Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Gorj, Carciu  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa Gorj, Carciu - 140000 EURO Carciu, Carciu , jud. Gorj

Casa de vanzare de 200 mp si curte de 4000 mp, situata in jud Gorj sat Carciu, casa este la strada principala. Proprietatea detine : vie de circa 300 mp si halanga de circa 250 mp. Pomi fructiferi, anexa cotet de porci si gaini, patul pt cereale. Gospodaria detine si doua intrari separate cu porti mari, una situata la strada principala si una spre camp. Casa are : 4 dormitoare. 2 bai . O bucatarie separata la 2 m de casa cu soba si plita de teracota cu serpentina interioara, care incalzeste 3 dormitoare si o baie cu calorifere di otel. Salonul foarte spatios, cu scara interioara, care duce la o camera si o baie. Salonul este incalzit inpreuna cu dormitorul si baia, de o centrala moderna pe lemne, care este situata in coltul salonului alimentand caloriferele din otel. Casa mai detine un garaj spatios, pentru o masina. La strada principala se afla beciul cu intrare separata, care face parte tot din casa. Tot la stra principala, mai este situat un spatiu comercial de circa 30 mp, cu doua terase cu intrare separata pe scara exterioara cu vedere spre strada, situat deasupra garajului. Casa este izolata sxterior cu polistiren de 10 cm, iar zidaria este realizata di BCA. Pentru mai multe informati va rog sa ma contactati. Case de vanzare - Carciu , Case de vanzare - Gorj

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(