Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vila si teren generoase, piscina, zona Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 1000000 €
Vila si teren generoase, piscina, zona Pipera Iancu Nicolae, Bucuresti

O aparitie rara pe piata, aceasta proprietate aflata in reprezentare exclusiva si disponibila pentru tranzactionare fara comision pentru cumparator se afla in Voluntari, zona Iancu Nicolae - Bulevardul Pipera. In proximitate se afla scoli, magazine, mijloace de transport in comun - fara indoiala ca cei care vizeaza aceasta zona o cunosc foarte bine. Caracterul de unicitate al proprietatii rezida din cateva elemente cheie: - faptul ca se afla excelent pozitionata, intr-un ansamblu de tip "gated community", beneficiind de siguranta, intimitate si ferita de zgomot. - beneficiaza de un teren generos de 1400 mp aflati in interiorul proprietatii, o adevarata gradina ingrijita si cu vegetatie ajunsa la maturitate. - amplasamentul imobilului face sa existe optiunea ca pe o parte din teren (cca 600 mp) sa poate fi ridicata o constructie total independenta, cu acces separat din drumul de acces si care nu va prejudicia in niciul fel vecinii. - proprietatea dispune de o piscina de 81 mp - supratata construita este de cca 570 mp, din care cca 350 mp utili apartin vilei, la care se adauga o terasa de 80 mp. - spatiul locuibil este suficient, fara sa fie excesiv - avem un living, dining, bucatarie, 5 dormitoare, 4 bai si 4 balcoane, garaj plus alte spatii anexe. - calitatea constructiei, arhitecturii si designului interior sunt foarte bune si proprietatea este intr-o forma excelenta, gata de primire a noilor proprietari, un recent raport de evaluare pozitionand-o la o valoare superioara pretului solicitat prin listare. Este fara indoiala o proprietate ce ofera de tot confortul si in acelasi timp o investitie excelenta, a carei valoare nu se va deprecia in timp, dimpotriva. Proprietatea este disponibila si pentru inchiriere, chiria solicitata fiind de 5.000 euro lunar. Avem binenteles disponibilitate la colaborare cu alte agentii, recompensand suportul acordat in tranzactionarea acestei proprietati.

1000000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietate unicat Pipera, Iancu Nicolae Agentie - 0 comision - exclusivitate 5000 €
Proprietate unicat Pipera, Iancu Nicolae Iancu Nicolae, Bucuresti

O aparitie rara pe piata, aceasta proprietate aflata in reprezentare exclusiva si disponibila pentru tranzactionare fara comision pentru chirias se afla in Voluntari, zona Iancu Nicolae - Bulevardul Pipera. In proximitate se afla scoli, magazine, mijloace de transport in comun - fara indoiala ca cei care vizeaza aceasta zona o cunosc foarte bine. Caracterul de unicitate al proprietatii rezida din cateva elemente cheie: - faptul ca se afla excelent pozitionata, intr-un ansamblu de tip "gated community", beneficiind de siguranta, intimitate si ferita de zgomot. - beneficiaza de un teren generos de 1400 mp aflati in interiorul proprietatii, o adevarata gradina ingrijita si cu vegetatie ajunsa la maturitate. - proprietatea dispune de o piscina de 81 mp - supratata construita este de cca 570 mp, din care cca 350 mp utili apartin vilei, la care se adauga o terasa de 80 mp. - spatiul locuibil este suficient, fara sa fie excesiv - avem un living, dining, bucatarie, 5 dormitoare, 4 bai si 4 balcoane, garaj plus alte spatii anexe. - calitatea constructiei, arhitecturii si designului interior sunt foarte bune si proprietatea este intr-o forma excelenta, gata de primire a noilor locatari. Este fara indoiala o proprietate ce ofera de tot confortul si este disponibila si pentru vanzare, pretul solicitat fiind de 1.000.000 euro. Avem binenteles disponibilitate la colaborare cu alte agentii, recompensand suportul acordat in tranzactionarea acestei proprietati.

5000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 900 EURO lunar Proprietar 165000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 900 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Apartement spatios, mobilat si utilat situat intr-un complex de lux cu piscina si spatiu de recreere localizat pe Strada Iancu Nicolae. Apartamentul are living de 46 mp, bucatarie, 2 dormitoare, dressing,2 bai si o toaleta de serviciu. Se poate adauga sau scoate mobila in functie de preferinte. Caut colaborare de lunga durata.

