Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casă cu suprafata teren 2400mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 132000 €
Casă cu suprafata teren 2400mp Apahida, Apahida , jud. Cluj

Se vinde in exclusivitate cu comision 0% la cumparare, casa cu suprafata de teren aferenta de 2400mp, front la strada 24ml, avand toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare). Particularitatea proprietatii este sustinuta de multiple avantaje: forma terenului dreptunghiulara, suprafata generoasa a acestuia, pozitionarea in zona de case in Apahida, iar accesul din Cluj Napoca este asigurat prin 2 cai principale: - Prin localitatea Sub Coasta, 13km/11 minute - Prin localitatea Sannicoara 12km/14 minute In prezent, pe teren sunt construite : - Casa 1 : Sc= 64mp, casa familiala edificata in anul 1960 cu regim de inaltime P, realizata din piatra, cu acoperis din lemn acoperit cu tigla compusa din: 2 camere, 1 hol si 1 bucatarie - Casa2: Sc= 70mp, anexa gospodareasca edificata in anul 1969 cu regim de inaltime P, realizata din piatra, cu acoperis din lemn acoperit cu tigla, compusa din: 1 camera, 1 bucatarie, 1 baie, 1 debara, 1 magazie si 1 sura. - Anexe gospogaresti Va invit la vizionare!

132000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(