Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Braila, Jirlau  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Braila, Jirlau - 55000 EURO Jirlau, Jirlau , jud. Braila

FLORIN CIOBOTA Casa+teren Jirlau, jud Braila Imobil compus din: Teren in suprafata totala de 1062.96 mp real masurati (913mp acte), din care 349.96 mp categoria de folosinta arabil si713 mp categoria de folosinta curti constructii. Locuinta-C1, regim inaltime P+E, in suprafata construita de93.3 mp Locuinta si anexa-C2, regim inaltime P, in suprafataconstruita de 87.44 mp Garaj--C3, regim inaltime P, in suprafata construita de50.8mp Chiosc-C4, regim inaltime P, in suprafata construitade11.47mpTipul zonei: Zona rezidentialaRetea de transport iin comun:: da,, miicrobuze Unitati comerciale in apropiere: da spatii comerciale siindustriale. Unitati de invatamant: da, la distanta mica scoli, licee,facultate. Unitati medicale: da la distanta mica dispensare de cartier,clinici private, Sedii de banci: da, la distanta mica Parcuri: da Retea urbana de energie electrica: existenta Retea urbana de apa: existenta Retea urbana de termoficare: NU Retea urbana de gaze: in proximitate Retea urbana de canalizare: NU Retea urbana de telefonie: existenta Altele: TV cablu, Internet

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Braila, Jirlau  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa Braila, Jirlau - 28000 EURO Jirlau, Jirlau , jud. Braila

Diana-Georgiana Urgent!! Vand casa!! Detalile se dau pana in ora 19.30 prin mesaj, whatsapp sau apel!Vand casa comuna jirlau judetul braila formata din 2 dormitoare living 2 holuri bucatarie si baie. Casaa mai are o mansarda la rosu de 30 metri ,curtea are 1000m, are beci peste care este placa de beton pentru construirea unui foisor, solar, wc, loc pentru depozitarea cerealeloe sau lemnelor de foc. Apa este in casa si in curte. Casa are termopane, parchet si se incalzeste cu lemne. Se vinde pentru ca ne -am mutat in alt oras.

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(