165000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 530 EURO lunar Proprietar 530 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 530 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Proprietar inchiriez apartament 3 camere Iancu Nicolae - Jolie Ville Proprietar inchiriez apartament deosebit cu 3 camere in zona Baneasa, Iancu Nicolae-Jollie Ville, intr-un imobil construit in anul 2007, etaj 1 din 4, avand suprafata utila de 72 mp utili. Apartamentul dispune si de un loc de parcare in curtea imobilului. Apartamentul are 2 dormitoare spatioase, 2 bai, living si bucatarie deschisa. Apartamentul este complet mobilat si utilat: centrala termica proprie, aer conditionat, TV, masina de spalat, aragaz, combina frigorifica. Imobilul este situat la 50 m de statia de autobuz 301 care face legatura cu centrul orasului, zona este foarte buna si linistita. In imediata apropiere se afla Zoo Baneasa, Jolie Ville Mall, Baneasa Shopping Mall, cartierul Pipera.

530 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 1000 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Vila este compusa din P+1 cu o suprafata totala de 400 mp suprafata casei 140mp. La parter gasim living, bucatarie, camera tehnica, un dormitor. La etaj avem 3 dormitoare si doua bai.

1000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Iancu Nicolae - 270000 EURO Proprietar 270000 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Iancu Nicolae - 270000 EURO Iancu Nicolae, Bucuresti

PROPRIETAR propune pentru vanzare un teren cu suprafata de 444mp cu AUTORIZAȚIE DE CONSTRUIRE eliberata in 27.06.2018 pentru 4 apartamente DUPLEX (detalii in pozele anexate).Toate utilitatatile la teren. Terenul se afla in imediata apropiere a British School si a magazinului Lidl, pe partea cu padurea in centrul de interes al zonei Iancu Nicolae .

270000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Iancu Nicolae - 1650 EURO lunar Proprietar 1650 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Iancu Nicolae - 1650 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Ofer spre inchiriat un imobil cu P+ M + 1 etaj, situat in Erou Iancu Nicolae 103, Cartier Gamma Delta, suprafata = 90 mp, construit pe un teren de 365 m. Spatiu are o vizibilitate foarte buna centrala, langa Jollie Ville. Este format din 3 camere, bucatarie, 1 living, baie + baie servici, 2 intrari, garaj, 5 locuri de parcare, gradina, curte spatioasa + terasa + piscina Spatiu beneficiaza de toate utilitatile, inclusiv centrala proprie, aer conditionat. Camere video amplasate exterior pe toata suprafata Pretabil spatiu comercial, birou notarial sau avocatura, cabinet medical, magazin etc... merita vazut. Mai multe detalii la telefon!

1650 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 285000 EURO Proprietar 285000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 285000 EURO Iancu Nicolae, Bucuresti

Vila amenajata deosebit , constructie solida din caramida , inclusiv pereti , in Iancu Nicolae in complex de vile . Complexul dispune de piscina ,paza , sala de fitness . Vila este amenajata la cheie cu materiale naturale ca lemn , sticla , granit . Bucataria este complet utilata cu electrocasnice de calitate (Bosch, Siemens )

285000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 250000 EURO Iancu Nicolae, Bucuresti

