Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Harghita, Izvoare Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Harghita, Izvoare Izvoare, Izvoare , jud. Harghita

Va rog sa cititi anuntul. Multumesc *In jurul casei se intinde o curte ingrijita si spatioasa, cu loc special amenajat, echipat cu ceaun si gratar, pentru gatit in aer liber. *Șapte camere decomandate, amenajate cu mobilier din lemn masiv, echipate cu pat matrimonial si baie indiviuala cu dus. *Camerele sunt amenajate cu mobilier modern, de calitate ridicata, facute din lemn masiv, proiectate pentru comfortul maxim al oaspetilor. *Casa este dotata cu apa la robinet, curent electric, camin cu lemne in living, toate astea in inima muntilor, unde serviciile asemanatoare sunt considerate raritati luxoase. *Casa este dotata cu terasa acoperita, living si sufragerie spatioasa. In spatele casei se gaseste sauna uscata si in aer liber jacuzzi cu apa fierbinte si sarata. *Varful Harghita-Madaras se afla la 10 km.  (1.800 m inaltime) Pretul afisat este pentru toate casa(14 persoana)/noapte. Cazarea minima este 2 nopti. Mai multe detalii pe telefon.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Harghita, Izvoare Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Harghita, Izvoare Izvoare, Izvoare , jud. Harghita

Casa de inciriat in zonele muntii Hargita in statiunea Izvoare pentru 8-10 persoane.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.