Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  spatii comercial Covasna, Malnas-Bai  - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere spatii comercial Covasna, Malnas-Bai - 200 EURO lunar Malnas-Bai, Malnas-Bai , jud. Covasna

Ofer spre inchiriere spatiu comercial in suprafata totala de 150 mp, situat la parterul unui imobil. Spatiul se afla la Malnas-Bai, la 20 de km de Sfantu Gheorghe si este compus din 3 camere, hol, 2 intrari si baie. Mai multe detalii la telefon.

200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Covasna, Malnas-Bai  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa 2 camere Covasna, Malnas-Bai - 110000 EURO Malnas-Bai, Malnas-Bai , jud. Covasna

Proprietate in apropiere de centrul balnear din statiunea balneoclimaterica Malnas-Bai. www.bailetusnad.ro/malnas-bai Pretabila pentru agroturism, pensiune, tabara sau locuinta pentru cei pasionati de zone rurale. Compus din 2 case separate si anexe - Casa 1 (90 mp) recent renovata (2 camere, baie, bucatarie, pivnita), - Casa 2 (90 mp) construita recent (3 camere, bucatarie, baie) - Cladiri anexe renovate (70 mp) - Garaj. Terenul are o suprafata de 1 hectar si este imprejmuit. Lac de 250 mp. Fantana cu apa carbogazoasa in curte. Pomi fructiferi, teren arabil, pajiste si faneata. Racordat la reteaua de apa si canalizare. Pretul este orientativ, asteptam oferte.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Covasna, Malnas-Bai  - 2958 EURO Proprietar 2958 €
Vanzare terenuri agricol Covasna, Malnas-Bai - 2958 EURO Malnas-Bai, Malnas-Bai , jud. Covasna

Teren extravilan cu suprafata de 6600 metru patrati in Statiunea Malnas Bai Destinatie: agricola, faneata Terenul are cadastru, este intabulat si liber de orice sarcini.

2958 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.