Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  3 camere Teleorman, Plopi  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 3 camere Teleorman, Plopi - 10000 EURO Plopi, Plopi , jud. Teleorman

demian cristina Casa batraneasca Casa este din paianta, cu o suprafata de 58 mp, constr 1966.Este impartita in 3 camere fiecare fiind incalzita cu soba. Intrarea in casa se face printr-o prispa inchisa cu geam si tot din prispa acces in pod. Acoperisul este din tigla si nu prezinta nici o problema. Exista bransament,( cu contract) de electricitate, alimentare cu apa prin put, cu pompa electrica. Anexe existente de 32mp si 35 mp: pivnita, bucatarie de vara, adapost animale etc. Terenul cu casa si anexe are 900 mp cu acces la un alt teren, categoria arabil, de 725 mp. Exista asigurare PAD, este in curs de inscriere in cartea funciara, acte de proprietate in regula.

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Teleorman, Plopi  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa Teleorman, Plopi - 10000 EURO Plopi, Plopi , jud. Teleorman

Casa este din paianta, cu o suprafata de 58 mp, constr 1966.Este impartita in 3 camere fiecare fiind incalzita cu soba. Intrarea in casa se face printr-o prispa inchisa cu geam si tot din prispa acces in pod. Acoperisul este din tigla si nu prezinta nici o problema. Exista bransament,( cu contract) de electricitate, alimentare cu apa prin put, cu pompa electrica. Anexe existente de 32mp si 35 mp: pivnita, bucatarie de vara, adapost animale etc. Terenul cu casa si anexe are 900 mp cu acces la un alt teren, categoria arabil, de 725 mp. Exista asigurare PAD, este in curs de inscriere in cartea funciara, acte de proprietate in regula. Case de vanzare - Plopii-Slavitesti , Case de vanzare - Teleorman

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(