Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament superb Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Apartament superb Turda Turda, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 100 mp in zona Turda, intr-o vila contemporana. Vila este construita in anii 50, este renovata complet la exterior, fiind izolata termic, are instalatii sanitare noi, Vine la pachet si cu o boxa de 12 mp, centrala termica noua, aer conditionat. Apartamentul a fost renovat integral cu materiale de cea mai buna calitate. Pentru inchiriere apartamentul se preda doar cu bucataria mobilata si utilata. Pozele care au mobilier sunt randari, fac parte din proiectul de amenajare si mobilare al proprietarului

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Apartament superb Turda Turda, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 100 mp in zona Turda, intr-o vila contemporana. Vila este construita in anii 50, este renovata complet la exterior, fiind izolata termic, are instalatii sanitare noi, si dispune si de o curte comuna de aproximativ 200 mp. vine la pachet si cu o boxa de 12 mp, centrala termica noua, aer conditionat. Apartamentul a fost renovat integral cu materiale de cea mai buna calitate

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere  semidecomandat Bucuresti, Turda  - 140000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 140000 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Turda - 140000 EURO Turda, Bucuresti

SVN Romania va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere situat in zona Ion MIhalache - Turda, in imediata apropiere a Parcului Regina Maria. Apartamentul se situeaza la parterul blocului finalizat in anul 1984, este semidecomandat si are o suprafata utila de 80 mp, la care se adauga suprafata balconului (3 mp). Proprietatea beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere din otel, instaltiile electrice si sanitare schimbate. Imobilul a fost recent reabilitat termic.

140000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Calea Grivitei-Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Calea Grivitei-Turda Turda, Bucuresti

Calea Grivitei, bloc stradal retras de la strada,situat la 5 minute de Metrou Basarab, inainte de podul Grant. Etaj 3/7, bloc reabilitat termic,stradal,suprafata 48mp plus balcon 6m. Apartamentul este mobilat clasic,bucatarie completa,curat si bine intretinut. Inchiriere termen lung pentru p oersoana sau cuplu serios. Pret fix 300euro/conditii standard Vizionari,chei -agent exclusiv-Marius Marcu 0737174779

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Vanzare apartament Turda Turda, Bucuresti

Apartament stradal 2 camere situat la etajul 3/10, vedere spate, se vinde mobilat si utilat complet, amplasat in vecinatatea parcului Regina Maria, la cateva minute de mers pe jos de Parcul Herastrau si Arcul de Triumf si 2 statii de tramvai pana la metroul Crangasi Apartamentul se afla intr-un bloc civilizat, sigur, cu vecini responsabili si gospodari.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
  Apartament 3 camere turda stradal Agentie - 0 comision - exclusivitate 96800 €
Apartament 3 camere turda stradal Turda, Bucuresti

Apartament de 3 camere in suprafata utila de 70 mp la etajul 5 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1983 in zona Ion Mihalache. Imobilul, este confort 1, semidecomandat, vedere pe spate catre case fiind foarte liniste, cu accesul rapid la mijloacele de transport in comun si la maxim 10 minute de mers pe jos de parcul herastrau.

96800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(