Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Chisinau  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Chisinau - 1500 EURO lunar Chisinau, Bucuresti

Ocazie! Proprietar! Spatiu comercial de inchiriat Open space Vad stradal excelent Trafic auto si pietonal intens 60mp Spatiul este situat pe Bulevardului Chisinau 25, colt cu strada Cernauti. Pretabil pentru orice domeniu de activitate inclusiv farmacie, centru recoltare analize, banca Apartamentul este dotat cu urmatoarele: Aer conditionat Centrala proprie 24kW Instalatie electrica cu intrerupatoarele smart Tavan casetat Grup sanitar Acces stradal Spatiul se poate renova la cerere Vecinatati: Diham Socului Morarilor Piata Muncii Mega Mall Arena Nationala Potcoava Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

1500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Chisinau  - 65499 EURO Proprietar 65499 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Chisinau - 65499 EURO Chisinau, Bucuresti

Proprietar ofer spre vanzare un apartament de 2 camere transformat in Spatiu comercial conform releveului , intr un bloc stradal pe Bulevardul Chisinau la nr 21 . In vecinatatea clinicii Hipocrat. Intrarea se face prin spatele blocului (nu prin fata) Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente construit in anul 1978 , reabilitat ,fara risc seismic situat la Parterul blocului si cu o suprafata totala de 42mp. Proprietatea se poate transforma oricand in spatiu de locuit . Bloc reabilitat termic Apartamentul este alcatuit din 2 camere ca spatiu comercial conform releveului , si dispune de repartitoare , termopane , instalatie electrica noua , aer conditionat , instalatie gaze pentru termoficare la usa . Pretabil pentru orice activitate comerciala !!! Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ma contactati . Colaborez cu agentii , nu sunt de acord cu TURISM IMOBILIAR ! Se accepta orice forma de plata CASH / CREDIT Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 3 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

65499 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(