Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Harghita, Delnita  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Harghita, Delnita - 30000 EURO Delnita, Delnita , jud. Harghita

Oferim spre vanzare teren intravilan pentru constructii in satul Delnita(HARGHITA) cu suprafata de 849 m2, retea apa, retea de energia electrica si de gaz. Terenul se afla la 5 km distanta de loc. M-CIUC, intr-o zona linistita, ferita de trafic si poluare. Pret 30000 euro Pentru mai multe informatii 731 - arata telefon -

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Harghita, Delnita  - 0 EURO Proprietar
Vanzare garsoniera Harghita, Delnita - 0 EURO Delnita, Delnita , jud. Harghita

Imobil situat in localitatea Delnita,la 4 km de Miercurea-Ciuc. 80mp, caramida/lemn, acoperis nou tabla Bilka. Necesita lucrari de amenajare interioara,inclusiv introducere apa,canal,gaz . Teren de 700 mp, bransamente gaz,curent electric,apa,canalizare pe teren.Schimb cu garsoniera situata in Miercurea-Ciuc,plus diferenta.

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.