Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Cladire mixta 250 mp teren 738 in Smig Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
Cladire mixta 250 mp teren 738 in Smig Smig, Smig , jud. Sibiu

Smart Imobiliare vinde cladire situata in localitatea Smig, aproape de Medias. Cladirea a functionat ca spatiu productie preparate alimentare, dar este pretabila pentru orice domeniu de activitate sau pentru locuit. Terenul este de 738, iar curtea ramasa libera este de aproximativ 300 mp. Cladirea are deschidere la drumul de 30m, iar deschiderea terenului este de aproximativ 50m. Imobilul se afla in zona centrala a localitatii, fiind incadrata de scoala, primarie si biserici. Cladirea dispune de pivnita spatioasa, spatii de depozitare, camera frig, acces auto in curte. Imobilul este compus din 2 corpuri, corpul de la strada fiind cel pregatit pentru activitatea desfasurata, iar cel de pe lateral fiind folosit ca locuinta cu 2 camere, bucatarie si baie. Compartimentarea a fost facuta conform cerintelor activitatii desfasurate la momentul respectiv, astfel peretii pot fi dati jos si recompartimentat pentru alta activitate sau pentru locuinta. Cladirea dispune de 4 intrari direct din strada, astfel poate fi impartita pentru diferite activitati. Imobilul este conectat la toate utilitatiile, gaz, curent, apa, canal. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va asteptam sa ne contactati, precizand ID: P15069

109000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(