Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Brasov, Comana de Sus  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Brasov, Comana de Sus - 180000 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Ionescu Marcel Vand casa cu teren Comana de Sus, BV. - Vand casa cu anexe gospodaresti si teren intravilan situat in Comana de Sus, la doar 3km de DN 1S ( Sercaia-Hoghiz ) drum care face legatura intre E60 si E68...la 68 km de MUNICIPIUL BRASOV.- Imobilul este situat la poalele vestice ale Muntilor Persani, pe Valea Comanii unde se regasesc cateva obiective naturale protejate: Pestera Comana( numit de localnici Pestera Manastirii ), rezervatia geologica de la Piatra Cioplita - coloane de bazalt prismatice, punctul fosilifer Garbova.Pe drumul forestier lung de cca 15 km ce insoteste in amonte Raul Comana, se poate practica cicloturismul. Pe langa REZERVATIILE NATURALE se mai adauga peisajul carstic cu numeroase pesteri ( Manastirii, Tigai, Bulz ), Portile de Piatra (canion sculptat de vale in roca), Omul de piatra (roca cu chip uman). Padurea este reprezentata de fag si gorun, ca si Padurea Bogatii.- Ideal pentru agroturism si nu numai....scurta prezentare* Front stradal la Strada Principala nr.19, nr. 20 = 52ml + 37 mi = 89 ml ( sunt 2 numere de case una langa alta )* Suprafata construita 463,75 mp* Garaje = 80,50 mp* Fanar = 30 mp* Sere 2 buc. = 210 mp* Teren nr.19+ nr.20 = 2758 mp* Gradina cu pomi fructiferi ( teren intravilan cu utilitati ) = 7048 mp* Pardoseli curte: nr.19 asfalt, nr.20 piatra cubica bazalt* Bransament apa retea + fantana hidrofor* Instalatie trifazica* Centrala termica lemne 90 kw + calorifere...(inclusiv cotet gaini)* Fosa septica 2 compartimente = 30 mc* + MULTE MULTE ALTELE...*** PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE, ; MERITA SI NECESITA VIZIONARE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, 100% GARANTAT SI SERIOZITATE !!!

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(