Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere Apartament  2  camere Cismigiu, Berzei, Stirbei Voda. Agentie - 0 comision - exclusivitate 530 €
Inchiriere Apartament 2 camere Cismigiu, Berzei, Stirbei Voda. Stirbei Voda, Bucuresti

Agentia imobiliara CITY-IMOB va propune spre inchiriere un superb apartament de doua camere, ideal pentru rezidenta amplasat in zona Cismigiu, Berzei, Stirbei Voda. Apartamentul este pozitionat la etajul 2 (din P+9) al unui bloc solid construit in anul 1994. Apartamentul este disponibil la inchiriere complet mobilat si utilat, benefiziaza de bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat si beneficiaza de o suprafata gerenoasa respectiv 64.76 mp incluzand si 1 balcon. Compartimentarea este generoasa si ideala pentru rezidenta dupa cum urmeaza: +> Living = 23.85 mp. utili +> Bucatarie = 8.84 mp. utili +> Dormitor = 12 mp. utili +> Grup sanitar dotat cu cada 5 mp. utili +> Hol = 5.95 mp. utili +> Bucatarie = 9.90 mp. utili +> Debara / Dressing = 1.0 mp. utili +> Camara = 1.98 mp. utili +> Hol secundar = 1.80 mp. utili Imobilul beneficiaza de Lift, casa scarii este foarte curata. In proximitate sunt disponibile, parcuri, gradinite, scoli, restaurante, banci, magazine precum si acces la mijloacele de transport in comun. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar, Ionescu Adrian, 0799 990 888 , adrian @ City-Imob.ro

530 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere 90mp Dacia-Calea Victoriei + boxa Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
Apartament 3 Camere 90mp Dacia-Calea Victoriei + boxa Stirbei Voda, Bucuresti

Propunem spre vanzare un apartament de 3 camere Decomandat, cu o suprafata totala de 90mp dintre care si un Balcon de 9mp, situat la etajul 5 din S+P+7E intr-un bloc construit in anul 1935, FARA Risc seismic, cu asigurare Generalli. Apartamentul se afla in zona DACIA/Mircea Vulcanescu, la 10 minute fata de METROU Piata Romana, fiind ideal pentru investitie/birou/cabinet avocatura/sediu firma mica/ sau chiar locuit - FARA LEGEA 112. Imobilul este format din: 3 camere, 2 bai(dintre care una de serviciu), 1 bucatarie, 1 hol mare, 1 spatiu de depozitare/camara, 1 debara.; accesul in apartament are 2 intrari. In componenta sa apartamentul dispune si de 1 BOXA individuala situata la subsolul imobilului, de aprox 5mp. Ca si imbunatatiri, imobilul a fost renovat in totalitate in anul 2010 si dispune de: - instalatii electrice + sanitare noi - parhet, gresie, faianta, - centrala proprie, - calorifere noi - 3AC - PVC Integral -Bucatarie mobilata si utilata Imobilul este situat intr-o zona Foarte buna, cu acces facil la mijloace de transport, precum si la magazine, banci, scoli, precum si zonele importante de interes CALEA VICTORIEI, PIATA ROMANA

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(