO lunar

1190 €  De inchiriat
Casa cu 1 dormitor, living spatios - curte privata inchiriere - 60 mp locuibili + 50 mp curte + 7 mp magazie in curte (camera tehnica) Proprietatea noastra ofera un stil de viata urban autentic, situata in inima Bucurestiului. Cu o curte privata de 50 mp, aceasta casa foarte bine pozitionata si compartimentata ofera o oaza de liniste si intimitate. Este binevenita atat familie cu copii, cat si persoane cu animalute. Potrivit de asemenea si pentru birou. Casa ofera: - Living spatios de 20 mp cu canapea extensibila, bucatarie si zona de luat masa in spatiu deschis. - Dormitor de 20 mp, Pat dublu de 160 cm, dressing generos si birou de studiu, smart TV cu netflix, ferestre mari pentru lumina naturala. - Baie spatioasa cu cada pe colt si dulapuri incapatoare. - in curte este o gradina mica cu plante, zona de relaxare cu canapele, masa de cafea cu scaune si o camera tehnica cu depozitare. - Utilitati complete, bucatarie complet echipata cu toate ustensilele si vesela necesara, frigider mare, cuptor si plita electrica, filtru de apa, cafetiera etc. Centrala termica pe gaz, noua. - Depozitare generoasa, doua holuri bine compartimentate, cu dressing si pantofar. - Renovare recenta, fatada si interior recent modernizate, mobilier nou. Localizare excelenta: - 5 minute de mers pe jos pana la metroul Victoriei. - 5 minute pana la Piata Dorobanti si Piata Victoriei, Sectorul 1. - Pozitionata in spatele Guvernului, in Zona Capitalelor. - Parcare gratuita in fata garajului. Va invitam cu bucurie sa vizionati locuinta, potrivita pentru cei care apreciaza confortul si rafinamentul urban. Case de inchiriat - Baneasa , Case de inchiriat - Ilfov

Pe site din 24-07-2024
Vizualizari 65
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 67 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Dorobanti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bucuresti, Dorobanti  - 990 EURO lunar Proprietar 990 €
Inchiriere casa Bucuresti, Dorobanti - 990 EURO lunar Dorobanti, Bucuresti

Casa la curte in dorobanti ! Va ofer spre inchiriere parterul unei case cu 2 dormitoare , living cu bar si bucatarie in dorobanti ! Casa beneficiaza de sistem de supraveghere video , baie cu jacuzzi si complet mobilata si utilata ! Bucatarie complet utilata ! Casa are aer conditionat si sistem de ventilatie ! la cerere se poate oferi si spatiu de depozitiare in curte. proprietar ! Se percepe doua luni de depozit ! Case de inchiriat - Sectorul 1 , Case de inchiriat - Bucuresti

990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(