Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  950 mp Caras Severin, Liubcova  - 73000 EURO Proprietar 73000 €
Vanzare terenuri constructii 950 mp Caras Severin, Liubcova - 73000 EURO Liubcova, Liubcova , jud. Caras Severin

Art Teren Dunare Liubcova Berzasca Teren Berzasca (Liubcova) ! Terenul are tote actele la zi, se afla la drumul D.N. 57 cu o deschidere la strada de 24 m si deschidere la Dunare de 23m. El se afla intre case cu toate utilitatile din zona. Aflandu-se intre case locuite si pensiuni, riscul de furt sau spargeri fiind scazut. Pe el se afla o fundatie de 6,6m x 14,35m pt. un proiect de pensiune (proiectul nu mai este valabil). Suprafata in acte este de 321 m² iar in realitate de ca. 950m² (in zona se obisnuieste ca terenurile sa fie in realitate mai mari, datorita umpluturi efectuate). Zona este una turistica cu un peisaj deosebit! Accept si unele variante de imobiliare in Timisoara sau Autoturisme! Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

73000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Caras Severin, Liubcova  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Liubcova - 32000 EURO Liubcova, Liubcova , jud. Caras Severin

Vand teren intravilan la Dunare, DN 57, Liubcova, comuna Berzasca cu toate utilitatile langa acesta (apa, curent). Front stradal 20 m, 1600 mp. Zona dezvoltata turistic. Terenul se afla amplasat in apropiere de cabanele plutitoare din Berzasca si alte pensiuni. Peisaj foarte placut. Pret: 20 € mp/ 32.000 € Negociabil. Terenuri - Liubcova , Terenuri - Caras Severin

32000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(