Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Ferdinand-Dimitrov  - 1999 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 1999 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Ferdinand-Dimitrov - 1999 EURO lunar Ferdinand-Dimitrov, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un spatiu de birouri deosebit, care dispune de o suprafata utila de 220 mp. Acesta este impartit in: 4 birouri/spatii de lucru separate cu suprafete de 102 mp, 33 mp, 21 mp si 13,5 mp; un grup sanitar, receptie si bucatarie. Spatiul este pozitionat la etajul 1 al unei cladiri cu destinatie mixta ( comercial, office si rezidential ), ultramoderna, prevazuta cu receptie, supraveghere video, parcare si paza 24/24h. Parterul cladirii gazduieste spatii comerciale si un magazin Mega Image, etajul 1 este folosit ca spatii de birouri, iar etajele superioare sunt compuse din unitati locative. Cladirea a fost edificata in anl 2010 si se remarca prin detaliile arhitectonice deosebite, suprafete vitrate luminoase mari, elementele decorative moderne si pozitia ultracentrala. Proprietatea dispune de 3 locuri de parcare in parcarea supraterana a cladirii cu acces facil din Bulevardul Ferdinand l. Pentru detalii sau programarea unei vizionari va stau la dispozitie!

1999 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
BUCUR OBOR - METROU - ALEEA AVRIG, GARSONIERA MOBILATA! Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
BUCUR OBOR - METROU - ALEEA AVRIG, GARSONIERA MOBILATA! Ferdinand-Dimitrov, Bucuresti

BUCUR OBOR - METROU - ALEEA AVRIG, GARSONIERA MOBILATA! Zona centrala, cunoscuta pentru magazinul si piata Obor, cu acces la toate mijloacele de transport, cu acces usor spre zona de Nord si zona Ultracentrala. Garsoniera luminoasa, intr -un bloc reabilitat, retras de la zgomotul strazii, cu spatiu verde in jur, parc de joaca pentru copii si scara curata. Interior mobilat complet.Telefon:0756.880.880

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare Apartament 3 camere Mihai Bravu / Ferdinand Agentie - 0 comision - exclusivitate 86000 €
Vanzare Apartament 3 camere Mihai Bravu / Ferdinand Ferdinand-Dimitrov, Bucuresti

Agentia Imobiliara CITY-IMOB va propune spre achizitie un apartament de 3 camere semidecomandat amplasat pe o strada linistita, adiacenta intersectiei Bulevardului Ferdinand cu Soseaua Mihai Bravu. Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-o cladire formata din S+P+3 etaje construita in anul 1945, foarte aproape de liceul Iulia Hasdeu dar si de statiile de metrou Obor sau Iancului. Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 74.3 mp utili la care se adauga un balcon de 2.20 mp utili, o camera la mansarda de 5.90 mp precum si o camera la subsol de 13.40 mp. Compatimentarea apartamentului pastreaza farmecul cladirilor de altadata, locuinta beneficiaza de doua cai de acces, respectiv primul acces este din scara principala iar al doilea din scara secundara, bucataria este de tip inchis si se desfasoara pe 6.40 mp utili, langa bucatarie avem un hol de 9.75 mp care esra folosit ca si loc de luat masa sau depozitare, tot aici regasim si o debara de 0.80 mp unde avem actualmente instalata centrala termica urmata de un hol de comunicare de 4.5 mp utili in continuare apartamentul se deschide prin o camera de 14.35 mp care era folosita pe post de salon si/sau birou, urmat de o camera de 18.55 mp utili si o alta de 15.55 mp utili. Apartamentul beneficiaza de un grup sanitar de 4.40 mp utili dotat cu dus si aerisire naturala. Apartamentul a fost renovat in totalitate in anul 2019, si dotat cu parchet triplu stratificat, usi noi, geamuri de tip termopan, calorifere si centrala termica pe gaze, instalatiile electrice si sanitare au fost si ele schimbate cu ocazia acestei renovari. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Ionescu Adrian, www . city-imob . ro

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(