Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Galati, Roscani - 55000 EURO

55000 €  De vanzare
Chiriloaie Profira Vand casa in sat Roscani, com. Baneasa, jud. Galati - teren 2000 mp Vand casa in sat Roscani, com. Baneasa, jud. Galati, compusa dintr-un corp principal cu 4 camere si un corp secundar cu 2 camere si o magazie cu beci. In curte exista si o bucatarie de vara din lemn, dar si doua dependinte (magazii) cu un total de 4 incaperi. Suprafata totala casa+curte: 2000 mp, cu pomi fructiferi. Proprietatea este racordata la apa comunala. Pret: 55000 RON.Relatii la tel: sau .

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Roscani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Roscani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Roscani.

Este Roscani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Galati, Roscani  - 11000 EURO Proprietar 11000 €
Vanzare casa Galati, Roscani - 11000 EURO Roscani, Roscani , jud. Galati

Teren si casa traditionala de vanzare direct Proprietar sat Roscani, com. Baneasa, jud. Galati Terenul are o suprafata generoasa de 2000 mp. in prezent este impartit in 3 destinatii: 1. Curtea din fata cu alee cimentata si platforma cimentata. Pe platforma, in fata casei, se afla un spatiu mare de luat masa in aer liber. Platforma este acoperita pentru a fi protejata de ploaie. Sunt plantate flori (crini, lalele, narcise, liliac) si vita de vie. 2. Gradina cu pomi fructiferi roditori, unde aveti suficient spatiu sa cultivati legume sau sa plantati si mai multi pomi fructiferi. in gradina se afla si un trandafir pentru dulceata. 3. Curtea din spate care in trecut a fost folosita pentru cresterea pasarilor si animalelor. in curte exista si o bucatarie de vara din lemn, dar si doua dependinte (magazii) cu un total de 4 incaperi. Casa este traditionala, compusa dintr-un corp principal cu 4 camere si un corp secundar cu 2 camere. Aditional, dispune si de o magazie cu BECI. Casa este tencuita cu ciment la exterior. Dispune de o prispa inaltata si acoperita. Prispa este decorata cu lemn sculptat conform traditiei din zona. Proprietatea este racordata la apa comunala. Locatia este unica in sat, casa fiind construita pe deal. Privelistile sunt minunate de jur imprejur. Dealurile din zona sunt impadurite cu salcami. Cand salcamii infloresc, mirosul florilor se simte peste tot. Casa are iesire la doua drumuri. Un drum conduce la curtea din fata casei iar celalalt la curtea din spatele casei. Este aproape de centru satului unde se afla fantana, magazinele, parcul de joaca pentru copii. Puteti ajunge in mai putin de o ora la Galati, avand la dispozitie doua rute (prin comuna Oancea sau prin comuna Baneasa). Cel mai apropiat oras este Tg. Bujor, la doar 18 km. Satul este langa Padurea Breana unde anual se tine Sarbatoarea Bujorului. O padure de stejari unde se afla Rezervatia Naturala de Bujori. Case de vanzare - Roscani , Case de vanzare - Galati

11000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(