Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Hunedoara, Ribicioara  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa Hunedoara, Ribicioara - 100000 EURO Buituri, Ribicioara , jud. Hunedoara

Casa de vanzare in judetul Hunedoara, localitate Ribicioara, 8 km de Brad, 44 km de Deva compusa din casa mare, casa mica + sopruri, teren arabil, livada din meri si nuci. Acte la zi. Asfalt pana la poarta.  Pozitionata intre 2 dealuri, in fata casei izvor cu apa potabila, in spatele curtii rau. Terenul se intinde pe valea raului Ribicioara. Suprafata totala teren:11518 m2 Suprafata casa mare:98 m2 Suprafata casa mica:26 m2 Sopru: 100 m2 Magazie: 65 m2 Grajd si sura: 60m2 Casa partial mobilata si utilata, frigider, masina de spalat, lada frigorifica. Solar incapator, centrala pe lemne cu puffer, panou solar, sobe in casa, internet fibra optica, apa in case, curent trifazic. Case de vanzare - Ribita , Case de vanzare - Hunedoara

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(