Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Turda  - 26 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 26 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Turda - 26 EURO lunar Turda, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial in zona Turda. Spatiul dispune de deschidere de 13 mp si de o inaltime de 5 m. Spatiul se preteaza pentru orice tip de business. Pentru mai multe detalii si pentru stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati, Descrierea zonei 1 MAI – TURDA: Bd Ion Mihalache se intinde de la Pta Victoriei pana la intersectia cu Cal Grivitei, la Piata Chibrit.Cartierul 1 mai este una dintre zonele selecte ale Bucurestiului, datorita numarului mare de case, dar si datorita faptului ca aici exista mai mult spatiu verde decat in alte zone din Capitala. Blocurile sunt putine si nu foarte inalte. In zona regasim toate facilitatile necesare, de la magazine, piata, banci pana la muzee, parcuri sau institutii ale statului.I cartierul 1 mai n se afla Facultatea de Agronomie, Facultatea Romano-Americana, Maternitatea Filantropia, spitalul CFR 2, spitalul Elias si spitalul clinic Sf. Maria. Mijloace de transport: autobuze ( 300, 282, 205, 620), tramvaie ( 20, 24, 45, 41), metrou Pta Victoriei. In ce priveste magazine si piete, pe Bd Ion Mihalache exista 2 magazine Mega Image, Piata Ion Mihalache, farmacii ( Sensiblu, Alissa, Centrofarm), magazine alimentare si non alimentare ( Altex, Germanos) imbracaminte ( Mini Prix, Kiltech, LJR), sedii banci ( Unicredit Tiriac Bank, BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, ING, Banca Romaneasca, Alpha Bank). Posta Romana se afla chiar vis a vis de Pta Ion Mihalache. Parcul Kiselef este amplasat de-o parte şi de alta a Soselei Kiseleff in triunghiul descris de bulevardul Ion Mihalache, bulevardul Aviatorilor şi strada Ion Mincu. Ca locatii de agrement, putem mentiona si Muzeul Taranului Roman, Parcul Herastrau ( la 20 min mers pe jos), restaurantul Don Taco. Scoli si gradinite: Sc. 11 Heliade Radulescu(zona Kiseleff - Muzeul Taranului Roman) , - Liceul Teoretic Nicolae Iorga: (zona Piata Domenii, magazin Dioda, B-dul Ion Mihalache nr. 126) , Sc. 17 Pia Bratianu: (zona 1 Mai-Miciurin, in spatele Mega Image) , Sc. 171 Petre Ispirescu” (zona Turda - pod Grant, parc Regina Maria), Sc. 3 Nicolae Titulescu: (zona primarie sector 1, Mega Image) , gradinita 42, 52, 97, 117.

26 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Garsoniera Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 42000 €
Garsoniera Turda Turda, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartament de 1 camere, situat la etajul 1 construit in anul 1927 in zona Turda. Imobilul, in suprafata utila de 47 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ocazie!! Apartament luminos 2 camere removat.  str Turda (Ion Mihalache) Agentie - 0 comision - exclusivitate 94900 €
Ocazie!! Apartament luminos 2 camere removat. str Turda (Ion Mihalache) Turda, Bucuresti

Apartamentul se afla la etajul 2 din 10, intr-un bloc construit in anul 1982 cu vederea pe fata. Suprafata utila a apartamentului este de 50.8 mp, suprafata construita este de 63.3 mp. confort 1. Arcul de Triumf si parcul Herastrau se afla la 15 minute de mers pe jos distanta. Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat, viitorii chiriasi putand sa il mobileze si sa il amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata. Finisaje: stare interior este buna fiind renovat recent, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Imobilul se bucura de o pozitie excelenta, cu acces rapid la mijloacele de transport. Facilitati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA, etc.

94900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament luminos 2 camere zona Turda. Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
Apartament luminos 2 camere zona Turda. Turda, Bucuresti

Apartamentul se afla situat la etajul 2 din 8 cu vederea pe fata. Suprafata utila a apartamentului este de 57 mp, suprafata construita este de 66.7 mp. confort 1. Arcul de Triumf este la 10 minute de mers pe jos distanta. Imobilul se bucura de o pozitie excelenta, cu acces rapid la mijloacele de transport. Finisaje: stare interior este buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Facilitati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA, etc.

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Apartament superb Turda Turda, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 100 mp in zona Turda, intr-o vila contemporana. Vila este construita in anii 50, este renovata complet la exterior, fiind izolata termic, are instalatii sanitare noi, Vine la pachet si cu o boxa de 12 mp, centrala termica noua, aer conditionat. Apartamentul a fost renovat integral cu materiale de cea mai buna calitate. Pentru inchiriere apartamentul se preda doar cu bucataria mobilata si utilata. Pozele care au mobilier sunt randari, fac parte din proiectul de amenajare si mobilare al proprietarului

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Apartament superb Turda Turda, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 100 mp in zona Turda, intr-o vila contemporana. Vila este construita in anii 50, este renovata complet la exterior, fiind izolata termic, are instalatii sanitare noi, si dispune si de o curte comuna de aproximativ 200 mp. vine la pachet si cu o boxa de 12 mp, centrala termica noua, aer conditionat. Apartamentul a fost renovat integral cu materiale de cea mai buna calitate

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Calea Grivitei-Turda Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Calea Grivitei-Turda Turda, Bucuresti

Calea Grivitei, bloc stradal retras de la strada,situat la 5 minute de Metrou Basarab, inainte de podul Grant. Etaj 3/7, bloc reabilitat termic,stradal,suprafata 48mp plus balcon 6m. Apartamentul este mobilat clasic,bucatarie completa,curat si bine intretinut. Inchiriere termen lung pentru p oersoana sau cuplu serios. Pret fix 300euro/conditii standard Vizionari,chei -agent exclusiv-Marius Marcu 0737174779

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(