Apartament 4 camere in ansamblul rezidential Natura Residence,118mp, Parter, plus gradina 108mp, living, 3 dormitoare, 3 bai ,bucatarie, cabina de serviciu si terasa. Apartamentul dispune si 2 loc de parcare si o boxa in subteran. Pret de vanzare 250000euro. In gradina plin de flori si pom de fructe. Fiecare camera are aerconditionar, are masina de spalat, frigider, cuptor, masina de spalare vase etc. Natura Residence este un unic,elegant si exclusivist complex rezidential ce se afla in partea de Nord a capitalei,in imediata apropiere a Padurii Baneasa si Gradinazoologica, Complexul dispune de:piscine pentru adulti si copii,sala fitness, 2 saune,loc de joaca pentru copii,spatii verzi generoase,administrare,paza permanenta,iluminat exterior, contor apa,canalizare,incalzire prin centrala proprie a imobilului, scaun de odihna, acces de spate gard, are spatiu mare pentru biciclist si pentru Pet. In apropiere gasim:Metro,Carrefour,Media Galaxy si Mobexpert,Baneasa Mall,Cinema, teren de golf,worldClass sala de sport; starbucks, gradinite,scoli, clinica medicala,restaurant;acces rapid RATB, statie de autobuz, Complexul Comercial Jolie Ville si Baneasa Feeria sunt la mai putin de 5 minute de mers cu masina,iar Parcul si Scoala Americana etc. Scoli de privat la mai putin de 15 min. 4-room apartment in Natura Residence residential complex, 118sqm, Ground floor, and 108sqm garden, living room, 3 bedrooms, 3 bathrooms, kitchen, service booth and terrace. The apartment also has a storage room and 2 underground parking spaces. Sales price 250000euro. In the garden full of flowers and fruit tree. Each room has air conditioning, has a washing machine, refrigerator, oven, dishwasher, etc. Natura Residence is a unique, elegant and exclusive residential complex located in the north of the capital, near Baneasa Forest and Zoo, the complex has: swimming pools for adults and children, fitness room, 2 saunas, playground children, generous green spaces, administration, permanent security, outdoor lighting, water counter, sewage, central heating own property, resting chair, rear fence access, has big space for cyclist and Pet. Nearby we find: Metro, Carrefour, Media Galaxy and Mobexpert, Baneasa Mall, Cinema, golf course, WorldClass gym; starbucks, KFC, McDonald, SuperMarkets, kindergartens, schools, medical clinic, restaurant, bus station, Jolie Ville shopping complex and Baneasa Feeria are less than 5 minutes away by car, and the American School, etc. Private schools in less than 15 minutes.

250000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 1500 EURO lunar Proprietar 240000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 1500 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat la etajul 1 in cadrul unui bloc cu 3 etaje in zona Pipera. Suprafata totala a apartamentului este de 180 mp distribuita intre 2 dormitoare, 1 living,3 grupuri sanitare, bucatarie. Apartamentul dispune de o terasa de 50mp cu vedere la strada. Apartamentul dispune de instalatie incalzire/racire cu ventilo convectoare. Apartamentul este total mobilat si dispune de un loc de parcare in subteran (garaj automat). Blocul dispune de lift,interfon centralizat la fiecare apartament cu camera video.

240000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 339000 EURO Proprietar 339000 €
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 339000 EURO Iancu Nicolae, Bucuresti

Vila noua cu o suprafata construita totala de 214mp, 164mp teren, pozitionata in centrul de interes al Sos.Erou Iancu Nicolae, foarte aproape de scoli, gradinite, magazine, mijloace de transport, pe partea cu padurea. Racordata la utilitati - apa, canalizare, curent, gaz, internet. Caracteristici: P+2E Structura beton +caramida Porotherm Parter- Living, Bucatarie, Baie, Spatiu de depozitare, Terasa Etaj 1- 2Dormitoare cu Baie proprie, Dressing, 1Balcon Etaj 2- 2Dormitoare, 1Baie, Dressing, 1Balcon, Spatiu de depozitare in pod cu scara retractabila Sistem incalzire : Centrala Viessmann Parter - Incalzire in pardoseala Etaj - Radiatoare aluminiu Radox cu termostate ambient in fiecare camera. Climatizare :Aer conditionat Daikin Finisaje : Pardoseli - Parchet triplu stratificat stejar, marmura, gresie Usa intrare - Hormann Usi interioare - Pertura Ferestre - Salamander Tripan Termosistem - STO Dotari: Sistem supraveghere, Alarma, Videointerfon, Prize internet in toate camerele Detalii zona: Strada asfaltata, iluminat public, paza

339000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Bucuresti, Iancu Nicolae - 780 EURO Proprietar 780 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Bucuresti, Iancu Nicolae - 780 EURO Iancu Nicolae, Bucuresti

