Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  907 mp Harghita, Tusnad  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 907 mp Harghita, Tusnad - 0 EURO Tusnad, Tusnad , jud. Harghita

Teren intravilan central. Tusnad Bai, str Oltului, nr 37A 907 mp Posibilitati de racordare apa, curent electric si gaze. 23 euro / mp

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  1 camere Harghita, Tusnad  - 98000 EURO Proprietar 98000 €
Vanzare casa 1 camere Harghita, Tusnad - 98000 EURO Tusnad, Tusnad , jud. Harghita

Vila este situata in Baile Tusnad , ultracentral , in zona linistita, de vile cu vedere la raul Olt si spre munti.. Vila este structurata pe 3 niveluri Parter + 2 Etaje si are un pod inalt pretabil pentru 3-4 camere mari in mansarda. Are 18 camere si o anexa de 2 camere in curte ce poate fi demolata sau amenajata ca o bucatarie de vara cum a fost initial. Este racordata la electricitate si apa si are canalizare. Gazele sunt la 40 de m distanta. Terenul are 750 de mp. Pretabila pentru pensiune, clinica sau sediu de firma. Casa este in stare foarte buna din punct de vedere structural. Necesita reamenajare si recompartimentare. Actele sunt in regula si se vinde direct de la proprieta Prețul acestui imobil este de 99500 euro si este ultimul pret. Stadiul constructiei: Stadiul constructiei , Structura de rezistenta: Selecteaza , Invelitoare acoperis: Selecteaza , Suprafata terenului: 750,0 m2, Numar camere: 18 , Incalzire: altele ,

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.