Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Maramures, Berchezoaia  - 550000 EURO Proprietar 550000 €
Vanzare casa Maramures, Berchezoaia - 550000 EURO Berchezoaia, Berchezoaia , jud. Maramures

Ideala pentru Pensiune, casa de copii, centru de batrani, etc Se pot trimite mai multe poze si filmari pe Whatsapp 500+ mp Pret la cerere Proprietatea aprox. 2,4 hectare Casa principala: Dimensiunile sunt aproximative si fara garantie 1. Primul subsol/garaj 4 locuri de parcare cu porti electrice cu telecomanda aprox. 58 mp Pivnita de incalzire cazan cu gazeificare pe lemn aprox. 7,4mp Hol de intrare aprox. 7mp Dus/WC aprox. 4mp Spalatorie cu incalzire pe gaz aprox. 8mp Pivnita veche de vinuri aprox. 26mp Scara, suprafata pe etaj aprox. 15mp 2. Parter Hol de intrare aprox. 19mp Bucatarie cu soba de teracota aprox. 20mp coridor aprox. 20 mp Camera de zi (living sau dormitor) cu soba de teracota aprox. 17,5 mp Dormitor aprox. 15,5 mp Dus/WC aprox. 4,7 mp Scara, suprafata pe etaj aprox. 15 mp Camera de zi/living si sufragerie cu semineu deschis si soba de teracota aprox. 73mp Camera de zi/living cu turn de vizionare aprox. 35 mp WC aprox. 5 mp Scara interioara (numai intre parter si etajul 1) 3. Etajul 1 (acoperis inclinat, de obicei un perete pe camera) Scara interioara (numai intre parter si etajul 1) coridor de aproximativ 17 mp Camera de zi/living cu turn de vizionare aprox. 36 mp de pa podea Dormitor cu o suprafata de aproximativ 14,5 mp pa podea + balcon Dus / WC aprox. 11 mp pa podea Dormitor aprox. 17,7 mp pa podea Dus/WC aprox. 5mp pa podea Dormitor de aprox. 16mp pa podea + balcon Scara, suprafata pe etaj aprox. 15mp Apartament separat la etajul 1: coridor aprox. 13 mp. Dormitor cu o suprafata de aprox. 19 mp pa podea + balcon Baie cu cada de baie aprox. 10 mp pa podea Dormitor de aprox. 18 mp pa podea + balcon Camera de zi/living de aprox. 22 mp pa podea Alta incapere (bucataria a fost planificata aici) aprox. 20 mp pa podea + balcon 4. mansard Neamenajata, inaltime aprox. 8m Suprafata pe toata suprafata casei Plus incaperea ca turn de vizionare (nefinalizata/supra scarii) aprox. 18mp sunt planificati Case de vanzare - Berchezoaia , Case de vanzare - Maramures

550000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(