Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Hunedoara, Dumbrava de Sus  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Hunedoara, Dumbrava de Sus - 65000 EURO Buituri, Dumbrava de Sus , jud. Hunedoara

Vand casa la munte acte in regula,5000m intabulat +1 hectar aprox. neintabulat cu un peisaj deosebit in jud Hunedoara sat Dumbrava de Sus, casa renovata cu incalzire sobe ,curent si apa de izvor prin cadere si posibilitate racordare la 3fazic, cu 2 camere, baie, bucatarie, hol, pivnita cu 2 camere. Anexe una lipita de casa si sopru de lemne 8x4m in curte,solar cu picurare 25x5m ,gradina, livada cu pomi fructiferi, livada de nuci si aluni tineri,nuci batrani,intrare direct in padure, doar 3 case vecine din care 1 locuita permanent,drum de acces din vale 800m accesibil cu 4x4, la 21km de orasul Brad ,acest catun ofera liniste printr-o vacanta continua. Pt mai multe informatii,poze sunati la 07******94. Case de vanzare - Dumbrava de Sus , Case de vanzare - Hunedoara

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(