Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Suceava, Nigotesti  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare casa Suceava, Nigotesti - 57000 EURO Nigotesti, Nigotesti , jud. Suceava

Vasile Pista Gospodarie com. Vadu Moldovei, sat Nigotesti Suceava Nigotesti

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Suceava, Nigotesti  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Suceava, Nigotesti - 55000 EURO Burdujeni, Nigotesti , jud. Suceava

Gospodarie in comuna Vadu-Moldovei sat Nigotesti. Situata la strada principala (Str.Inv.Gheorghe Stirbu) gospodaria dispune de casa noua de locuit 60mp2 plus casa batraneasca tot de 60mp. Casa noua dispune de 2 camere,hol,baie si terasa,izolata termic,cu geamuri si usi termopan,soba pe lemne,frigider,masina de spalat si cablu tv. Casa batraneasca dispune de 2 camere bucatarie,hol si cerdac. Gospodaria dispune de o suprafata totala de teren de 7.700 mp din care partea din fata si lateral a casei spre strada dispune de fanat cu livada de pomi fructiferi. Partea din spate a casei cu suprafata de 3.500mp dispune de teren arabil,poate fi folosit si ca teren pentru constructie/locuinta. Gospodaria mai dispune de beci,anexe(adapost pasari,porci,sura,grajd si fantana)si de o curte generoasa in fata. Gospodaria dispune de apa curenta in curte in casa noua si de fosa functionala, Este amplasata la aproximativ 300 metri de scoala generala,magazin mixt situat peste drum de casa si la 250 metri de biserica din sat. Gospodaria este imprejmuita cu plasa de sarma pe stalpi de beton si de poarta metalica. Gospodaria se vinde cu toate utilitatile,mobilier si electrocasnice. Pret in euro. Case de vanzare - Nigotesti , Case de vanzare - Suceava

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(