Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Gothatea  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Gothatea - 22000 EURO Gothatea, Gothatea , jud. Hunedoara

Vand casa la tara cu teren in localitatea Gothatea, comuna Gurasada, judet Hunedoara. Casa are doua camere, veranda, camara si anexe: bucatarie de vara, sopron. Teren arabil: 1579 mp, pomi fructiferi Curti constructii: 723 mp Casa beneficiaza de apa potabila trasa in curte si energie electrica, este fantana in curte, drum asfaltat. Incalzirea se face cu sobe pe lemne. Este in stare buna, izolata.

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Gothatea  - 16812 EURO Proprietar 16812 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Gothatea - 16812 EURO Gothatea, Gothatea , jud. Hunedoara

Casa de vanzare situata in satul Gothatea la aproximativ 1km de nodul rutier al autostrazii Deva-Lugoj. Gospodaria are casa de locuit (76 mp), sura si magazie (48 mp), sopron (37 mp), garaj (19mp) si bucatarie de vara (33 mp). Teren intravilan aferent casei 2200 mp. Utilitati: retea de apa curenta si energie electrica mono si trifazic

16812 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.