Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% - Apartamente cu 2 camere si parcare - Delea Veche 24 Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
COMISION 0% - Apartamente cu 2 camere si parcare - Delea Veche 24 Calea Calarasilor, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta disponibil spre vanzare, un apartament cu 2 camere situat in Proiectul Delea Veche 24, foarte aproape de Calea Calarasi, Piata Muncii sau Piata Alba Iulia. Pozitionat la etajul 5, orientat catre Est, beneficiaza de lumina naturala si priveliste catre zona de case/vile. Odata cu apartamentul se vinde si 1 loc parcare, in subteran -1, la pretul de 15.000euro. Interiorul este cald si primitor, se poate vinde complet mobilat si utilat, iar terasa in suprafata de de ~ 8mp, iti ofera nenumarate optiuni de amenajare si recreere. Pentru orice informatii suplimentare privind achizitionarea acestui apartament, la cumpararea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Calea Calarasilor, Agricultori, garsoniera bloc nou din 2015, 10 minute metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Calea Calarasilor, Agricultori, garsoniera bloc nou din 2015, 10 minute metrou Calea Calarasilor, Bucuresti

Sincron Imobiliare reprezintă proprietarul în vânzarea unei garsoniere situate în bloc nou, construcție din 2015 pe strada Cireșului la intersecția cu Țepeș Vodă, la parter (înalt) din 4, semidecomandată cu bucătăria deschisă, 37 mp utili. Interiorul e curat (finisat cu gresie, faianță, parchet, termopan, păstrate în condiții foarte bune), dispune de centrală termică individuală, costurile cu întreținerea fiind mici - certificată energetic clasa A; baia cu geam pentru aerisire și cabină cu duș. Garsoniera se pretează atât pentru locuință, cât și pentru o activitate de birouri ori cabinet de avocatură sau psihologic, agenție imobiliară, salon de îngrijire personală/înfrumusețare. Accesul este stradal, gurile de metrou Muncii sau Iancului se află la 10-15 minute de mers pe jos. Proprietatea e disponibilă imediat pentru vizionare și ulterior pentru preluare, comisionul pentru cumpărător este zero iar prețul este negociabil.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(