Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Arad, Banesti  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Arad, Banesti - 30000 EURO Banesti, Banesti , jud. Arad

Olimpiu Casa de vacanta pe Valea Brusturilor Vand gospodarie situata la 2 km de Halmagiu, jud Arad,sat Banesti , formata din : casa veche cu structura sanatoasa -3 camere , cabana cu 2 camere si posibilitati facile de mansardare si 2 anexe.Teren :curte+adiacent aprox 1.5 ha.Utilitati: curent electric, cablu,apa curenta prin cadere,incalzire cu lemne,asfalt la strada.In cabana se poate locui , casa veche necesita renovare interior -exterior. Pot locui 2 familii. Cadru natural de vis:cel mai curat aer din zona, liniste,padure,ses si derdelus aproape. Mai multe detalii la telefon. Pret 30000 Euro, usor negociabil. Nu citesc mesaje.

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(