Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  2611 mp Gorj, Pocruia  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 2611 mp Gorj, Pocruia - 0 EURO Pocruia, Pocruia , jud. Gorj

Teren de vanzare in localitatea Pocruia/ Tismana, jud. Gorj. Suprafata terenului este de 2611 mp. Pret: 7 euro/mp. Terenul se afla la intrarea in localitate, pe partea dreapta, intre case. Pretabil pentru constructia unei case. Deschidere la strada de aprox. 20 ml. Pe teren sunt cultivati pomi fructiferi. Relatii la nr.de telefon 0764261123

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Gorj, Pocruia  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Gorj, Pocruia - 0 EURO Pocruia, Pocruia , jud. Gorj

Teren de vanzare in localitatea Pocruia/ Tismana, jud. Gorj. Suprafata terenului este de 1570 mp. Pret: 7 euro/mp. Terenul se afla la intrarea in localitate, pe partea dreapta, intre case. Pretabil pentru constructia unei case. Deschidere la strada de aprox. 20 ml. Pe teren sunt cultivati pomi fructiferi. Relatii la nr.de telefon 764 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.