Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 4 camere în zona Calea Calarasilor , comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Apartament cu 4 camere în zona Calea Calarasilor , comision 0% Calea Calarasilor, Bucuresti

Va prezentam o oportunitate de investiie in zona Calea Calarasi-Matei Basarab, un apartament de 4 camere care necesita renovare, intr-o cladire interbelica plina de farmec. Suprafata apartamentului este de 115 mp utili, cu doua bai, o bucatarie si doua balcoane, situat la etajul unu al vilei compuse din D+P+1+M. Situat central, asigura accesul rapid la numeroase mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine. Va invitam sa vizionati acest apartament, care poate deveni locuinta dumneavoastra confortabila si practica! Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii si recompensam generos agentii colaboratori.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament in vila, curte, stare tehnica exceptionala Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Apartament in vila, curte, stare tehnica exceptionala Calea Calarasilor, Bucuresti

Sunteti in cautarea unei oportunitati pentru investitie sau pentru locuit? Daca da, aceasta proprietate poate fi raspunsul. Apartamentul pe care vi-l prezentam este situat la parterul unei case P+1+pod, avand o suprafata construita la sol de 115 mp si o suprafata utila de 123 mp in total, din care 83 mp la parter si 40 mp la subsol. Interiorul, cu tavan inalt de 3 m, datorita structurii deosebit de solide a peretilor exteriori, permite recompartimentarea pe care proprietarul o considera optima pentru necesitatile sale, astfel cum se poate observa din schite. Casa are o orientare optima, spre est. Proprietatea pastreaza o amprenta unica, putand fi utilizata, in egala masura, atat ca sediu de firma, precum si ca locuinta. Subsolul generos este intr-o stare tehnica exceptionala, fara urme de umezeala sau degradare, inclusiv datorita materialelor de o calitate premium folosite la construire. Imobilul este situat la 1.5 km de Piata Unirii, in zona de case, avand o pozitie ideala prin raport la artera principala, caracteristici care te fac sa nu simti niciunul dintre dezavantajele proximitatii zonelor de interes precum piata, magazine si mijloacele de transport in comun. Un imobil care reuneste multe avantaje, asa cum te vei convinge in detaliu atunci cand o vei viziona. Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii, remunerand suportul in tranzactionarea acestei proprietati.

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(