Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Baneasa-Iancu Nicolae, apartament 3 camere, et.2/5, bloc nou, 81 mp, loc parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Baneasa-Iancu Nicolae, apartament 3 camere, et.2/5, bloc nou, 81 mp, loc parcare Iancu Nicolae, Bucuresti

21imobiliare va propune spre achizitie un apartament cu 3 camere, situat in zona Baneasa - Iancu Nicolae, in apropiere de Padurea Baneasa, intre Gradina Zoologica si Jolie Ville Mall, intr-un condominium construit in 2009 (TResident). Apartamentul este situat la etajul 2, are o suprafata totala de 81 mp, fiind compus din living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai, un balcon de 7 mp, beneficiaza de o boxa si un loc de parcare la subteran. Apartamentul este recent renovat, are ca sursa de incalzire centrala termica proprie, este partial mobilat si dispune de bucatarie complet mobilata si utilata. Pentru cei care indragesc relaxarea in mijlocul naturii, padurea Baneasa se afla in imediata vecinatate. TResident ofera un mediu de viata cu un design modern, o cladire cu stil si personalitate care include toate facilitatile unui proiect residential de inalt stardard: parcare subterana, lift cu acces in parcare, siguranta, posibilitatea de a alege un design interior flexibil, finisaje de calitate. TResident este situat pe strada Floarea Soarelui, in zona Baneasa la doar 15 minute distanta atat de centrul orasului cat si de Aeroportul International Henri Coanda, se invecineaza cu centrul comercial Jolie Ville, la 5 minute de City Shopping Baneasa care ofera activitati comerciale si de agrement.

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Baneasa-Iancu Nicolae, TResident, apartament 3 camere, 81 mp, etaj 2/4, bloc nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Baneasa-Iancu Nicolae, TResident, apartament 3 camere, 81 mp, etaj 2/4, bloc nou Iancu Nicolae, Bucuresti

21imobiliare va propune spre achizitie un apartament cu 3 camere, situat in zona Baneasa - Iancu Nicolae, in apropiere de Padurea Baneasa, intre Gradina Zoologica si Jolie Ville Mall, intr-un condominium construit in 2009 (TResident). Apartamentul este situat la etajul 2, are o suprafata totala de 81 mp, fiind compus din living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai, un balcon de 7mp, beneficiaza de o boxa si un loc de parcare la subteran. Apartamentul este recent renovat, are ca sursa de incalzire centrala termica proprie, este partial mobilat si dispune de bucatarie complet mobilata si utilata. Pentru cei care indragesc relaxarea in mijlocul naturii, padurea Baneasa se afla in imediata vecinatate. TResident ofera un mediu de viata cu un design modern, o cladire cu stil si personalitate care include toate facilitatile unui proiect residential de inalt stardard: parcare subterana, lift cu acces in parcare, siguranta, posibilitatea de a alege un design interior flexibil, finisaje de calitate. TResident este situat pe strada Floarea Soarelui, in zona Baneasa la doar 15 minute distanta atat de centrul orasului cat si de Aeroportul International Henri Coanda, se invecineaza cu centrul comercial Jolie Ville, la 5 minute de City Shopping Baneasa care ofera activitati comerciale si de agrement.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(