Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 4 camere Dolj, Melinesti - 8396 EURO Proprietar 8396 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Melinesti - 8396 EURO Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Casa este localizata la 20 Km de Craiova, are o gradina de 2500 m2, 4 camere, casa este nelocuita si are fantana. Are nevoie de imbunatatiri si poate fi o buna oportunitate pentru o familie tanara care isi doreste sa finiseze casa lor dupa preferintele proprii. Gradina cu o suprafata considerabila este o foarte buna sursa de hrana pe tot parcursul anului. Deasemenea, casa este o foarte buna oportunitate pentru cineva care doreste sa faca o investitie si apoi sa o vanda. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la numarul de telefon 746 - arata telefon - .

8396 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Dolj, Melinesti - 150 EURO Proprietar 150 €
Vanzare terenuri agricol Dolj, Melinesti - 150 EURO Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Vand teren Comuna Cruset avand ca suprafata 14600 m patrati cu iesire la Drumul National 6B ce trece prin localitate. Latimea la strada este de aproximativ 21m, iar lungimea de 710m. Terenul este cadastrat si poate fi racordat la apa curenta.. Pretul este de 1,5 euro/m patrat, negociabil.

150 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Dolj, Melinesti - 36500 EURO Proprietar 36500 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Melinesti - 36500 EURO Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Vand casa in satul Negoiesti com. Melinesti-Dolj, la 23 km de Craiova, situata la soseaua principala. Casa dispune de toate utilitatile : instalatie electrica, instalatie sanitara proprie cu hidrofor, fosa septica, incalzire centrala pe lemne cu termosemineu (si sobe de teracota). Casa are 110 mp, geamuri termopan, acoperis tabla, este izolata termic si este compusa din 3 camere, bucatarie, baie, camara, 2 holuri si 2 verande (una inchisa). Incaperile sunt parchetate, gresiate si faiantate . Suprafata totala a terenului este de 1024 mp, cu deschidere stradala de 22 ml. In curte se afla pomi fructiferi si vita de vie pe rod si loc pt gradina de zarzavaturi. Actele imobilului sunt la zi. Cei interesati pot suna la nr de telefon 749 - arata telefon - pt mai multe detalii.

36500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Dolj, Melinesti - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Melinesti - 75000 EURO Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Vand casa sat Negoiesti, comuna Melinesti la 20 km de Craiova. Zona linistita, casa are apa de fantana, hidrofor, boiler, si incalzire. La parter are o camera, sufragerie, baie . Iar la etaj 4 camere si baie, balcon. Podul se poate mansarda.Pentru mai multe detalii sunati .

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Dolj, Melinesti - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere spatii birouri Dolj, Melinesti - 1200 EURO lunar Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Inchiriez service auto cu trei posturi de lucru, pozitionat stradal, intr-o constructie noua, pe Centura de Nord a Craiovei, pe drumul ce duce catre comuna Melinesti. Service-ul este dotat cu doua elevatoare (mai exista spatiul necesar pentru inca un elevator) si trei bancuri de chei. Suprafata utila masoara 150 mp, are toate utilitatile necesare si dispune de grup sanitar precum si doua birouri cu vedere in service. Spatiul este dotat atat cu sistem de alarma cat si supraveghere video. Garantam activitatea deoarece in aceeasi locatie se afla si o firma de dezmembrari auto.

1200 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Dolj, Melinesti - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 2 camere Dolj, Melinesti - 20000 EURO Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Casa caramida cu sobe de teracota si parchet din lemn masiv. Casa este locuibila. In curte are 2 fantani. Corpuri anexa : 2 camere , bucatarie si sala. Teren : 4500 mp.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Dolj, Melinesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Dolj, Melinesti - 0 EURO Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Vand 500mp ,teren intravilan in com Melinesti jud dolj,are cadastru facut.Terenul se afla pe strada ce merge spre Odoleni peste strada de terenul de fotbal al liceului Alexandru Macedonski.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Dolj, Melinesti - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa Dolj, Melinesti - 20000 EURO Melinesti, Melinesti , jud. Dolj

Vand Casa Comuna melinesti la strada principala, utilitati. 1960 mp teren din care beci, magazie, patul, bucatarie separata si 1000 mp de vie productiva !

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.