Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Brasov, Comana de Sus  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Comana de Sus - 40000 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Se vinde casa in Comana de Sus, jud. Brasov, situata intr-o pozitie deosebita - la poalele dealului, cu un un rau in fata casei si intr-o zona foarte linistita.Se afla intr-o stare foarte buna, datorita multiplelor imbunatatiri aduse. Casa contine:4 camere, 2 beciuri la demisol. Incalzirea se face cu lemne in soba de teracota. Imobilul include sura, grajd, o gradina in spatele surii, cu pomi fructiferi si loc pentru zarzavaturi,dar si o gradina in curte pentru cultivat legume, garaj. Suprafata totala la casa fara gradina din spate este de 1200mp. Merita vazut! Pretul este in Euro.Negociabil. Stadiul constructiei: Finalizat , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 200,0 m2, Suprafata utila: 1200,0 m2, Numar camere: 4 , Incalzire: lemn ,

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Brasov, Comana de Sus  - 38500 EURO Proprietar 38500 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Comana de Sus - 38500 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Se vinde casa in Comana de Sus, jud. Brasov, situata intr-o pozitie deosebita - la poalele dealului, cu un un rau in fata casei si intr-o zona foarte linistita. Casa a fost construita in anul 1950 si se afla intr-o stare buna, datorita multiplelor imbunatatiri aduse. Casa contine 4 camere, 2 camere la demisol, camara si baie. Incalzirea se face cu lemne in soba de teracota. Imobilul include sura, grajd, o gradina mare in spatele surii, cu pomi fructiferi, dar si o gradina mica pentru cultivat legume, garaj, cuptor de paine in curte si un alt loc de parcare in fata casei. Suprafata totala este de 1000 mp. Merita vazut! Pret - 20.000 EUR negociabil. Numar garaje: 1 , Utilitati generale: Curent , Sistem incalzire: Soba/Teracota , Stare interior: Buna , Usa intrare: Lemn , Usi interior: Lemn , Mobilat: Complet , Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 1 , Alte detalii pret: Negociabil , Suprafata utila: 1000,0 m2, Suprafata construita: 1000,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 1 ,

38500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Brasov, Comana de Sus  - 28500 EURO Proprietar 28500 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Comana de Sus - 28500 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Casa amplasata intr-o zona superba avand teren si livada de aproximativ 4800 mp, compusa din 3 camere si o bucatarie, beci,camara, afumatoare, sura si alte incaperi, doua camere renovate. Utilitati Apa curenta si fantana in curte cu apa foarte buna, curent electric si posibilitate de a introduce cablu TV si Internet. Distanta de 70 km de Brasov( in casa a fost regizat filmul Luminita ). Casa necesita si renovari !

28500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.