Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


PENTHOUSE EXCEPTIONAL | TERESA ROOFTOP | Mihai Eminescu Agentie - 0 comision - exclusivitate 375000 €
PENTHOUSE EXCEPTIONAL | TERESA ROOFTOP | Mihai Eminescu Mihai Eminescu, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un penthouse situat intr-o zona foarte cautata in centrului Bucurestiului pe strada Mihai Eminescu, intr-o resedinta de lux, un penthouse magnific cu o terasa mare de tip rooftop si o priveliste uluitoare. Acest penthouse excepțional cu o suprafata utila totala 186 m² este unicul de pe etaj și este singurul cu două locuri de parcare din bloc (unul subteran și unul suprateran), finisat modern cu materiale de calitate superioara, avand un living spațios scaldat in lumina soarelui și o terasa de 54 mp cu vedere panoramică asupra orașului, două dormitoare, bucătărie, trei băi complete două dotate cu duș și una dotată cu cadă, un dressing, o terasă mare privată și un balcon. Dotat cu urmatoarele: 1. Trei aparate de aer conditionat, unul cu 18000 btu si doua cu 12000 btu. 2. Gresie si faianta din Spania. 3. Toata mobila din bai este de origine Spania. 4. Parchetul este din stejar stratificat cu o grosime de 16 mm fabricat in Romania. 5. La intrare se afla o usa de otel cu doua fete (alb si maro). 6. Lift securizat care duce direct in apartament. Ideea de investitie este de luat in calcul pentru ca se afla intr-o pozitie exceptionala si este un penthouse unic care poate aduce cu usurinta o chirie profitabila. Bucureștiul este capitala vibrantă a României. A devenit capitala României în 1862 și este centrul mass-mediei, culturii și artei românești. Arhitectura sa este o combinație de istoric (în cea mai mare parte eclectic, dar și neoclasic și Art Nouveau), interbellum (arhitectura Bauhaus art Deco și renaștere românească), epocă socialistă și modernă. În perioada dintre cele două războaie mondiale, arhitectura elegantă a orașului și rafinamentul elitei sale i-au adus Bucureștiului porecla de „Parisul Estului”. În zonă sunt multe restaurante, cafenele, pub-uri, supermarketuri, spitale, stație de metrou, stație de autobuz, stație de tramvai, troleibuz, o mulțime de grădinițe, școli, licee, universități, sali de fitness și saloane de înfrumusețare. Pentru vizionari va astept cu un telefon la primul numar din anunt.

375000 €

   Apartament

Vezi Detalii
EXQUISIT PENTHOUSE | ROOFTOP TERRACE | Mihai Eminescu Agentie - 0 comision - exclusivitate 375000 €
EXQUISIT PENTHOUSE | ROOFTOP TERRACE | Mihai Eminescu Mihai Eminescu, Bucuresti

Located in the higly sought-after area of Bucharest city center near Mihai Eminescu street, in a luxury residence, a magnificent penthouse with a large rooftop terrace and a breathtaking view. This exceptional 186 m² apartment is the only one on the top floor and its the only one with two parking spaces ( one underground and one above-ground ), modern and tastefully finished, consists of a spacious living room with dining room and open kitchen, bathed in the sun light, towards the surrounding architectural , with a panoramic view of the city. There is a large living room, two bedrooms, kitchen, three full bathrooms two equipped with shower and one equipped with bathtub, a dressing room, large private terrace and a balcony. Equipped and finished with : 1. Has three air conditioners, one with 18000 btu and two with 12000 btu. 2. Bathroom ceramic tiles are made in Spain. 3. Bathrooms are fully furnished and finished. 4. The parquet is layerd oak with a thikness of 16 mm made in Romania. 5. At the entrance there is a steel door with two faces ( white and brown ). 6. Secure elevator access directly into the apartment . The investment idea is also to be taken into account because it is in an exceptional position and is a unique apartament that can easily bring in a profitable rent. Bucharest is the vibrant capital city of Romania. It became the capital of Romania in 1862 and is the centre of Romanian media, culture, and art. Its architecture is a mix of historical (mostly Eclectic but also Neoclassical and Art Nouveau), interbellum ( Bauhaus art Deco and Romanian Revival architecture), socialist era and modern. In the period between the two World Wars, the city's elegant architecture and the sophistication of its elite earned Bucharest the nickname of 'Paris of the East' . In the area are lots for restaurants, coffe shops, pub’s, super markets, hospitals, subway station, buss station, tramstation, trolleybus, a lot of kindergardens, schools, highschool’s, univercity’s, gym and beauty salons. Prestigious apartment with privileged location, a must see! To schedule a viewing all you have to do is call the first phone number in the ad.

375000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(