Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Suceava, Ciocanesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Suceava, Ciocanesti - 0 EURO Ciocanesti, Ciocanesti , jud. Suceava

Suprafata care se poate vinde incepe de la 2000 de m2 pana la 10000 m2 (pret 3 Euro pe m2) Vand teren intravilan in sat Botos, comuna Ciocanesti, judetul Suceava Vecinatati: raul Bistrita Teren perfect pentru casa de vacanta, zona linistita Are apa curenta si curent electric Are acces pentru masini

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Suceava, Ciocanesti - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 4 camere Suceava, Ciocanesti - 65000 EURO Ciocanesti, Ciocanesti , jud. Suceava

Vand casa in Ciocanesti, jud.Suceava. Suprafata utila 90 mp. Suprafata teren 1000 mp. Deschidere aprox.12 m la drumul national 18. Casa e racordata la curent trifazic, apa. Este dispusa pe parter (in spate vine demisol) bucatarie si baie, la etaj living, bucatarie, dormitor si o baie iar la mansarda 2 dormitoare, baie, loc de depozitare si loc de relaxare. In continuarea casei sunt garajul si magazia. Deasupra acestora urmeaza sa se faca o terasa acoperita cat tine garajul si magazia. Trotuare pe langa intreaga constructie. Incalzire in pardoseala, iar in living este si un semineu cu cos exterior din inox. Avem brazi argintii pe langa gardul imprejmuitor al curtii. Dincolo de sosea curge Bistrita aurie. Schimb eventual cu teren in zona mai apropiata de jud.Ialomita, in zona Buzau, Prahova, plus diferenta. Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 6 , Suprafata terenului: 1000,0 m2, Suprafata utila: 90,0 m2, Suprafata construita: 100,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 3 , Anul constructiei: 2016 , Incalzire: altele ,

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Suceava, Ciocanesti - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 3 camere Suceava, Ciocanesti - 65000 EURO Ciocanesti, Ciocanesti , jud. Suceava

Vand casa in comuna turistica Ciocanesti (sat muzeu). Teren total: 3830 m2 din care: - teren liber: 3217 mp - teren constructii: 613 mp Casa din zidarie: - constructie noua 2008 - apa curenta + fosa septica - 2 balcoane - 2 hol-uri - 1 bucatarie - 3 dormitoare - 3 bai Casa din lemn: - posibilitate de transformare in muzeu - 1 hol - 1 bucatarie - 1 sufragerie - 1 camara Alte anexe: - bucatarie de vara (2 camere) - 3 magazii de lemne Cladirile se vand cu tot cu obiectele de mobilier si artizanale care apar in fotografii.

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 6000 mp Suceava, Ciocanesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 6000 mp Suceava, Ciocanesti - 0 EURO Ciocanesti, Ciocanesti , jud. Suceava

Vand 6000 mp teren intravilan (intabulat), situat in com. Ciocanesti, jud. Suceava. Peisaj deosebit, ideal pentru casa de locuit sau de vacanta si pastravarie. Terenul dispune de un drum de acces si are posibilitate de racordare la apa potabila si curent electric din apropiere. Pret 6 euro/mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Suceava, Ciocanesti - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 4 camere Suceava, Ciocanesti - 65000 EURO Ciocanesti, Ciocanesti , jud. Suceava

Casa in Bucovina - Ciocanesti, jud.Suceava/ Schimb Vand casa 4 camere in comuna muzeu CIOCANESTI JUD.SUCEAVA. Casa are 90 mp utili si este dispusa pe : parter- baie si bucatarie; etajul 1 - living, 1 dormitor, bucatarie, baie; mansarda- 2 dormitoare, baie, zona de relaxare, zona de depozitare. In continuarea casei este garajul si magazia. In proiect este terasa acoperita peste garaj si magazie. Trotuare turnate in jurul casei, garajului si magaziei. Brazi argintii in curte, dispusi pe langa gardul imprejmuitor. Terenul este de 1000 mp. Deschidere de aprox.12 m la drumul national DN18. Apa curenta, curent trifazic, incalzire electrica in pardoseala. In living este si un semineu cu un cos extern din inox. Schimb eventual cu teren in zona Buzau, Prahova plus diferenta

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.