Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Olt, Magura (Tatulesti)  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare casa Olt, Magura (Tatulesti) - 57000 EURO Magura (Tatulesti), Magura (Tatulesti) , jud. Olt

Urgent casa de vanzare + teren / schimb cu apartament Pitesti . Unic proprietar ,vand gospodarie situata in Centrul Civic din comuna Sarbii Magura-Olt ,compusa din: -casa P+1+mansarda,5 camere semifinisate interior,utilata, 120 mp, constructie 1992 . -constructie 2 camere 50mp+mansarda,semiutilata -casa batraneasca 4 camere -teren intravilan 5000mp , Acoperisul la casa a fost inlocuit, nou,cu tigla tip tabla . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Case de vanzare - Vitanesti , Case de vanzare - Olt

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Olt, Magura (Tatulesti)  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare casa Olt, Magura (Tatulesti) - 57000 EURO Magura (Tatulesti), Magura (Tatulesti) , jud. Olt

Urgent-Casa de vanzare Unic proprietar ,vand gospodarie situata in Centrul Civic din comuna Sarbii Magura-Olt ,compusa din: -casa P+1+mansarda,5 camere semifinisate interior,utilata, 120 mp, constructie 1992 . -constructie 2 camere 50mp+mansarda,semiutilata -casa batraneasca 4 camere -teren intravilan 5000mp , Acoperisul la casa a fost inlocuit, nou,cu tigla tip tabla . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Case de vanzare - Vitanesti , Case de vanzare - Olt

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(