Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Covasna, Dobolii de Jos  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa 2 camere Covasna, Dobolii de Jos - 23000 EURO Dobolii de Jos, Dobolii de Jos , jud. Covasna

Imobilul este situat in satul Dobolii de jos, compus din doua camere, suprafata terenului este de 353 mp. Casa cu etaj, geamuri termopane, usa metalica, parchet laminat. Fara curent electric si apa.

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Covasna, Dobolii de Jos  - 8999 EURO Proprietar 8999 €
Vanzare casa 2 camere Covasna, Dobolii de Jos - 8999 EURO Dobolii de Jos, Dobolii de Jos , jud. Covasna

Casa de vacanta, batraneasca construita din lemn de fag(barna pe barna) formata din 2 camere, pod si o anexa, curte de 403mp in localitatea Dobolii de Jos judetul Covasna. Casa este situata la 18 km de Brasov si 10 km de Sf Gheorghe. Curtea este amenajata cu pomi fructiferi, arbori ornamentali, gratar rustic din caramida. Casa se vinde complet cu tot ce se vede in poze. In anexa sunt diverse unelte, lemne, teracota pt o soba. Exista put in curte, iar la poarta este reteaua de apa comunala. Wc in curte.

8999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.