Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  3 camere Cluj, Muresenii de Campie  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Muresenii de Campie - 58000 EURO Muresenii de Campie, Muresenii de Campie , jud. Cluj

Sandor Balogh Casa la tara Muresenii De Campie, Cluj Vand casa in localitatea Muresenii de Campie jud. Cluj , compusa din 3 camere, baie, hol, balcon si pivnita. Interiorul este renovat avand conditii de locuit ca si de oras. Ca si distanta sunt 35 km de Cluj - Napoca si 30 km de orasul Gherla. in curte se afla o cladire cu 3 incaperi destul de spatioase si alte anexe. Constructia casei este din caramida cu centura de beton sa facut si consolidare la fundatia casei , peretii sunt grosi si are geamuri termopan! Suprafata terenului este de 1750 mp: 500 mp. curtea, sera de 60 mp,, cultura de coacaze rosu si negru si o livada de pomi fructiferi tineri. incalzirea casei se face printr-un termo semineu racordat la califere cu lemne. Momentan apa este adusa din fantana cu ajutorul unui hidrofor, dar recent s-au facut lucrarile de racordare la apa curenta care este in fata portii si exista si fosa septica. Podul este izolat termic si fonic avand posibilitate de mansardare. Actele casei sunt toate in regula! Proprietatea este monitorizata cu ajutorul camerelor de supraveghere cu aplicatie de pe telefon. Este internet si cablu TV. Pret in euro. Pentru alte informatii va rog sa nu ezitati sa sunati! Tel: 0740393738

58000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Muresenii de Campie  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare casa Cluj, Muresenii de Campie - 58000 EURO Muresenii de Campie, Muresenii de Campie , jud. Cluj

Vand casa in localitatea Muresenii de Campie jud. Cluj, compusa din 3 camere, baie, hol, balcon si pivnita. Interiorul este renovat avand conditii de locuit ca si de oras. in curte se afla o cladire cu 3 incaperi destul de spatioase si alte anexe. Suprafata terenului este de 1750 mp: 500 mp. curtea, sera de 60 mp,, cultura de coacaze rosu si negru si o livada de pomi fructiferi tineri. incalzirea casei se face printr-un termo semineu racordat la califere. Momentan apa este adusa din fantana cu ajutorul unui hidrofor, dar recent s-au facut lucrarile de racordare la apa curenta. Podul este izolat termic si fonic. Proprietatea este monitorizata cu ajutorul camerelor de supraveghere cu aplicatie de pe telefon. Este internet si cablu TV. Pentru alte informatii va rog sa nu ezitati sa sunati! Case de vanzare - Muresenii de Campie , Case de vanzare - Cluj

58000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(