Sunt proprietarul unui teren in suprafata de 5000 mp , D = 33 ml situat in Str. Erou Iancu Nicolae nr. 80 (fost 69). Terenul are autorizatie de construire pentru un ansamblu rezidential 3 Blocuri 2S+P+4ET. Caut un partener pentru realizarea investitiei. Suprafata construita = 17.162 mp Subteran = 5.448 mp Suprateran = 11.750 mp construiti Balcoane = 1.811 mp Varianta 1: Nr. apartamente = 96 Varianta 2: Nr. apartamente = 110 Spatiu comercial = 240 mp Locuri parcare = 178 (S1+S2) Pret vanzare: 780 Euro/mp 0722399360

780 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere casa 5 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere casa 5 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 1200 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Proprietar, inchiriez vila 5 camere in ansamblu Impact Gamma langa Jolie ville (50m). Adresa este: Strada erou Iancu Nicolae nr 103. Parter: Living+ dinning/ gym + bucatarie inchisa + baie; Etaj: 3 dormitoare+ baie. Imobilul dispune de un garaj, iar in fata se mai pot parca alte 2 masini. Suprafata teren : 300 mp. Ansamblul are paza 24/24. Vila se poate inchiria nemobilat 1200 euro/ luna si complet mobilata pentru 1500 euro/ luna. chiria este negociabila functie de avans, perioada contractuala etc

1200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 7 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 539000 EURO Proprietar 539000 €
Vanzare casa 7 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 539000 EURO Iancu Nicolae, Bucuresti

In spatele Mall Jolie Ville strada asfaltata linistita toate utilitatile. garaj 2 masini piscina 7 camere trei bai Sunt proprietar si nu platesc comision agentiilor imobiliare

539000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 500 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Direct proprietar Ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere situata in zona Erou Iancu Nicolae linga club Atlantis, apartamentul este etajul 1/4 , aproape centrul comercial Feeria Baneasa. Apartamentul este nemobilat, prima inchiriere , Disponibila imediat si mobilat si utilat nou . Parchet , mobila , masina de spalat, Tv, Incalzire pardoseala, Aer conditionat .

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 5 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 900 EURO lunar Proprietar 900 €
Inchiriere casa 5 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 900 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Vila 5 camere P+1 , 140mp, mobilata - utilata complet , masina de spalat rufe /vase , CT ,AC cu 4 locuri de parcare , curte de 250mp , terasa , balcon, 2 grupuri sanitare . Clomplexul are paza permanenta.

900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Iancu Nicolae - 600 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Ap 2 camera decomandat,confort 1,mobilat utilat lux,liber,direct proprietar,piscina,loc parcare,terasa,an constructie 2011,etaj 3

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 500 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Apartament 2 camere Erou Iancu Nicolae proprietar prima inchiriere Direct proprietar Ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere situata in zona Erou Iancu Nicolae linga club Atlantis, apartamentul este etajul 1/4 , aproape centrul comercial Feeria Baneasa. Apartamentul este nemobilat, prima inchiriere , Disponibila imediat si mobilat si utilat nou . Parchet , mobila , masina de spalat, Tv, Incalzire pardoseala, Aer conditionat .

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 530 EURO lunar Proprietar 530 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 530 EURO lunar Iancu Nicolae, Bucuresti

Proprietar inchiriez apartament 3 camere Iancu Nicolae - Jolie Ville Proprietar inchiriez apartament deosebit cu 3 camere in zona Baneasa, Iancu Nicolae-Jollie Ville, intr-un imobil construit in anul 2007, etaj 1 din 4, avand suprafata utila de 72 mp utili. Apartamentul dispune si de un loc de parcare in curtea imobilului. Apartamentul are 2 dormitoare spatioase, 2 bai, living si bucatarie deschisa. Apartamentul este complet mobilat si utilat: centrala termica proprie, aer conditionat, TV, masina de spalat, aragaz, combina frigorifica. Imobilul este situat la 50 m de statia de autobuz 301 care face legatura cu centrul orasului, zona este foarte buna si linistita. In imediata apropiere se afla Zoo Baneasa, Jolie Ville Mall, Baneasa Shopping Mall, cartierul Pipera.

530 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 400000 EURO Proprietar 400000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 400000 EURO Iancu Nicolae, Bucuresti

Iancu Nicolae Cumpar casa cu teren intre 1200-1500 mp ,numai In zona Iancu Nicolae stradal

400000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.