Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Cluj, Sacalaia  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Cluj, Sacalaia - 50000 EURO Sacalaia, Sacalaia , jud. Cluj

vand casa in sacalaia proape de lacul stiucilor,langa sosea pe partea dreapta -constructia este noua 2010 -are contructia aproximativ 100m2 -60 arii teren arabil -curte mare -grajd vechi -mai multe inf la tel sau se poate vedea casa nr tel 747 - arata telefon - nr. 770 - arata telefon -

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Cluj, Sacalaia Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Sacalaia Sacalaia, Sacalaia , jud. Cluj

Schimb cu variante Cluj . Sacalaia, Rezervatie Naturala de tip avifaunistic UNESCO , la Lacul Stiutilor (un minut pe jos) Si este situat la câțiva kilometri de Manastirea Nicula zona turistică religioasă ! Cabanele sunt compuse fiecare cu 3 Camere cu mobilate cu paturi duble /simple cu max 15 locuri de cazare, cea din mijloc a fost extinsa si exista , Baie/dus/ wc si bucatarie chicinetă .Suprafata terenului de 500 mp situat in intravilan localității, utilitati existente curent/apa/Rds si gaz in apropriere 100 m ! Perimetrul este imprejmuit cu gard de lemn si stalpi piatra naturală aparenta si zid de sprijin spre padure! Cautam partener/investitor pentru vanzare dezvoltare pensiune ! https://www.proprietaticluj.ro/detalii-i-5997 Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 500,0 m2, Suprafata utila: 100,0 m2, Suprafata construita: 150,0 m2, Numar camere: 9 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2005 , Incalzire: convector ,

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.