Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  6280 mp Arges, Valea Mare-Pravat  - 62800 EURO Proprietar 62800 €
Vanzare terenuri constructii 6280 mp Arges, Valea Mare-Pravat - 62800 EURO Valea Mare-Pravat, Valea Mare-Pravat , jud. Arges

mircea teren intravilan de vanzare - suprafata 6280 mp (din care 4200 mp teren intravilan, iar restul - extravilan acoperit de arbori batrani, prin spatele carora trece raul Argesel care constituie si linie de hotar). -deschidere la strada :42 mp (la DN 72A Campulung - Targoviste. )-terenul e situat in com. Valea Mare-Pravat, la 7 km. de Campulung-Muscel, pe DN 72A (Campulung - Targoviste) si este intabulat in C.F.

62800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren 9.2ha cu proiecte pentru Hotel&SPA; si centrala foto-voltaica 3MW Agentie - 0 comision - exclusivitate 200000 €
Teren 9.2ha cu proiecte pentru Hotel&SPA; si centrala foto-voltaica 3MW Valea Mare-Pravat, Valea Mare-Pravat , jud. Arges

Excelenta prin experienta! Va propunem la vanzare in exclusivitate un teren extravilan de 91667mp (PUG in derulare pentru trecerea in intravilan) cu ridicat potential investitional in judetul Arges, pe dealurile din comuna Valea Mare Pravat - Campulung-Muscel. Poiect pentru hotel&SPA si pentru Centrala Foto-Voltaica de 1-3 MW. Coordonate: Lat. 45.313000 N / Long. 25.105500 MORFOLOGIE: deal si poiana la 840 m Altitudine. ACCES: 1100 m pe drum de pamant acoperit partial cu piatra DE679, latime 3-4 m, pana la asfaltul drumului European E 574. Drum de creasta DE683. FACILITATI: Insolatie maxima de-a lungul anului – facilitate in instalarea Panourilor FotoVoltaice ca sursa de energie; Parau cu debit constant, pe una din laturile terenului (Vest) Terenul si firma care detine proprietatea si drepturile asupra proiectelor se vand la pachet in acest stadiu pentru pretul de 200.000 EURO. Pretul poate suferi modificari in cazul aprobarii PUG intretimp.

200000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(