Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Arad, Lazuri  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Arad, Lazuri - 45000 EURO Lazuri, Lazuri , jud. Arad

•Vindem Casa batraneasca din caramida + anexa din caramida + sopron de lemne situate pe teren de 1200 m2 + teren intravilan alaturat de ~7000m2 cu pomi fructiferi si salbatici+ nuci) (printre foarte putinele din zona care au acte, nu e pug si puz in zona) !!! Acces rau, apa curgatoare, curata, creste pastrav salbatic in ea!!! [!!posibilitate alaturare teren langa casa ~2000m2 pret 4-5000Euro - trebuie vorbit cu vecinul, el nu are acte pe el, doar noi avem ) •Locatie Arad, Lazuri Penultima casa din sat, vecini : peste drum familie de batrani , in spate la cateva sute de metri 2 familii (vezi poza de pe Google Maps) •Facilitati : bransat la curent , asflat pana in fata casei, internet si tv pe strada - Fantana mare in curte, curatata, apa potabila tot timpul 1.Casa batraneasca de munte - 4 camere, 1 hol - Fundatie de piatra, pereti grosi - Beci mare - Podul casei poate fi folosit pt depozitare sau chiar mansardabil 2.Anexa, necesita reparatii la pereti si acoperis : 1 bucatarie (de vara), hol si alte 3 incaperi •Renovari facute : -Acoperis la casa din Tigla ceramica Tondach Twiston -(investitie 5000E) -Instalatia electrica refacuta (cabluri, prize, intrerupatoare, contor) -(investitie 1000E) -Soba cu plita si instaltie tip 'serpetina' (se poate folosi ca sursa de incalzire pt casa prin legare de calorifere si sisteme aferente) -(investitie 1000E) - Geamuri termopan foarte bune, SH Germania pt toata casa, trebuiesc montate (investitie 1000E) - Au ramas aprox.35 de baxuri de tigla noua se poate folosi pt sopronul de lemne sau anexa sau acoperis fantana. Case de vanzare - Lazuri , Case de vanzare - Arad

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(