Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Alba, Mogos - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Mogos - 15000 EURO Mogos, Mogos , jud. Alba

Cabana de lemn in inima Muntilor Apuseni (Mogos) Suprafata teren-420.m2 Cabana din lemn izolata la interior, suprafata utila 100.m2 -2 nivele -2 camere ,livig parter , dormitor etaj -1 baie -1 bucatarie -1 pivnita interiora Toate utilitaile instalate apa ,electricitate curenta,incalzire cu soba de teracota in living si dormitor. Enorm potential turistic intrun peisaj de vis, satul Mogos este una din locatiile prin care va trece Transalpina Apuseni.

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Alba, Mogos - 14700 EURO Proprietar 14700 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Mogos - 14700 EURO Mogos, Mogos , jud. Alba

Vand casa si teren (24000 mp ) in comuna Mogos ,judetul Alba ,1170 m altitudine . Zona splendida ,peisaj extrem de salbatic. Propietatea include 10000 mp padure si 14000 mp fanete si livada (pruni si meri in special).Apa este de la izvorul de pe propietate.Energie electrica conectata. -Agentiile imobiliare sau intermediari va rog nu ma deranjati.- Mai multe detalii la telefon(ATENȚIE -> sunati va rog in intervalul Duminica-Vineri)

14700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Alba, Mogos - 14500 EURO Proprietar 14500 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Mogos - 14500 EURO Mogos, Mogos , jud. Alba

Casa de vanzare plus teren de 3000m2 . casa a fost complet renovata . apa este in curte . foarte aproape de soseau .casa este situata in Comuna Mogos.jud Alba

14500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Mogos - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Alba, Mogos - 0 EURO Mogos, Mogos , jud. Alba

Vand 5 hectare de teren in com.Mogos - Barlesti (Dealul Onului) jud. Alba, la drumul principal Alba Iulia - Mogos. Reteaua electrica este la drum. Apa potabila se gaseste in izvoarele existente pe teren. Se vinde si pe bucati de la 5 euro in sus metrul patrat in functie de unde este situata parcela solicitata.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Mogos - 2500 EURO Proprietar 2500 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Mogos - 2500 EURO Mogos, Mogos , jud. Alba

Vand teren in migos cristesti in suprafata de 5000 m

2500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Mogos Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Mogos Mogos, Mogos , jud. Alba

Oferim cazare ideala pentru cei pasionati de drumetii. Imobilul este compus din garaj auto la parter si camera de locuit rustica, la mansarda. Camera este construita in totalitate din lemn. Pretul include mic dejun traditional. La cerere, putem oferi doritorilor si alte produse traditionale(lactate, oua, preparate din carne, etc). Mai multe detalii la telefon

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.