Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Gorj, Bumbesti-Pitic  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa Gorj, Bumbesti-Pitic - 15000 EURO Bumbesti-Pitic, Bumbesti-Pitic , jud. Gorj

Proprietatea este situata in Comuna Bumbesti-Pitic, judetul Gorj, pe drumul dintre Ramnicu-Valcea si Targu Jiu, DN 67,cu acces din drumul comunal asfaltat, intr-o zona cu o mare densitate de obiective turistice de interes national, printre care: Statiunea Montana Ranca, Transalpina , Manastirea si Pestera Polovragi , Pestera Muierii , localitatea Horezu , Cheile Sohodolului. O oportunitate deosebita pentru o casa de vacanta sau o gospodarie in mijlocul naturii dar si posibilitati pentru activitati turistice, intr-o zona recunoscuta pentru pensiuni specializate in agroturism. Intr-un peisaj montan de vis, proprietatea se compune din doua corpuri de casa alipite , locuibile in coditiile unor renovari si inca un corp de casa la rosu . Casa are 2 camere si un hol mare , bucatarie , pivnita , iar cladirea la rosu inca 2 camere si un hol . Beneficiaza de racordare la reteaua de curent electric , fantana in curte , si un teren generos de 7500 mp pe care se afla o vie si multi pomi fructiferi. ( aproximativ 2 euro / mp de teren + constructiile bonus ). Constructia este din caramida, cu acoperis de tigla ., suprafata utila: 7500, suprafata totala: 7500, Accept schimburi Accept schimburi: da , Suprafata terenului: 7500,0 m2, Suprafata utila: 7500,0 m2, Incalzire: altele ,

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Gorj, Bumbesti-Pitic  - 15769 EURO Proprietar 15769 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Bumbesti-Pitic - 15769 EURO Bumbesti-Pitic, Bumbesti-Pitic , jud. Gorj

Casa este construita in anul 1972,un singur nivel,3 camere o bucatarie,un hol de 6/2m,la sosea in loc.Bumbesti Deal,nr248.S-au facut lucrari suplimentare fata de cele prevazute in autorizatie ,pus gresi,faianta.Are doua intrari.Mai este o anexa cu o bucatarie si o baie. Baie nu este folosibila intru-cat nu functioneaza.Este racordat din fantana ,exista hidrofor. Mai exista un sopru pe furci. Soseaua este asfaltata.Teren numai curtea ,gradina si teren in total 10000 mp cf. cadastru si titlul de proprietate.

15769 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.