Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Timis, Honorici  - 28500 EURO Proprietar 28500 €
Vanzare terenuri constructii Timis, Honorici - 28500 EURO Honorici, Honorici , jud. Timis

Descriere teren , 6000 respectiv 5570mp . constructii noi cu extras C.F. , din caramida si geamuri termopanapa potabila , curent electric , rds . o suprafata plana ,ingradita , excelenta pentru cei ce doresc sa infiinteze pensiuni turistice , spatiu de relaxare sau zona pentru practicarea agriculturii . rog pe cei interesati sa ma sune si putem comunica pretul si orice informatie.( aici ma refer la cei interesati cu adevarat).

28500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Timis, Honorici  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa 2 camere Timis, Honorici - 28000 EURO Honorici, Honorici , jud. Timis

Descriere teren , 6000 mprespectiv 5570 . constructii noi cu extras C.F. , din caramida si geamuri termopan 2010 apa potabila , curent electric , rds . o suprafata plana ,ingradita , excelenta pentru cei ce doresc sa infiinteze pensiuni turistice , spatiu de relaxare sau zona pentru practicarea agriculturii . rog pe cei interesati sa ma sune si putem comunica pretul si orice informatie.( aici ma refer la cei interesati cu adevarat).

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  6000 mp Timis, Honorici  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 6000 mp Timis, Honorici - 0 EURO Honorici, Honorici , jud. Timis

teren , 6000 mp . HONORICI constructii noi cu extras C.F. , din caramida si geamuri termopan 2010 apa potabila , curent electric , rds . o suprafata plana ,ingradita , excelenta pentru cei ce doresc sa infiinteze pensiuni turistice , spatiu de relaxare sau zona pentru practicarea agriculturii . rog pe cei interesati sa ma sune si putem comunica pretul si orice informatie.( aici ma refer la cei interesati cu adevarat).

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.