Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Vata de Sus  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Vata de Sus - 45000 EURO Vata de Sus, Vata de Sus , jud. Hunedoara

Teren Vata de Sus,40000 mp Casa renovata,complet utilata,50mp cu utilitati Noi anexe 50 mp la rosu Sura mare Terenul este strabatut de 3 parauri Livada 100 nuci,meri, peri Front stradal Posibilitate pensiune,vacanta,relaxare Ferma Imprejurimi :Casa memoriala Arsenie Boca, Bai Termale Vata de Jos 3 Km, Brad 15 Km, Deva 50 Km Pentru mai multe detalii contactati numarul de0043 6 764 - arata telefon -

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  20 ha Hunedoara, Vata de Sus  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri agricol 20 ha Hunedoara, Vata de Sus - 30000 EURO Vata de Sus, Vata de Sus , jud. Hunedoara

Vand teren, in localitatea Vata de Sus Terenul este grupat in trei loturi(se pot vinde si parcele mai mici ) Primul de 3.2 ha Al doilea de 4.6 ha Al treilea de 0.7 ha Categoriile de folosinta sunt: pasune , pasune impadurita, arabil si livada. Pe doua dintre loturi se afla si niste constructii vechi(sura, casa veche...) Toate loturile au drumuri de acces si surse de apa O parte din ele sunt la Apia. Pretabile pentru construire de casa de vacanta, cabana(zona este foarte frumoasa ) sau doar pentru agricultura.

30000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.