Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  terenuri agricol Salaj, Barsau Mare  - 0 EURO lunar Proprietar

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Salaj, Barsau Mare  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 5 camere Salaj, Barsau Mare - 35000 EURO Barsau Mare, Barsau Mare , jud. Salaj

Casa situata in judetul Salaj Comuna Gâlgău, Sat Bârsău Mare Casă situată pe drumul european 58 între Dej (27km) şi Baia Mare (64km), în Judeţul Sălaj, Comuna Gâlgău, Sat Bârsău Mare nr.49, la strada Principală. Este formată din 4 camere şi două demisoluri cu suprafaţa totală de 96 mp, şi încă o construcţie formată din două camere, bucătărie şi baie+ şura cu suprafaţa totală de 85 mp .Imobilul este situat pe un teren de 1000 de mp, iar în spatele imobilului este situat un teren arabil cu o suprafaţă de 1600 de mp. Imobilul are apă curentă ,fântână, gaz, curent elctric monofazic şi trifazic. Construcţi imobilului a fost realizat în anul 1973 din cărămidă, beton şi lemn.În curte se mai află mai multe anexe cu mai multe utilizări.Toate actele sunt la zi. Pentru persoanele care sunt interesate să achiziţionze acest imobil se va avea în vedere şi două livezi cu suprafaţa totală de 3500 mp. Ofer şi rog seriozitate.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.